פאודה, מישהו רואה?

שיר m

Well-known member
פאודה, מישהו רואה?

היה לי קצת זמן השבוע אז השלמתי פרקים... אני כרגע בפרק 6 (איזה מתח!)
זאת סדרה ענקית. והשחקנים אדירים. ואם חשבתי שאחת אפס אפס היא סדרה מותחת ואחת הטובות שנעשו כאן אז פאודה מוכיחה שטעיתי...

והשחקן הזה שמשחק את בועז, שאין לי מושג מה השם שלו אבל בשבילי הוא תמיד בנימין מגאליס (השם הזה כל כך הצחיק אותי אז ונשארתי איתו), הוא מעולה הילד הזה. מעולה. עד היום הוא תמיד שיחק את הרגיש המאוהב ובהתחלה זה היה נראה שגם פה, אבל אז קרה מה שקרה ו... הוא פשוט מעולה.

ולא רק הוא, כל השחקנים, אחד אחד, פשוט גדולים.

Roei152

Well-known member
מנהל
שמו הוא תומר קפון
הבמאי שי קפון(חצויה ,החולמים) אבא שלו שכנים שלי....

שיר m

Well-known member
תודה:) נחמד!

לא רואה...

לא כל כך בא לי על הסגנון הזה, בטח לא בשלב הזה. אני עייפה קצת מהמציאות שלנו והכל... אבל אני שומעת רק תשבוחות על הסדרה.
תומר קפון אכן מתוק במיוחד. תמיד חיבבתי אותו, עוד מהרגע הראשון שצפיתי בו בגאליס ואחר כך גם בבני ערובה המצויינת, שאם לא ראית אני ממליצה לך מאוד
בקרוב יצלמו את העונה השנייה... פה ושם גם נתקלתי בו בשלוש פרסומות בטלוויזיה.
אבא שלו ביים גם את עבודה ערבית ובאמת נעלם מהרדאר, לא ברור. אגב, את דרכו הוא התחיל כמובן ב"עניין של זמן" בתור ויצמן.

שיהיה חג שני שמח, שיר יקרה, ולכולם!!!

שיר m

Well-known member
מבינה אותך

אבל זה באמת יוצא דופן. לא עשו עוד דבר כזה.
&nbsp
בטח ראיתי בני ערובה! אכן סדרה מצויינת:)
&nbsp
קטע שהוא הבן של... בחיים לא הייתי עולה על זה.
ועכשיו שאמרתם הסתכלתי... ובאמת מי ששיחק את בן בגאליס ובחולמים זה אח שלו. קטעים עם המשפחה הזאת

&nbsp
חג שמח מירי!

נכון
הקטנצ'יק החמוד הזה הוא הצלע השלישית שלהם...

קוראים לו יואב.
תחשבי שתומר נולד כשאבא שלו היה בן 18 בלבד. מעניין מה עבר עליו בחיים באותה תקופה כי נדמה לי שרק תומר מאשה אחרת ובהמשך הוא התחתן עם מישהי וממנה נולדו גם שתי בנות ויואב.

שיר m

Well-known member
לא נכנסת להם לחיים... סתם מגניב שכולם משפחה:)

שיר m

Well-known member
אני פשוט אגיב לעצמי

סדרה מעולה מעולה מעולה מעולה. ובא לי להגיד את זה אלף פעם. וכל כך מגיע להם כל המחמאות וההצלחה. באמת שלא היה דבר כזה עד היום.
הם אדירים. כולם. זהו.

למעלה