כמובטח ../images/Emo26.gif
הערה:למילה Υποκρίνεσαι/איפוקרינסי יש המון משמעויות,בתרגום בחרתי בפירוש "מעמידה פנים",אבל זה יכול להיות גם:מתחזה/צבועה/מזיפת/מתחפשת /מתנכרת/ערמומית וכו'... אז הנה השיר ביוונית,אנגלויוונית והתרגום ותודה רבה לאנג'לו רפאל על העזרה תהנו Υποκρίνεσαι Διονυσίου Στράτος Μουσική/Στίχοι: Σουκας Τάκης/Αλατζάς Μάκης Υποκρίνεσαι, το ξέρω, υποκρίνεσαι κι επειδή σε αγαπώ μόνο μου δίνεσαι Υποκρίνεσαι μαζί μου από συνήθεια και ας κάνω πως δε ξέρω την αλήθεια Κι εγώ πεθαίνω κάθε μέρα λίγο-λίγο και απάνω στις πληγές πληγές ανοίγω Κι εγώ πεθαίνω κάθε μέρα λίγο-λίγο μα δεν έχω πια τη δύναμη να φύγω Υποκρίνεσαι, το ξέρω, υποκρίνεσαι γιατί έτσι δυστυχώς μόνο μου δίνεσαι Υποκρίνεσαι μαζί μου από συνήθεια και ας κάνω πως δε ξέρω την αλήθεια ipokrinesai/מעמידה פנים לחן:תאקיס סוקאס מילים:אלאתזאס מאקיס מבצע:דיוניסיו סטרטוס ipokrinesai,to xerw,ipokrinesai/מעמידה פנים,אני יודע זאת,מעמידה פנים ki epeidi se agapw mono mou dinesai/וכך אני אוהב אותך רק לי נתת (אהבה) ipokrinesai mazi mou apo sinitheia/מעמידה פנים איתי מתוך הרגל kai as kanw pws de xerw tin alitheia/ואני עושה כאילו אני לא יודע את האמת ki egw pethainw kathe mera ligo-ligo/ואני מת כל יום לאט-לאט kai apanw stis pliges pliges anigw/ומגביר את הכאב את הכאב פותח ki egw pethainw kathe mera ligo-ligo/ואני מת כל יום לאט-לאט ma den ekhw pia ti dinami na figw/אבל אין לי יותר את הכוח/המאמץ לעזוב ipokrinesai,to xerw,ipokrinesai/מעמידה פנים,אני יודע זאת,מעמידה פנים yati etsi distikhws mono mou dinesai/כי כך/משהו כזה למרבה הצער רק לי נתת ipokrinesai mazi mou apo sinitheia/מעמידה פנים איתי מתוך הרגל kai as kanw pws de xerw tin alitheia/ואני עושה כאילו אני לא יודע את האמת