פאזלים

ISADORA12

New member
פאזלים

שלום לכולם, גם אני כמוכם אוהבת נורא פאזלים. אבל יש לי שאלה אליכם. קניתי פאזל 2,000 חלקים הרכבתי אותו ומה מסתבר לי שחסר לי חלק, לכן אני שואלת אתכם במקרה כזה מה הייתם עושים? . פשוט אחותי אמרה את יכולה לזרוק אותו, הוא כבר לא שווה .

תלוי איפה קנית אותו ואיזה חברה הוא

בחלק מהחנויות מחליפים פאזלים פגומים (אם קנית אצלם). אופציה אחרת היא ליצור קשר עם היצרן והם משלימים חלקים חסרים (תקף לגבי רוונסבורגר, אדוקה ואחרים).

אני אישית

איפסנתי אחד כזה מעל הארון.. אבל את יכולה גם ל"ייצר" לך חלק, עם קרטון בעובי המתאים, צבעים וקצת דימיון וכישרון. אם הפאזל של חברה גדולה וידועה, הם בד"כ מצרפים עלון שאותו את יכולה לשלוח לחברה בצירוף תיאור החלק החסר (שורה וטור) בצירוף קוד הפאזל והם ישלחו לך את החלק חזרה. כמובן ששווה לבדוק בחנות ממנה קנית. אולי יהיה לך מזל והבעלים יעזור באיתור/החלפה. בכל מקרה, לזרוק פאזל של 2000 חלקים בגלל חתיכה אחת חסרה, אחרי כל העבודה והזמן שהשקעת? לא יודעת, לי נשמע תמוה...

jocie1

New member
מסכימה איתך ב100% כדאי לעשות

את המאמץ לנסות את החלק החסר....לבדוק שוב תחת השולחן ליד רגלי הכסאות בקיצור לסרוק שוב את שטח העבודה. הרעיון של השלמת חלק על ידי גזירת הצורה הרצויה מהקופסא בהחלט אפשרית. אחרי השלמת פאזל של 1500 חלקים החלק האחרון היה חסר. פניתי לחברה להשלים את החלק...עד היום לא שמעתי מהם. למזלי הבן מצא את החלק אחרי כמה ימים, תחת השוןלחן צמוד לרגל של כסא, תוך כדי נקיון הבית.

למעלה