פאזל אסטרולוגיה

גולה7

New member
פאזל אסטרולוגיה

שלום לכולם, אני חדשה בפורום אך לא בהרכבת פאזלים.רכשתי את פאזללגל האסטרולוגיה 9000 חלקים ונדהמתי לגלות שלאותו נחלק מתאימים כמה חלקים הן הצורה והן בצבעים. רציתי לדעת האם מישהו כאן נתקל בבעיה כזו? ואיך הוא פתר אותה.עלי לציין כי אני נתקלתי בבעיה אפילו במסגרת שאמורה להיות פשוטה יחסית. תודה מראש שעל תגובותיכם.

גולה7

New member
בקשה להמלצה

מישהו יכול להמליץ על פאזל יפה ומהנה שהוא הרכיב 2000 חלקים ומעלה

Puzzluna

New member
לא יודעת אם יש בכלל...

אם יש אז בטח לא הרבה. יש אתרים שעושים משלוחים לארץ...

גולה7

New member
heye המשך

כמו אילו אתרים והאם עלות של פאזל כזה יקרה באיזה סדר גודל מדובר?

mgos0911

New member
HEYA ובכלל מידע לחיםש

היי חנויות - אכן P&M דיזינגוף ובכ"ס ( P&M של עידו) ממליץ לחפש באינטרנט את מה שאת רוצה ואז לברר מולם אם יש במלאי ומחיר - חוסך נסיעות ... לא לשכוח 10% הנחה שהבטיחו !!! קל לחפש - GOOGLE (אבל באנגלית ולא דפים בעיברית) HEYA JIGSAW PUZZLE מעבר - בני ציון בכניסה יש חנות משחקים עם HEYA עד 1500 + ניויורק 8000 חלקים רק ב 300 ש"ח - לברר מולם את הטלפון תמצאידרך דפי זהב -WWW.D.CO.ILתחום העסק : צעצועים (או צעצועים - יבואנים) באיזור : בבני ציון.... פעם היה בהפניג - אין חבל על הזמן לחפש. מנסיון - הפאזלים מצחיקים ונחמדים אבל - איכות תמונה ירודה מחיר בשמיים !!! לגבי ייבוא חפשי בפורום הודעות עם המילה ייבוא או משלוח לארץ או חו"ל... מיכאל

העידו

New member
heye

בחנות p&m תתקשרי ל09-7467404 ויעזרו לך זו חנות רק של פאזלים

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

פאזל האסטרולוגיה מדהים בעיני! אולי תעלי תמונות של ההרכבה?

Arcane

New member
בעיה מוכרת

פשוט "תשחקי" עם החלקים של המסגרת עד שתצליחי להרכיב אותה.. קצת מייאש אבל אין ברירה. אם את מתייאשת פה אז בטח לא תצליחי להרכיב את הקטעים השחורים... אני יכול להעיד שגם כשלכאורה הצלחתי להרכיב את המסגרת, אח"כ נתקלתי בבעיות כשהרכבתי את הקטעים השחורים, והייתי צריך לפרק חלקים מהמסגרת ולהרכיב מחדש. זה מאוד מייאש וחבל שעשו את הפאזל ככה, אבל לבסוף סיימתי את כולו. ונתקלתי בבעיות של חלקים שהתאימו מצוין מכל ארבעת הכיוונים ובתמונה, אבל לבסוף זיהיתי שהגוון שלהם טיפה שונה ומצאתי את החלק שאמור להתאים במקום. מתסכל, אבל אפשרי.

למעלה