פאואר ורצינות

U A O

New member
נעלבתי.... ../images/Emo7.gif

כן... אני בור במטאל. עזבי את העובדה שטחנתי את הלהקות שכיום את שומעת לפני כמה שנים טובות, בטח כשעוד הייתי עמוק בפופ אמטיוי... זה מוזר... כי רוב הלהקות פאוור שאני שמעתי, בהחלט שרות על פנטזיות. אם את אוהבת לחיות בתוך בועה עם מציאות מפלסטיק - תהני לך. "טקסטים מצויינים" עלק. טוב, אני לא מצפה מילדת פאוור שתביני באיכות של טקסטים. וכשתדעי על מה את מזיינת את השכל - אז דברי איתי.

לך תזדיין. ../images/Emo46.gif

(בעצם לא. למה לתת לך להנות...
) תגיד, יא מעאפן, למה באת עם השאלה שלך מהתחלה, אם אתה כל כך משוכנע בדעה שלך? ולידע כללי- אני שומעת עוד סגנונות חוץ מפאוור. אבל אני לא צריכה להצדיק את עצמי ואת הטעם שלי בפני מתנשאים שלא מבינים מהחיים שלהם (אבל בטוחים שהם מבינים בחיים של אחרים). יש מלא להקות פאוור שמאד משקיעות במילים ובמסר. זה שאתה לא מכיר, הפסד שלך. אם אתה כן מכיר וחושב שהם שטחיים בכל זאת- טוב, זה סתם הופך אותך לעוד יותר מעאפן ממה שחשבתי. . וכמו שאמרתי כבר קודם- לא מזיז לי את הזין שאין לי. ושאלת השאלות- אם אתה כל כך קוטל פאוור... מה לעזאזל אתה עושה פה?

U A O

New member
למה ישר לקלל ולהוריד את הרמה של

הפורום העדין? למה?! אחרי שתוציאי את המקל שתקוע לך עמוק במשולש בין הרגליים, תנשמי עמוק ותיקראי שוב את ההודעה שלי. מההתחלה טענתי שאין הרבה להקות פאוור שמחדשות משהו בליריקה שלהם, או לחילפין כותבים ליריקה שהיא לא קשורה לפנטזיה ושיט. אני מבין את האובססיביות החולנית שלך לנייטוויש, וסונטה קרטיבה, אבל תביני שגם "סוג אחר ושונה של פנטזיה" נשאר בגדר.... אממ פנטזיה. אני בטוח שכל אלפי הלהקות "משקיעות" במסר שלהם... שאם תסתכל שניה החוצה תיראה נסיך קופצני מציל נסיכה מארמון שנישרף, כשלמעלה מתעופף לו איזה דרקון, וברקע יש קשת בענן. הלהקות שעושות וכותבות טקסטים רציניים - הוא נמוך. והלהקות שציינת *לא* עונות על ההגדרה הזאת. "אני לא מכיר להקות שלא משקיעות במסר.. אז אני מעפן". כן, ממש נעלבתי. בקיצור חמודה, כשתעברי את שלב הפאוור, ותישמעי ותיקראי כמה טקסטים של להות נורמליות וריאליות - תדברי. עד אז, אז מוזמנת להסתכל החוצה, לראות את הנסיכה שהציל הנסיך מחייכת, כשמעליהם עדין מתעופף לו אותו דרקון יורק אש, וברקע, עדין, יש את אותה קשת הענן הניצחית.

איזה מצחיק זה

שאתה מתעקש להפגין את ההבנה שלך ואת ההתנשאות שלך, כשבעצם אתה לא מבין בשיט, ומאיפה בכלל אתה יודע שפאוור זה כל מה שאני שומעת? (ציינתי כבר שלא, אבל הסתימות שלך
מנעה ממך לקרוא זאת, כנראה). אז יאללה, *מעאפן*- לא אכפת לי אם אתה נעלב או לא, ונמאס לי מהדיון הדפוק הזה איתך. אז לך תשמע את הפילוסופיות הדת'יות שלך, ותעזוב אותי. הא?

U A O

New member
.......

הששש כלבה השש! לקחת את הרגיעון שלך היום? אני לא מבין בשיט, ואת הפרופסורית לכל סוגי המטאל, במיוחד לסגנון המגניב ביותר בעולם, פאוור מטאל. כן. ראיתי את ה"הבנה" שלך בפאוור. אם את טוענת שנייטויש זאת לא פנטזיה אלא "פנטזיה מסוג אחר". פחחח כן, סבבה. טיעון ממש אמממ עמוק. יאללה חבובה, תגבירי קצת את את התדירות של הסקס, זה ניראה משפיע לך לרעה על המוח שלך.

יש לי מספיק סקס

תודה רבה. יאללה, אני מסיימת ת'דיון. זה סתמי ולא שווה כלום. אתה צודק, אני טועה.. אם זה מה שעושה לך טוב לשמוע. שיהיה. ביי ותודה.

