פאזלים

karin a

New member
פאזלים

לפני מספר ימים העלתם תוכנות ליצירת פאזלים אשמח אם תעלו אותן שוב. אם זיכרוני אינו מטעני היה זה אלישע שהעלה את האתרים בנושא תודה מראש קארין

Elishabb

New member
פזל ב html

שלום קארין- אני מצרף קובץ html עם משחק פזל. ההוראות בגוף הדף. תוכלי לשמור אותו כקובץ במחשב שלך ולהפעיל אותו גם כשאת לא מחוברת לרשת. אלישע

karin a

New member
אלישע

הקובץ לא נפתח אנא נסה לשלוח בשנית .תודה

noam778

New member
לחצי על הקובץ שאלישע צרף להודעה

חוץ מזה קראי מה שכתבתי

noam778

New member
הכן פאזל מצויין

היי קארין אם את רוצה פאזל שונה משהו שנראה אמיתי כמו במציאות עם עיגולים ועיקולים.. תורידי מהאתר שלי (הכוונה לפאזלים הקטנים למטה) ותראי אם זה נראה לך.. במידה וזה הסיגנון שלך. כשאת בונה את הפאזל מתחת לתמונה יש קישור אשר מסביר איך מורידים את התוכנה. בהצלחה נעם חוץ מזה אני עכשיו עובד על תוכנה שבונה תמונות פנורמיות.. אלה תמונות שהילד יכול להיכנס לתוכם בעזרת העכבר..לגלות חדרים וכדומה.. כשזה יהיה מוכן זה יופיע באתר ביי בנתיים נעם

karin a

New member
לנועם

1. לא קיבלתי הודעה ממך... 2. מחפשת את הפאזלים באתר שלך, אבל לא מוצאת . אני מוצאת פאזלים שערכת אבל אני רוצה להכי פאזל לתכנים מסוימים. למשל הד שאלישע שלחך לי הוא סקריפט , האם יש לך משהו פשוט יותר? שאוכל להעתיק וכך לערוך פאזלים שונים ? תדריך אותי למקום המיועד באתר שלך תודה

Elishabb

New member
קארין - תסתכלי כמה הודעות למטה

במתנה לחודש אדר. נדמה לי שזה נותן לך תשובה אלישע

toy toy

New member
אלישע תודה../images/Emo6.gif

אהבתי מאד את הרעיון שיש אפשרות לשלב כל תמונה הקיימת אצלי במאגר- הילדים שלי כבר נהנים עם הפרצופים הפרטיים שלהם- תודה.

למעלה