פאודה 3 - פרק 6

שיר m

Well-known member
פאודה 3 - פרק 6

מתכוננים לסערה...

שנפתח הימורים על מי ימות בפרק הבא?
מקווה שלא אביחי. בטח אלי.
לדורון זה עוד מוקדם, ושגיא, לדעתי הסיפור שלו עוד לא נגמר...

זה בסדר שאני דואגת לסטיב אפילו שהוא נשאר בבית?

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי מי שימות יהיה שגיא
שגיא נמצא באהבה לא פתורה עם נורית ולפני כן הוא ביקש ממנה להוחליט את מי היא אוהבת..
(סורי שאני לא מגיב פה כ"כ אני רואה את הפרקים במיטה בדירה לפני השינה ..(לא לדאוג אח"כ אני רואה מרתון הש"ש ונרגע , כככה שזה לא נכנס לי לסיוטים..) )

שיר m

Well-known member
כמעט דאגתי

כל עוד אתה נמנע מסיוטים הכל טוב

&nbsp
אם שגיא ימות זה יהיה פיתרון קל מדי לסיפור של נורית.

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת?
עכשיו אני בעונה 2 סבב ראשון סופי , מה שמלחיץ באמת זה גדעון כספי המת בסיוטים של נועה...

פתאום הבנתי, רועי

עוד ב-2015 אמרת שאתה רואה השיר שלנו לראשונה.
&nbsp
אז חמש שנים לקח לך לסיים?!
&nbsp
אני סיימתי תוך כמה חודשים וזכיתי לראות את גבעון במקביל לארי בגאליס. זה היה מטריד!

Roei152

Well-known member
מנהל
זה סיפור סיפור
ב2015 המשפחה שלי עברה ליס ע״פי בקשתי בעיקר בגלל הש״ש והחממה, כבר בימים הראשונים , זה עשה לנו בעיות באיטרנט , הויאודי היה מאוד תלוי באיטרנט, ולא ראיתי בנחת את הסדרה. בחצי שנה שהיה לי ביס , ראיתי בעיקר את דני הוליווד , וקצת מהש״ש בעיקר עונת רני ותמרה ,לא בסדר פרקים מסודר..
, המשפחה שלי כל הזמן אמרה שהיא רוצה לחזור להוט על רקע בעיית האיטרנט ובסוף חזרנו ..לא בשמחה גדולה מצדי..
באתרים פיראטים יש תקיעות בפרקים, ואומנם במרוץ השנים הש״ש עלתה לוואלה , אבל בלי כתוביות..
שעברתי לדירה התחברתי לסטינג , אבל בתחילת התקופה עד פסח , הסדרה לא היתה שם.. שזה עלה ראיתי בינג׳ של העונה הראשונה... החלטתי לחכות עם עונה 2 לתקופה יבשה מסדרות נוער יומיות .. את קיבוצניקים אני בד״כ רואה בסופ״שים אצל ההורים...

למעלה