פאזלים וספרים..

דגנית

New member
פאזלים וספרים..

האם אתן קוראות ספרים אחד אחרי השני, או כמה בבת אחת? ופאזלים.. האם מתחילות אחד ומסיימות, או מרכיבות כמו פאזלים בו זמנית? ספרים אני קוראת כמה במקביל, פאזלים.. נו, מכאן השאלה. הפאזל של טייגר מיגע מידי, עוד לא הגעתי לשלב של לרוץ איתו ולהינות ממנו, ואני תוהה לעצמי האם להניח אותו בצד, או להניח עליו קרטון ביצוע אחר
ולהתחיל פאזל חדש. כלומר, קודם אני צריכה לקנות פאזל חדש
מה אתן עושות? מרכיבות עד הסוף, או עוצרות באמצע לנוח.. שבוע טוב!

שהם10

New member
אז ככה... פאזלים וספרים...../images/Emo63.gif

אני קוראת המון אבל לא במקביל.... אני מעדיפה לסיים ספר לפני שאני מתחילה עוד אחד לא ממש ברור לי איך אפשר לקרוא כמה ספרים במקביל אבל מי שמצליח.... בכיייףףףף
העניין הפאזלים דווקא אפשר להרכיב במקביל במיוחד אם הגעת לשלב שאת מתייאשת מאחד ובא לך להרכיב אבל הוא לא זז גם לי זה קרה עם פאזל מסויים, עזבתי אותו באמצע ועברתי להרכיב את הפוטומוזאיק של טיגר (האמת שלא חזרתי אליו בכלל אבא שלי לקח אותו כפרוייקט וסיים אותו לפני יומיים). הכי חשוב זה רק שלא תתחילי לפזר את הכל ושלא ילכו חלקים לאיבוד אבל אין ביה לעזוב ולעבור לפאזל אחר ההפך לעמיים הפוגה מפאזל שלא זז עוזרת.
בהצלחה

דגנית

New member
אני קוראת כל מיני סוגים של ספרים,

ולפעמים צריך זמן הטמעה של מה שקוראים, אם אני קוראת ספר עלילה מרתק, אז אקרא אותו עד הסוף.. (ואקרא שוב ושוב ושוב
). לפעמים יש לי כמה ספרים שאני כל פעם בוחרת אחד מהם להמשיך לקרוא בו.. ההפוטומוזאיק של טיגר הוא שתקוע אצלי.. נראה לי שאקנה פאזל נוסף בשביל הכיף... תודה

ספרים

כל אחד בזמנו. לא קוראת במקביל ואם זה קורה (וזה נדיר מאד) זה בדרך כלל בגלל שאת מה שאני קוראת קשה להוציא מהבית בתיק לאוטובוס או לכל מקום אחר. גם פאזלים אני מרכיבה כל אחד בתורו ועד שלא מסיימת או מחליטה לנטוש סופית ולהחזיר לקופסא, אני לא פותחת אחד חדש.

סקרמנטה

New member
הרבה פעמים מרכיבה שני פאזלים במקביל

בד"כ אחד קליל בשבת, ומולו אחד קצת יותר מאתגר בימות השבוע. ספרים? אני מעדיפה ספרות טכנית, ובעיקר מאמרים (כי נוח יותר לקרוא על דף באוטובוס או במסך). ספרי קריאה כבר הרבה שנים לא מושכים אותי.

דגנית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מסקנה... ללכת לקנות עוד פאזל
שתהיה ערמה של פאזלים, כמו ערמת ספרים

מממאיה35

New member
ספרים אני קוראת במקביל

לפעמים, לא תמיד. לפעימם יש ספר מהשניים המקבילים שמקבל עדיפות ואז הוא הופך לבודד.. פאזלים - אני מרכיבה בבודדים (בטור מה שנקרא..) כי השולחן תפוס ואין שולחן נוסף. חוץ מה 5000 שאפשר להגיד שהתחלתי, לפחות למיין, אבל במקביל אני מרכיבה פאזל אחר
אני מציעה שאם קשה לך תעשי הפסקה ותעברי לפאזל קליל יותר. יתכן שהוא יתן מוטיבציה לרוץ על טייגר.

למעלה