פאדי סבח אל חייר אחי

F a d i

New member
ציון...בחיפושי בשירים במחשב פתאום

נתקלתי בשיר הזה...המון זמן לא שמעתי אותו..ואני מקדיש אותו לך מקווה שתאהב... מתוך הדיסק NA'TANE 21 (אילו הייתה (השנה) 21 (1821) ) של "יורגוס דאלאראס"...(הלחנים של "סטאברוס קויומותזיס"...) ΕΤΣΙ ΕΙΝ' ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ THAT'S HOW PEOPLE ARE מילים:סוטיה תסותו לחן:סטאברוס קויומותזיס Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι / עזבי אותי בשכרותי ככה הם האנשים τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι / כל כך חוטאים ויפים כל כך אנושיים όσα λάθη κι αν μου βρούνε θα συγχωρεθούνε / כל כך טועים ואם הם ימצאו אותי הם יסלחו... μα για σένα τι θα πούνε την απάνθρωπη / אבל עלייך מה הם יגידו,אישה אכזרית.. Νύχτωσε και ξεπαγιάζω στα σκαλιά πλαγιάζω / לילה יורד ואני קופא,נשכב על המדרגות μ' είδανε τα νυχτοπούλια και βουρκώσανε / ציפורי הלילה ראו אותי ועיניהם היטשטשו.. αν πεθάνω τι θα κάνεις να ξαναζεστάνεις / אם אמות מה תעשי בשביל להחזיר את החום τα χλωμά σβηστά μου χείλια που παγώσανε / לשפתיי החוורות המתות שקפאו Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι / עזבי אותי בשכרותי ככה הם האנשים τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι / כל כך חוטאים ויפים כל כך אנושיים δε σου μάθανε ακόμη τι θα πει συγγνώμη / הם לא לימדו אותך עדיין מה אומרת מחילה σα γυαλί κόβει η ματιά σου η απάνθρωπη / עינייך האכזריות חותכות כזכוכית שבורה (אךך...איזה שיר יצא...!..קצת עצוב...אבל אקטואלי לצערי..."ככה הם האנשים"..!) מוקדש גם לכל אותם אנשים..אוהבי היוונית...שנמצאים פה..ולא ממש משתתפים.. יום טוב...

תודה אחלה שיר

אין לי ספק שהשיר וההקדשה שלך יסדרו לי את היום. תודה ציון

למעלה