עכשיו כשאני קוראת שוב

את כל השרשור הדפוק הזה... אני מבינה שזה היה טיפשי בטירוף ופשוט בזבוז זמן לכתוב את כל ההודעות האלה ולבזבז אנרגיה. הפורום הזה התדרדר בטירוף (בלי קשר ישיר לדפוק ההוא שעניתי לו), וחבל לי. אפילו המנהלים בקושי מבקרים פה, שלא נדבר על שאר החברים. אם הפורום הגיע למצב שבאים לפה כאלה שבטוחים שהם קשוחים כל כך ויורדים על הסגנון הזה, ולאף אחד זה לא מזיז. אז גם לי לא. ולסיכום- היה טוב (נגיד), וטוב שהיה.

Darewolf

New member
הפורום אכן התדרדר

אבל אני פה לפחות פעם ביום, אם לא יותר.

Darewolf

New member
תשמע

מר אדון בחור, נתעלם מזה שאתה לא יודע להתדיין מבלי לקלל ולהכפיש וכדומה. אבל עצור לרגע וחשוב, האם פנטזיה זה רע? הרי מטאל מנסה, ברובו להראות גישה יותר "ראלית" של החיים. להראות שהטבע האנושי הוא רע וכו'. דת' בלאק' ת'ראש וגות'(כן אני אכליל גם גות') עושים את זה בצורה ישירה, ונותנים לך טקסטים ישירים, אנושות רעה, אנשים זה חרא, שטן זה טוב, ושאר שיטים. פנטזיה, ופאוור מטאל בפרט, נותנים לך אפשרות אחרת להסתכל על המציאות. תודה שלפחות פעם בשבוע אתה אומר משהו בסגנון, "ה' אם נשים היו נוהגות יותר טוב, מצבנו היה טוב יותר" או משהו בסגנון הזה. להגיד משהו בסגנון הזה, זה פנטזיה. ויש הרבה אנשים הפנטזיות שלהם זה על דרקונים, וקסם. פאוור נותן מענה לאותם אנשים. לפסול את זה, בטוענה שזה דפוק, ושזה בועה מפלסטיק, אני לא מסכים. אני הרי יודע שאין כאלו דברים, אבל אני שמח לשמוע עליהם. בקיצור, או שלא. אורי.

גם נכון.

אבל אני אחזור ואומר בפעם המאה שפאוור זה לא *רק* פנטזיה. אני בכלל לא אוהבת פנטזיה, ועדיין יש לי מה לשמוע שלא עוסק בזה... אז מעצבן אותי שבאים ואומרים שלא. שאין. אני מכירה מלא טקסטים של פאוור שהם מאד חזקים וסימבוליים ולא קשורים לפנטזיה. אפילו הרבה מודרנים (הרבה מסונטה, למשל). אז שוב- בלי הכללות!!!

Darewolf

New member
אם נתעלם מסונטה לרגע.

תני עוד להקות ושירים ספציפיים בבקשה.

U A O

New member
תשמע, מר אדון מנהל.

אני מתדיין בהתאם לאדם שמולי. מכיר את האמרה? מבחינתי, טקסטים שאומרים "שטן זה טוב" ושא בולשיט כזה ושאר חרא פגני - זה ילדותי. ולא ריאלי. אנשים זה רע,עזים זה טוב,החיים בזבל וכדאי לי למות - זה גם לא סוג הטקסטים החביבים עלי. אתה אוהב פנטזיות - שיהיה לך לבריאות. אין פה יותר מדי משחקים. כל אחד והטעם שלו. אם מישהו אוהב לחיות בבועה וורודה - שיבושם לו.

Darewolf

New member
תגובה

"אם מישהו אוהב לחיות בבועה וורודה - שיבושם לו" סבבה. זאת הגישה, לא "אז תתני רשימה ענקית של להקות שלא שרות על נושאים מפגרים". זה כל מה שאני מבקש. קצת פוליטיקלי קורט:*)

U A O

New member
עזוב, היא בעצמה לא מבינה מהחיים

שלה...... "נייטויש זאת לא פנטזיה... אלא פנטזיה מסוג אחר.." כמעט כל הרשימה שלה מלאה בלהקות ששרות על פנטזיה ושאר חרא כזה והיא עוד בוכה וטוענת שאני "מעפן". חחחחחח קורה, קורה....

Darewolf

New member
תשמע

יכול להיות שזאת שאתה מתדיין איתה טיפשה, מפגרת ובעלת פיגור שיכלי קשה. זה לא אומר שאתה צריך להתייחס לדברים בזילזול שכזה. זה הכל. תרבות הדיון שלך לא משהו בחורי. זה הכל:)

Urik Hai

New member
למי איכפת?

ליריקת פאנטזיה שולטת, אם אני ארצה חכמת חיים אני אלך לקרוא ספרי פיזיקה.

child of bodom2

New member
חחחח אורי זה משפט חכם...!

תשמעו את הליריקת פנטזיה בסגנון דרקונים מלכים נסיכות וכל שאר "השיט" אני לא כל כך אוהב אבל אני תמיד שמח לשמוע.....אבל עדיין לא הבנתי כלום מהשרשור הארוך והמיותר הזה אז אני חושזב שמספיק לכתוב פה.... ביי!:)

למעלה