פאזל כדורי

*רק אני*

New member
פאזל כדורי

בוקר טוב לכם, כבר כמה זמן שאני קוראת באדיקות את הפורום שךכם ואיזה כיף שיש פורום כזה. אני נדבקתי בחיידק של הפאזל כבר לפני שנים, אבל כבר לא כל כך יוצא לי לבנות יותר, כי אין לי מה לעשות עם הפאזלים...
(חלק חזרו לקופא מורכבים, חלק מודבקים ושוכבים מתחת למיטה שלי וגם מה מהם זכו למסגור) ועכשיו הדבקתי גם את האחיין שלי בחיידק הזה ולכבוד יום ההולדת שלו (6) אני רוצה לקנות לו פאזל של כדור הארץ (שמאוד מעניין אותו לאחרונה) אף פעם לא בניתי פאזל כזה ונראה לי שיהיה נחמד לבנות אותו ביחד, השאלה אם הפאזל הזה לא עדין מדי, ואם הוא לא מתפרק אם "מתלהבים" מדי בבניה שלו

פאני10

New member
כדור הארץ - כדורי

מחכה אצלי בתור בקופסה. אני חוששת מאותן סיבות שהעלית. גם אני אשמח לשמוע תשובות בעניין זה מבעלי ניסיון. יום טוב

fireman

New member
לא הייתי מציע פאזל כזה לילד בגיל 6

בשום מקרה. אמנם מדובר בפאזל של 540 חלקים סה"כ אבל הוא פאזל מאוד מאוד מאוד קשה וזו גם הסיבה שהחלקים שלו ממוספרים. לגבי החוזק שלו, החלקים בפאזלים הכדוריים הם מפלסטיק ולא מקרטון והם מאוד חזקים כשהכדור מורכב ולשם אפשר אפילו להקפיץ אותו כמו כדורגל (ניסיתי!) עדין הוא בהחלט לא אבל מבחינת קושי הרכבה הוא מאוד מאוד קשה.

ssyוM

New member
הוא לא כזה קשה ...

אם מרכיבים ע"פ המיספור. אז את המיון אתה לא מבצע ע"פ הצבעים או המסגרת
אלא ע"פ המיספור
ואני מסכימה איתך לגבי כל השאר, חלקים חזקים , פאזל קשה מידי לבן 6 .

fireman

New member
ההתייחסות היא לילד בגיל 6

מבחינת קושי, יותר קשה להרכיב את הפאזל הכדורי מאשר פאזל 500 חלקים שטוח ושוב, לא סתם מספרו את החלקים. מאוד קשה להרכיב אותו בלי להיעזר במספור. אם לא ניסית, את מוזמנת לנסות....אני אכלתי חצץ בניסיון ההרכב ללא עזרת המספרים. לקראת הסוף התייאשתי ועברתי להרכבה לפי המספרים.

ssyוM

New member
../images/Emo24.gif אנחנו אומרים

את אותו הדבר רק בניסוח שונה

*רק אני*

New member
540 חלקים זה באמת יותר מדי

יש פאזל כדורי עם 100 חלקים וכתוב עליו שהוא מיועד לגיל 6 ומעלה, עוד לא מצאתי כזה שהוא רק גלובוס, אבל אני עדיין מחפשת, ויש גם 240 חלקים, שזה יהיה אתגר להרבה זמן בשביל האחיין שלי....

jocie1

New member
בP&M ישנה פאזל כדורי 240 חלקים

מפה מצוירת של
העולם, עם תמונות של בעלי חיים שמאפינים את מדינות התפוצה. בקוטר של 15ס"מ לדעתי מתאים לגיל 6 עם קצת עזרה בעיקר עם סגירת הכיפה עליונה. בהצלחה
תהנו

jocie1

New member
|גלובופאזל כדורי של כדור הארץ לבן 6

קניתי בשבוע שעבר שני פאזלים
240 חלקים למתנות לילדים בני 11, 13. חיבור החלקים הסופיים לסגור את כיפה העליונה היו הבעייתים במיוחד. עם טיפה
התגברנו על הקושי. ולמרות המספור, היה קצת תסכול
הגדולה אמרה בסופו של דבר שנהנתה מההרכבה. לכן הייתי כן ממליצה על ה- 240 חלקים
לילד בן 6 בתור פאזל כדורי. תהנו,

למעלה