פאזל חדש

נאוה37

New member
פאזל חדש

אני חייבת לשתף אתכם חזרתי היום מטיול בחנות החדשה של הפאזלים בקניון רחובות בפאזלנד והם התחילו כבר את המבצעים שלהם לחגים של מוצר שני בחמישים אחוז אז קניתי אחד של 3000 חלקים ואחד של 2000 של רוונסבורגר נקווה שיהיה לי זמן לעשות אותם אבל המבצע שווה והגיעו להם כל מיני פאזלים חדשים יש להם איזה פאזל חדש קוראים לו מיקרו פאזל שזה כלכך קטן שהשתגעתי ודרך אגב מנהל החנות אמר לי שהמבצע בכל הרשת אז זה כדי

123נעמי

New member
../images/Emo140.gifתודה על המידע

נלך השבוע לבקר את החנות
ברוכה הבאה אלינו
איזה פאזלים קנית? נשמח לשמוע ממך על מה הרכבת בעבר ועל ההתקדמות עם הפאזלים האלו בהצלחה

האדרים

New member

123נעמי

New member
בני כמה חלקים הפאזלים האלו?

500 חלקים? כמה עולה פאזל כזה?

האדרים

New member
לפי הקישורים- 204 חלקים

אם אנחנו זוכרים נכון - 39.90 ש"ח ליחידה

איזה חמודים!

אני חושבת שאני קונה את כוכב מעל סן פרנציסקו. אני עושה עכשיו מיניאטורי שני, וזה נראה לי השלב המתבקש הבא (אני מסתדרת מצוין עם המיניאטוריים ואין לי חשק לחזור לרגילים, כי החתיכות שלהם ייראו לי ממש גדולות). רק שזה לא ימשיך ככה ואני אגמור עם פאזלים שצריך מיקרוסקופ בשביל לראות את החלקים שלהם...

123נעמי

New member
היי../images/Emo13.gif

מה שלומך? מזמן לא ראינו אותך
ברוכה הבאה
עובדת קשה? בקצב התכווצות גודל הפאזלים עוד שנה שנתיים ויעשו פאזל על גרגיר אורז ואז באמת תהיה חייבת מיקרוסקופ.
אני חושבת שאני אקנה את בריאת האדם נראה אם אפשר לעבוד על זה בכלל ננסה

כן, באמת מזמן לא הייתי.

עבדתי קשה והייתי עסוקה, והגלישה בפורומים קצת נדחקה הצידה. וגם כשכבר נכנסתי לפורום לא היה לי מה לכתוב, כי לא הייתי באמצע פאזל. עכשיו קצת התפנה לי הזמן והתחלתי פאזל חדש. ונכון - הם הולכים וקטנים, אבל בעיניי זה מבורך... המיניאטוריים אידאליים בשבילי מבחינת הגודל - אני בכלל לא מרגישה שהם קטנים. אנשים סביבי אומרים לי "איזה חתיכות קטנות", ואני כבר התרגלתי, אז במקום להסביר להם שזה מיניאטורי אני מתחילה להתווכח איתם "זה לא עד כדי כך קטן"...

123נעמי

New member
דפנה - המיקרו -זה לא זה../images/Emo31.gif

תישארי עם המיניטורים הרגילים

123נעמי

New member
ראיתי עכשיו את הפאזלים המיקרו

ממש מוגזם החלקים כל כך קטנים זה גם נראה מסכן כזה רציתי לקנות את בריאת האדם אבל זה ממש לא מוצא חן בעיני. אני מעדיפה את הניגוד שלהם (הפאזל הגדול ביותר בעולם
)

123נעמי

New member
קניתם פאזל חדש?

אתם מוצאים לכם פאזלים חדשים במוצאים חן בעיניכם? אני הסתובבתי היום בחנות וממש לא מצאתי מה לקנות. יצאתי בסוף עם שנים (בגלל המבצע) לא הכי הכי ממש יש לי בעיה עם מבחר הפאזלים. זה הראשון שקניתי

jocie1

New member
מבחינת המורכבות אכן יש פה אתגר

בצבעוניות שלו. תהני. כמה חלקים? של איזה חברה היא?

123נעמי

New member
שני הפאזלים 1000 חלקים

הראשון עם כל הפיצפקס הוא של חברת heye ועלה רק 99.90 ש"ח - זיל הזול והוא המוצלח מבין השניים לדעתי
השני - המפה העתיקה הוא של חברת אדוקה 1000 חלקים. אני כרגע עושה אותו נחמד - לא רע - אבל זה לא זה

Ekuo

New member
אני אוהבת שיש בפאזל הרבה פרטים. הם ממש יפים!

למעלה