פאוור מלודי

יכול להיות

שהוא התכוון לפאוור יותר טכני. שים לב - דוגמת סונטה ודראגונפורס - 2 להקות ששמות דגש דיי גדול על הטכניקה מהירות וריפים מטורפים. לעומת קאמלוט או נייטווויש, יותר שמים דגש על הליווי והאווירה המלודית, אבל לא בהכרח מהירה וטכנית.

מה?! לא!

בשיט לא. הריפים שלהם גם בנויים יחסית איטית. מלודיים הרבה יותר מטכניקה נטו. לפחות, לדעתי.

שמקססן

New member
סונאטה וטכניקה? דרגונפורס וריפים?

חחח הכוונה שלך נכונה, אבל הדוגמאות קצת סוטות ממנה :>

אהה

התכוונתי לריפים של טכניקה ומהירות. וכן, לסונטה יש המון טכניקה. זה כל הרעיון של יאני, רוב הזמן. לא ברמה של דראגונפוס, נכון. אבל יש בהם את זה, אין מה לעשות.

Judass

New member
מי אמר?

:הבסיס של הפאוור מטאל זה מלודיה!!! הבסיס של פאוור מטאל זה - העוצמה - power ןמכאן שם תת הסיגנון,במקור. זה שעם השנים זה הוטעה ושונה וזה מה שאתרים אלה ואחרים כותבים היום (יש שם המון בבלת) לא משנה את זה :). אה ועדיין המילים לא קובעות סיגנון מוזיקלי. אה,אה כן , קורפיקלני זה לא "פאוור" מטאל אז אסור להמליץ אליהם פה, זה לא עובד ככה? :) Judas

בגלל זה אני אומר שזה לא קשור, טמבל

אם תסתכל על המלצות 'ובלי קשר שמע אותם' או 'הם לא פאוור אבל אני חייב להמליץ עליהם'. כי לא מספיק אנשים מכירים אותם.

Judass

New member
טמבל

תקרא לחברים שלך. אתה מבלבל לכולם את המוח עם נותנים המלצה ללהקה שהיא לא מוגדרת על ידך פאוור , תיישם את הדבר על עצמך קודם אם הבילבול מוח הזה כ"כ חשוב. Judas

'טמבל' אני קורא גם לחברים שלי.

עכשיו תקשיב לי טוב. הדיון הקודם וגם ההמלצה של אופיר למטה היו לא נכונות, למה? כי נייטוויש, הם פאוור, ונתנו רק המלצות לגות'. אופיר כתב את children of bodom, שגם הם, לא פאוור. אני, בניגוד להם, כתבתי איזה 10 להקות פאוור, ואז כתבתי בנוסף 'בלי קשר, שמע את Korpiklaani', שכן, הם לא פאוור הם בכלל פולק-מטאל-בסט. אז אני אמשיך לבלבל לכולם את השכל כשהם ממליצים רק על להקות שהן לא פאוור, קאפיש? רוצים להמליץ על צ'ילדרן? בכיף, הם מעולים, רק תציינו שהם והלהקה שהוא ביקש לא פאוור, כנ"ל הדיון על נייטוויש. הבנת? יופי.

Musta Susi

New member
Well

תשמע Celesty ,Magick Kingdom, Children of Bodom ותשמע Finntroll וEnsiferum בלי קשר...

Musta Susi

New member
הוא ביקש המלצות לImperanon יא כסיל!

וCOB הכי קרובים

Musta Susi

New member
אם ככה זה גם לא הופך את Imperanon

לפאוור
הוא ביקש המלצות לדברים דומים אז נתתי לו, זה הכל...

חחחח, נהיים פה יותר מדי דיונים כאלו

היא ביקש סגנון נייטוויש נתנו גות' ועכשיו זה. יודע מה, עזוב, אין לי כוח אליכם.

Musta Susi

New member
...

"חייב המלצות =] סגנון דרגון פורס, סונטה, אימפרנון. תודה לכולם =]" ובנימה זו הדיון הסתיים.

יונתן1988

New member
אולי קצת מאסטרפלאן

או שאני לא יודע בדיוק מזה מלודיה, גם זה יכול להיות נגיד "אינלייט מי", מה בדיוק מלודי בו? בניגוד ל"באק פור מיי לייף" לדוגמא, שנשמע לי די "מלודי".

למעלה