פאזלים של 9000+

maayang

New member
פאזלים של 9000+

הי .. כמה שאלות לגבי פאזלים גדולים יחסית, אשמח לשמוע ממישהו יצא לו לבנות פאזל של 9000-18000 כמה זמן בערך זה לקח לו ואם הוא מסגר אותו אז איך. הכי גדול שעשיתי עד עכשיו היה של 5000 ופרשתי את הבניה שלו על פני חודש. ומאחר ואין לי איפה לשים פאזל כזה, אז מישהו מכיר או יודע על גופים שישמחו לממן את הקניה והמסגור של הפאזל ואח"כ לקבל אותו מורכב לתליה ?

ifatd1

New member
אשמח לאתגר

לא הבנתי למה את מתכוונת כשאת אומרת לממן אותו?? הייתי מוכנה להציץ בתמונת הפאזל שאת רוצה... אם הוא מעניין אותי אשמח להרכיב לך אותו אני מחפשת אתגרים.

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה

אני כרגע מרכיבה פאזל 5000 עבור חברה וזה מבצע לא קטן. אני משערת שגם המסגור לא יהיה פשוט. אעדכן בהמשך....

maayang

New member
תודה ונסיון להסביר ..

הי שוב,שמי חן דרך אגב ואני בן. הרעיון הוא שאני אבנה את הפאזל ולא שמישהו יבנה עבורי... רק מאחר ואין לי איפה לשים כזה פאזל אצלי בבית, (בניגוד לפאזל של ה 5000שתלוי ממוסגר בסלון) אז חשבתי אולי לבנות אותו עבור מישהו (ואז שכבר ישתתפו במימון העלות כי זה יוצא כמה אלפי שקלים), בסגנון של מה שאת עושה פאזלונה (כנראה). השאלה היא איך יצרת איתם קשר ? איך מוצאים מקום כזה .... ?

ifatd1

New member
תודה לך

תודה לך על ההתעניינות, אני יודעת שזה מבצע לא קטן!! פשוט מרוב שאני מרכיבה כ"כ הרבה ואני רוצה עוד ועוד כבר אין לי מה לעשות עם הפאזלים... אני יודעת מה זה להרכיב פאזל של 5000 הייתי רוצה של יותר... פשוט אין תמונות שמעניינות אותי. שוב, אם יש מישהו שמעוניין במישהו שירכיב לו!! אני כאן!!!

למעלה