אני בשביל 6 לא מתכופף ולא נועץ
P puma141 New member 20/2/13 #58 אשכנזי חכם בחיים לא היה כותב כזה משפט. תתבייש נשארת תימני במהות, כפרה
י ילד רע ומר New member 20/2/13 #118 יש כל מיני סוגי אשכנזים. כמו שיש מזל שור עם אופק בתולה- סוק הוא אשכנזי עם אופק צנעני. וככה זה באופק הזה. סופרים מאוננים.
יש כל מיני סוגי אשכנזים. כמו שיש מזל שור עם אופק בתולה- סוק הוא אשכנזי עם אופק צנעני. וככה זה באופק הזה. סופרים מאוננים.
מ מכופף ונועץ New member 20/2/13 #132 הוא רק רצה לדעת כמה זה יוצא בממוצע. ומה אתה יותר טוב? גדי עם אופק של כבשה.
P puma141 New member 21/2/13 #167 ילד, עם כל הפתיחות שלך פה, בחיים אל אמרת את המזל שלך! זה מוזר.. מה המזל שלך?
P puma141 New member 21/2/13 #179 אני אמורה להגיד את זה! ילד מה נסגר...תראה כמה פרצופים אני עושה בגללך חחחח את אלו>>>>>> ואין לך מושג מכמה כאלו אני נמנעת!
אני אמורה להגיד את זה! ילד מה נסגר...תראה כמה פרצופים אני עושה בגללך חחחח את אלו>>>>>> ואין לך מושג מכמה כאלו אני נמנעת!
P puma141 New member 21/2/13 #182 זיון קטן עלי... הנשיקה פאק! אין אתה הארדטוגאט! זיון..נו מה זה זיון?! כולם מזדיינים! אבל..נשיקה של רבע שעה, חצי שעה..35 דקות.. די אני נסחפת!
זיון קטן עלי... הנשיקה פאק! אין אתה הארדטוגאט! זיון..נו מה זה זיון?! כולם מזדיינים! אבל..נשיקה של רבע שעה, חצי שעה..35 דקות.. די אני נסחפת!
נ נסחפת עם הגלים New member 21/2/13 #199 את מאמינה לו פומה? הכל זיוני שכל. הוא רומנטי ורגיש, את האקסית שלו שווארמה הוא לקח לחמי יואב.
P puma141 New member 21/2/13 #201 חחחחח חמי יואב! הילד רומנטי?! אני מדמיינת אותו מתנשק עם הכבשה שלו......כשהאף שלה רטוב כזה....... אבל איתי או איתך-לא! איפה הרומטיקה?! ירד לי מהרועה הזה...
חחחחח חמי יואב! הילד רומנטי?! אני מדמיינת אותו מתנשק עם הכבשה שלו......כשהאף שלה רטוב כזה....... אבל איתי או איתך-לא! איפה הרומטיקה?! ירד לי מהרועה הזה...