פאזל הגדול בעולם

fairy8

New member
פאזל הגדול בעולם

אמרו לי קודם שדיברו בחדשות על 15 אנשים בסינגפור שהרכיבו פאזל עצום בגודל של מיליון חלקים ב.. תחזיקו חזק 5 שעות. מכיוון שזה נשמע לי הזוי לחלוטין רציתי לדעת האם עוד מישהו שמע את זה?

fairy8

New member
עכשיו ההודעה במקום הנכון סליחה על הטעות..

בעיירה הגרמנית רוונסבורג הושלם פאזל מ-1,141,800 חלקים שונים. כ-15 אלף איש השלימו את הפאזל, שגודלו 600 מטר רבוע - תוך חמש שעות בלבד. השיא הקודם נרשם ב-02' בסינגפור, אז חוברו יחדיו רק 212 אלף חלקים שונים. ברוונסבורג, השיאנית הנוכחית, הסבירו היום (ב'): "אנחנו פשוט אוהבים פאזלים".

123נעמי

New member
נשמע לא הגיוני

רק לפתוח את כל החלקים ולמצוא את חלקי המסגרת (שלא נדבר על מיון החלקים
) יקח יותר מחמש שעות אולי חמישה ימים - נשמע יותר "הגיוני" בכל אופן כל הכבוד על הרעיון ועל הביצוע נשמח לראות תמונות אם מישהו יצליח לעלות על המאמר הזה אהבתי

fairy8

New member
כתבה נוספת על זה

חגיגה בגרמניה. כ-15 אלף עובדים מחברת הפאזלים, ראבנסבורגר AG, השלימו אמש (ראשון) את הרכבת הפאזל, שלדבריהם הוא הגדול ביותר בהיסטוריה. מדובר בתמונה המורכבת מ-1,141,800 חלקים ומתפרשת על שטח של כ-600 מטרים רבועים. הפאזל הורכב בעיירה ראבנסבורגר שבדרום גרמניה ומכסה חלקים נרחבים מן הכיכר המרכזית בעיירה. "אנחנו מאוד אוהבים פאזלים", העידה תושבת המקום, סוניה האוסנר. מארגני האירוע ומרכיבי הפאזל טוענים שהפאזל שלהם צריך להיכנס בקלות לספר השיאים של גינס מכיוון שעל השיא הנוכחי חתום פאזל "קטן" בן 212 אלף חתיכות בלבד, שהורכב לפני כשש שנים בסינגפור. כדי להשלים את הפאזל המפלצתי, אנשי ראנסבורגר חיברו למעלה מ-4,000 פאזלים קטנים בני 252 חתיכות כל אחד ויצרו פסיפס מרתק של ציורי חיות ומפות בכיכר העיר. "ניסינו והצלחנו לעשות זאת", הכריז בגאווה דובר החברה, היינריך הונטלמן, שסביר להניח לא יחגוג את ראש השנה היהודי אך בהחלט יש לו סיבה טובה מאוד למסיבה. סביר להניח שזה יהיה בחדשות בימים הקרובים או בעיתון ביום חמישי. בכל מקרה אני ההייתי מוכנה להצטרף לפרויקט כזה..

123נעמי

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo6.gif

רוונבסבורג היא העיירה שבה נמצא מפעל הפאזלים הגדול שלהם - יש שם גם גן שעשועים גדול של החברה כל העיירה הזו היא סביב המפעל לכן מה שבטוח כולם אוהבים שם פאזלים
לדעתי זו תשובה לאדוקה על הפאזל הגדול ביותר בעולם שהם הוציאו
(גם הם רוצים כמה שורות בספר השיאים של גינס) למרות שלפי מה שאני מבינה הפאזל הזה מורכב מפאזלים קטנים (לא חוכמה
) כל הכבוד להם מאוד מוצא חן בעיני

fairy8

New member
את יודעת אם ניתן לעשות

סיורים במפעל ולקנות פאזלים במפעל עצמו??

123נעמי

New member
סיורים במפעל - אי אפשר לעשות

לפני שנה בערך רציתי לארגן כאן טיול למפעל פאזלים או רוונסבורגר או אדוקה שלחנו להם אימייל ומה שזכור לי רוונסבורגר אמרו שהם לא נוהגים לעשות סיורים במפעל - הם לא מאורגנים לזה אדוקה לא ענו לנו בכלל בקשר לקניה - סביר להניח שיש שם חנות לפאזלים לא הייתי שם כך שאין לי מושג בקשר למחירים אני מצרפת לך אתר של פארק השעשועים נסי למצוא בתוכו יותר אינפורמציה ספרי לנו מה מצאת

מממאיה35

New member
לא חוכמה

להרכיב פאזל של 252 חלקים? ברבע שעה ! אז הם התחכמו - לקחו מלא פאזלים קטנים כאלה וחיברו אותם יחד.. נו טוב, בכל זאת נפרגן
חשבתי לבקר ברוונסבורג, אבל אם המפעל סגור למבקרים אני חושבת שאין טעם להגיע לשם, לא? נעמי, את יודעת יותר מזה? האם יש שם למשל מוזיאון לפאזלים או משהו דומה?

מממאיה35

New member
../images/Emo67.gif

בנתיים אני לא אוכלת אפילו את ה3000 של החיים שלי.. כל פעם אני עוברת ליד, הפאזל מתחת לקרטון הביצוע צועק לי, ואז אני נזכרת שצריך למיין
ואומרת - פעם הבאה..

fairy8

New member
נראה לי שיש

לנו את אותו הטעם בפאזלים כי גם אני עשיתי את החיים- פעם ראשונה שעשיתי פאזל כזה גדול..

sivosh

New member
חחח גם שלי ה-3000 צורח עלי ללהסתכל עליו

הבטחתי לעצמי להקריב את כיפור בשבילו

ssyוM

New member
עכשיו הבנתי למה התעקשת ...

שמפגש הפורום יתקיים אצלך

123נעמי

New member
אין לי מושג מה יש שם

את נוסעת לגרמניה? אם את באזור תבקרי בעיירה הזו ותספרי לנו בליווי תמונות מה קורה שם

123נעמי

New member
והנה תמונות ../images/Emo9.gif

לא ינום ולא ישן מפאזל ישראל עד שהוא לא יראה תמונות (הכוונה אלי)

למעלה