פאזלים ענקים

123נעמי

New member
פאזלים ענקים

הנה התמונות של הפאזלים הגדולים ש mgos0911 סיפר עליהם הראשון תמונת הקרב הוא בן 22400 חלקים וגודלו 2.00 מ על 3.60 השני תמונת טקס הכתרה או משהו כזה הוא בן 19549 חלקים וגודלו 3.10 מ על 2.03 מה דעתכם עליהם? מישהו מכאן היה לוקח על עצמו מבצע הרכבת פאזל כזה?

mgos0911

New member
תיקון קל - לא אני מצאתי אותם ברשת..

היי הקישור אליהם כבר היה מזמן ברשימת הקישורים של הפורום לגבי המחיר - אני לא חושב אפילו לדמיין אותו אילו פאזלים על עץ ולא קרטון בחיתוך לייזר - משקל המשלוח עלות הפאזל ... משך ההרכבה - פרוייקט עבורי כאשר אולי סוף סוף המגרילה של הלוטו (עינבי) תקרא נכון את המספרים שיוצאים לה
מיכאל

Puzzluna

New member
נראה קשה מאוד!

בתור ספורט הייתי עושה אותו. אבל התמונה לא מדברת אלי כל כך ולא הייתי משקיעה את הכסף על זה. אם מישהו היה מבקש ממני להרכיב אותו, הייתי עושה זאת בשמחה.

inigo2

New member
אני כבר מברר איתם את המחיר

התמונה מקסימה בעיני ואני בשמחה מרכיב אותו. עכשיו כשסיימתי את ה 18000 צריך אתגר גדול יותר...

123נעמי

New member
קשה מאוד

אני גם בתור ספורט לא הייתי עושה אותם זה לא סגנון התמונות שאני אוהבת הכול כהה ומדכא אבל מצא חן בעיני הרעיון שיש פאזל עם כל כך הרבה חלקים כן ירבו ול -mgos0911 אולי לא אתה המצאת אותם אבל אתה סיפרת לנו עליהם ועל זה ישר כוח תמשיך לעדכן אותנו בדברים מענינים בשביל זה אנחנו כאן לשמוע ולהשמיע דברים מענינים וחדשים בעיניני פאזלים

למעלה