ציון...בחיפושי בשירים במחשב פתאום
נתקלתי בשיר הזה...המון זמן לא שמעתי אותו..ואני מקדיש אותו לך מקווה שתאהב... מתוך הדיסק NA'TANE 21 (אילו הייתה (השנה) 21 (1821) ) של "יורגוס דאלאראס"...(הלחנים של "סטאברוס קויומותזיס"...) ΕΤΣΙ ΕΙΝ' ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ THAT'S HOW PEOPLE ARE מילים:סוטיה תסותו לחן:סטאברוס קויומותזיס Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι / עזבי אותי בשכרותי ככה הם האנשים τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι / כל כך חוטאים ויפים כל כך אנושיים όσα λάθη κι αν μου βρούνε θα συγχωρεθούνε / כל כך טועים ואם הם ימצאו אותי הם יסלחו... μα για σένα τι θα πούνε την απάνθρωπη / אבל עלייך מה הם יגידו,אישה אכזרית.. Νύχτωσε και ξεπαγιάζω στα σκαλιά πλαγιάζω / לילה יורד ואני קופא,נשכב על המדרגות μ' είδανε τα νυχτοπούλια και βουρκώσανε / ציפורי הלילה ראו אותי ועיניהם היטשטשו.. αν πεθάνω τι θα κάνεις να ξαναζεστάνεις / אם אמות מה תעשי בשביל להחזיר את החום τα χλωμά σβηστά μου χείλια που παγώσανε / לשפתיי החוורות המתות שקפאו Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι / עזבי אותי בשכרותי ככה הם האנשים τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι / כל כך חוטאים ויפים כל כך אנושיים δε σου μάθανε ακόμη τι θα πει συγγνώμη / הם לא לימדו אותך עדיין מה אומרת מחילה σα γυαλί κόβει η ματιά σου η απάνθρωπη / עינייך האכזריות חותכות כזכוכית שבורה (אךך...איזה שיר יצא...!..קצת עצוב...אבל אקטואלי לצערי..."ככה הם האנשים"..!) מוקדש גם לכל אותם אנשים..אוהבי היוונית...שנמצאים פה..ולא ממש משתתפים.. יום טוב...