פאו לא ישחק גם הלילה

carmelo

New member
וושינגטון לא חסרי גבוהים

אוברטו ובמיוחד הייווד, הם שני שומרים טובים מאוד. אורלנדו הכי חמה התקפית, בוסטון הגנתית. זי-בו מעולם לא נודע בשמירה שלו...ובוש, עם כל הכבוד למאסה שהעלה, לא מסוגל להתמודד עם זי-בו בצבע. רשארד בעיני ממש לא נהיה "גדול" עקב השתלבותו באורלנדו...הוא שיחק הרבה יותר טוב ומגוון בימי סיאטל. מה שכן, אנדרסון שנחשב לריבאונדר עדיף ממנו, גם כן בקושי מלקט אותם - אפקט דווייט "שלילי"? לא ברור מה נסגר עם מרטין. אומנם יש הפרש גדול בין הנוכחות של קירסטיץ' וגרין ברחבה לעומת ווסט ואוקאפור, אבל לא כ-זה גדול...

rapgamer4ever

New member
אפקט דוויט שלילי?

אורלנדו מנצחת את היריבות שלה בריבאונד כשהיא משחקת עם גבוה וחצי. להחשיב את זה כחסרון של הווארד כי הוא לוקח ריבאונדים גם בשביל ה-4 שמשחק לידו נראה לי מוזר מאוד. ומול וושינגטון הורפורד היה דומיננטי בעיקר בהגנה (16 ריבאונדים ו-5 בלוקים), לא בהתקפה (10 נקודות). אוברטו והייוד טובים בהגנה אבל רעים בתקפה. הראשון לא עושה כלום והשני עושה נקודות מריבאונד התקפה.

carmelo

New member
לזה התכוונתי באפקט "שלילי"...

שגם ריבאונדר טוב בעמדה 4, יוריד פחות ריבאונדים כשהוא משחק לצד דווייט - קרי, ריאן אנדרסון עד כה... כבר היו להורפורד תצוגות ריבאונד גדולות, חשבתי שאתה מתכוון לשיפור התקפי שלו, שבעונת הסופמור פשוט לא הגיע. אוברטו והייווד הם כמובן לא פקטור שיש להתחשב בו בהתקפה, אבל לומר שהם לא עושים כלום כמעט?...לאוברטו יש יד רכה ממרחק ובמסירה, הייווד מחזיק בכמה מהלכי לואו-פוסט סבירים.

rapgamer4ever

New member
ועדיין לא הבנתי מה שלילי בזה

זה כמו לקרוא ללקלוע שלילי כי מישהו אחר היה יכול לקלוע במקום. לא מבין איך זה יכול להיות שלילי.

carmelo

New member
אולי תתעלם מהקונוטציה השלילית של "שלילי" (;

אתה דיברת על אפקט דווייט ביחס ללואיס ואנדרסון, במובן החיובי שלו - כאפקט שמגביר את ממוצעי הקליעה שלהם. אז אני העליתי את האפשרות לאפקט דווייט ביחס לאותם פאוורים במובנו השלילי - אפקט שמנמיך (כלומר, מסיט את הממוצעים לכיוון השלילי שעל ציר המספרים) את ממוצעי הריבאונד שלהם. זה היה מספיק ברור? הבנת שלא באתי לומר שום דבר שלילי על דווייט עצמו?

go lakers go

New member
התייחסות לסעיפים 1 ו 6

נראה לי קצת מוקדם לקבע מעמד של שחקן אחרי 2 משחקים . קצת סבלנות .... בעיקרון שחקנים בקבוצות קטנות/פצועות עושים מספרים יותר טובים ממה שהם שוים באמת ולהיפך . המספרים של ג'נינגס הם דומים למספרים של סשנס במילווקי עונה שעברה . אריזה עשה 25 ביוסטון כבר במשחקו השני ( אמרתי לך שבקבוצה אחרת/קטנה המספרים שלו יעלו שהוא יעלה בדקות המשחק ובהיררכיה הקבוצתית ) וארטסט אני מבטיח לך שירד במספרים שלו בהתקפה שהוא עובר ממספר 2/3 בהיררכיה למספר 5 בהיררכיה את פריי אני בכלל לא מכיר ,אני לא יודע אפילו איך הוא נראה .... הוא היה בפורטלנד עונה שעברה , לא ? בכל מקרה קשה לי להאמין ששחקן כלשהו יכול להתהפך ככה בקיץ אחד . אתה לא נהפך מקלעי שלוש גרוע למכונת שלשות בקיץ אחד . אולי הוא לא זרק מספיק מה 3 עד היום ? ולמרות מה שכתבתי זה הרגע .....אני הייתי מציין את מארק גאסול ...... הביאו לו את ראנדולף ותאביט על הראש והוא ממשיך לעשות דאבל דאבל מרשימים. לדעתי גאסול הקטן שחקן חמישיה לגיטימי ב 90 אחוז מהקבוצות בNBA

Orenseg

New member
ג'נטרי מצפה מפריי לעבור 100 שלשות העונה

הוא בקצב טוב. ראיתי את המחצית השניה של בולס-סלטיקס והם נראים כמו אלופים. רק שישארו בריאים (טפו טפו טפו). נו, סיימת את הטירונות?

carmelo

New member
מאז עונת הרוקי שלו, היתה לפריי יד רכה ממרחק

כמובן שהוא שיפר את הטווח שלו, אבל אני מאמין שכבר אשתקד הוא היה יכול לקלוע שלשות עבור הבלייזרס...רק שהוא לא קיבל מספיק דקות כדי להיכנס לקצב קליעה טוב - אפילו מצדה הפנימי של קשת השלוש.

rapgamer4ever

New member
בטח, אפילו די מזמן

אני עובר עכשיו קורס, אני די בתחילתו והדרך עוד ארוכה. אבל העיקר שכיף

Orenseg

New member
כיף לך

אחרי הדיבורים על מודיעין והכל, בסוף נפלתי לחיל מסריח וטירונות על הפרצוף. שבועיים מסריחים.

go lakers go

New member
ראיתי ב LIVE

אני מת על השחקן הזה . הוא צריך להיות הרכז הפותח של הלייקרס . הוא טוב משמעותית מפישר/פארמר/סאשה . חבל שפיל לא סופר אותו כל כך .....

King LBJ

New member
דאנק מטורף!

הוא תופס את הכדור מעל הריבוע שעל הקרש! אפשר לראות את הגובה של הקפיצה שלו אם עוצרים בשנייה הזאת את הסרטון, פשוט מטורף!

למעלה