פאדי......

Yasoo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

שרונהא

New member
אוהב את החברים או אוהב לאהוב אותם

יפה זה הקטע,ואני אומרת לכם שחברים צריך כדי להיות בטוחים שאנחנו בגן עדן.החותמת לעצם קיומי בעולם הזה. אז עכשיו אני בטוחה שכל מה שרק אחפוץ יגיע אתי לעולמות הבאים. אז למה אמרו חכמים שאנחנו לא לוקחים איתנו כלום ? ולמה אני בכלל דואגת?הרי אלוהים לא לוקח נבלות

שרונהא

New member
היום זה יום הלב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

חברה דעו לכם שיש אפילו מעט קנאה בליבי על כך שיש לכם יוונית ובשפע. אז אני אסתפק ברע במיעוטו ,ואתבונן לי ואחייך. שבת שלום לכם. יש לכם היום למשל קבלת שבת איפה שהוא בתל אביב? לפחות שנדע עד ההגעה הבאה שלי

Yasoo

New member
אכן יש ובמספר מקומות...

שרונה - זוכרת את סופי גבסו מ"סופי'ס" שניסגרה ביהודה הלוי ? היא חזרה ובגדול לנירים 1 ביד אליהו - ליד המגרש כדורסל הביאה מישהו מיוון ( אברר את שמו...), יש את על-גל בבת - ים, (מוסד וותיק) ויש בחיפה משהו שבועז המליץ בזמנו..(אבל זה בצפון) ומקווים לראותך כאן..

12אניהיא

New member
אם מדברים על...

על גל, בערב העצמאות הייתי שם עם ידידנו אבישי, באמת שאני נהניתי, כמו שהרבה זמן לא נהניתי במועדון בארץ. חייבת לציין את הזמר שנימצא שם יאניס ירוייאניס שהגיע באותו יום מאתונה, זמר מעולה עם קול רך ומלטף. לראות את תגובת הקהל אליו (אחרי היעדרות של 8 חוד' מהארץ) היה קטע שמאוד ריגש אותי, כמויות הפרחים שניזרקו ובקבוקי השמפניה שניפתחו לכבודו מסמלים כמה הערצה יש לזמר הזה כאן בארץ.(חכו להפתעות אצלו מבחינת שירים) כמו כן הופיע יהודה סאלאס שבצורה הכי פשוטה עושה את זה, יש לו קול עם עוצמות, חומר מעורב ישן וחדש אפילו טראנסים במהלך הערב(הוא עושה זאת בגדול) והיווני של על גל הלוא הוא יורגו קמביסיס שמיטיב עם המוזיקה הכבדה, כששומעים אותו שר זבקיקו אי אפשר לשבת על הכיסא ולהישאר אדישים. כמובן שעל כל המוזיקה הזו ניצח אליקו שמבחינתי הוא בוזוקאי ענק, וגם שר ניפלא. דודו על הקלידים זה קונצרט שלם. וצ'קו (שבשבילי הוא דורון) על הטרבוקה. מה שאני יכולה להגיד לכם זה שאתם חייבים ללכת לראות ערב כזה ולא לוותר על לראות את יאניס, אתם תהנו.

קבלת שבת

קבלת השבת שלי היא בטרנטולה למרות שכמה מחברי הפורום ירימו גבה.המקום נמצא בחוף סי פאלס בגבול יפו בת ים מתחילים לנגן בשעה 19 עד 24 מופיעים דורון נסיך הזמר היווני,יורגו קמביסיס שענת אוהבת,וזמרת חדשה בטרנטולה שאנני יודע את שמה אבל שרה יפה.גם אצל סופי תהיה היום פעם ראשונה קבלת שבת אבל בשעות מוקדמות וכפי הנראה גם תסתיים לפני כניסת השבת בגלל בעיות כשרות.אם את רוצה להצפין לחיפה אז המקום שלך הוא רוקו ביץ בכניסה לחיפה מתחת למלון מרידיאן מופיע רמי יהודה ואם תלכי עם הודעות הפורום מעט אחורה תמצאי המלצה מפורטת שלי למקום.אם תמתיני שלשה שבועות אז יגיע לגבעה יאניס קלמטיאנוס ויהיו שם קבלות שבת נהדרות. שתהיה לכל חברי הפורום אחלה שבת של מוזיקה יוונית. בועז

F a d i

New member
ענתוש תודה רבה../images/Emo140.gif

וגם לשאר "החברים"...יאסו אבישי אלון אשת וכל השאר -וסליחה אם שכחתי מישהו-! שיהיה לכם המשך ערב נעים ואחלה סוף שבוע.. אלי אני מתחבר לרדיו בשעות מאוחרות יותר....אז תתכונן

למעלה