פאזל אסטרולוגיה

invisible fire

New member
פאזל אסטרולוגיה

איםה אני יכול לקנות פאזל בסגנון הפאזל אסטרולוגיה באתר הפאזלים??? הפאזל יקר לי מדי אז חשבתי אולי יש פאזל דומה בפחות חלקים...

tamtal

New member
מצאתי משהו דומה

לא מצאתי משהו ממש דומה. זה פאזל חדש יחסית ולכן אף חברה עדיין לא העתיקה אותו בסגנון זה או אחר. בכל מקרה צירפתי לך לינק שלא נופל ביופיו של זה שראית ב-9000 חלקים. בהצלחה. http://www.abaxion.com/load.htm

tamtal

New member
נראה לי שמצאתי ב-1000 חלקים באנגליה

תנסה את הלינק הבא: http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=FX78177&PHPSESSID=7f5faabfdc028377f15e385046f8024a

mgos0911

New member
עלות המשלוח ... הפלייה ?

היי ניראה שהחנות מעט נסחפת בעלויות המשלוח לארץ.... כל עוד מדובר בפאזל של עד 1000 חלקים (כ 14 ליש"ט) סביר (7 ליש"ט משלוח) אבל בגדול החנות יקרה - המשלוח עולה לכ 500 ש"ח ומעלה (64 ליש"ט לקניה מעל 20 ליש"ט)...מחיר מיוחד לישראלים... שווה לחפש בחנויות נוספות רצ"ב קישור לתוצאות חיפוש של גוגול אולי יצא יותר זול... בשמחות מיכאל

arielle2

New member
התפתחות בנושא זה

היום התכתבתי איתם באימייל וביקשתי הסבר לעלויות המשלוח המוגזמות. טענתי שלא ייתכן לקבוע את המחיר לפי גובה החשבונית ולא לפי משקל החבילה, וכיצד זה ייתכן שמחיר למזרח הרחוק ואוסטרליה יהייה נמוך יותר. הובטח לי שנושא מחיר המשלוח לארץ יבדק שנית. אשמח לעדכן בהמשך.

Puzzluna

New member
משלוחים לארץ

צריך לזכור גם שיש מכס בארץ. כשקניתי כמה פאזלים חייבו אותי פה בדואר בהוצאות מכס (שלא לקחתי בחשבון מראש) מה שהפך את הקנייה ליקרה במיוחד בסופו של דבר.

arielle2

New member
מכס זאת לא הסיבה...

מחירי המשלוח לישראל מ- Jigsaw Gallery מאד גבוהים משום שהחישוב שלהם נעשה עפ"י הסכום ששילמת ולא משקל החבילה כפי שאמור להיות. יוצא מכך שקנית פאזל אחד יקר שילמת יותר דמי משלוח משני פאזלים זולים שסביר שמשקלם כבד יותר. אגב מכס, בדקתי באתר של אגף המכס והמע"מ ובקנייה של מעל 50$ יש מכס של נדמה לי 30%. כשקניתי באתר של Jigsaw Jungle מקנדה לקחתי את זה בחשבון ועדיין יצא לי יותר זול מהארץ. גם אם היה יוצא לי באותו המחיר עדיין זה היה שווה משום שהפאזלים שקניתי שם אינם קיימים בארץ. ומה לעשות, פאזל שהורכב ע"י המון אנשים הופך בעיניי לפחות אטרקטיבי, זאת הסריטה שלי!! ברור שלא כל קנייה בחו"ל משתלמת אבל אם יש סבלנות לחפש את הפאזל שאתה רוצה כשהוא במבצע בחנות/אתר שווה לקנות ואפילו לחכות לו חודשיים (משלוח ימי).

Puzzluna

New member
אכן קניתי מ-Jigsaw Gallery

ובגלל שהייתי עוד "ירוקה" מבחינת הזמנות מחו"ל לא לקחתי בחשבון את המכס והקנייה יצאה לי יקרה מהמחירים בארץ. גם קניתי פאזל נדיר מאיזה שהוא אתר אספנים שהיה כתוב עליו שהוא משומש במצב טוב ולמעשה היו חסרים לו כמה חלקים והיו כמה חלקים שהיו בבירור שייכים לפאזל אחר וגם ההרפתקאה הזו עלתה לי לא מעט. מאז אני נזהרת יותר ובודקת טוב טוב מאיפה אני קונה. אני ממש לא פוסלת הזמנות מחו"ל אבל צריך לשים לב לפרטים הקטנים.

arielle2

New member
בכל דבר צריך לשים לב לפרטים

הקטנים, גם אני נפלתי כמה פעמים על פאזלים חסרים ומאז אם יש לי ספק אני בודקת אם המוכר מתחייב לי שהפאזל שלם, אם הוא רק קצת מגמגם שכן, אני לא קונה. ואני לא פוסלת קנייה בארץ... וכמו שאמרתי Jigsaw Gallety הבטיחו לי שיבדקו שוב את מחירי המשלוח שלהם לארץ. הם הוציאו השנה לראשונה מהדורה מיוחדת של פאזל לחג המולד. בד"כ הפריטים האלה היות ומיוצרים במהדורות מיוחדות ומצומצמות תוך כמה שנים מחירם עולה לרמות שלא ייאמנו.

Puzzluna

New member
אתר מצוין!

אני מאוד אוהבת את המבחר שיש להם שם. הרבה חברות, הרבה פאזלים...

invisible fire

New member
תודה!

הפאזל הראשון ממש ממש יפה! אבל לא מכיר את החברה לא מזמין
אולי אני אסע לאנגליה בשביל לקנות את אותו אחד ב-1000....

למעלה