פאדי נשמה.....

מנדובלה

New member
פאדי נשמה.....

נכנסתי לרדיו ... אחלה באמת... אבל מתי אתה משדר??? היה שם את חיים

F a d i

New member
בוקר טוב מנדובלה ולכל מי שהיה אתמול

באתר הרדי-יו לצערי השידור נקטע כי לא היה לי אנטרנט (עד לפני כמה דקות) חברת הכבלים "תבל" עושה שידרוגים בתשתית ויש להם תקלות כל שני וחמישי (שלא נגיד כל שלישי ושלישי;שבוע שעבר היה נס ובדיוק איך שסיימתי את התכנית (בשעה שתיים) החלו לעסוק בשדרוג התשתית שנשמשך גם ביום רביעי) ולפני שבועיים היה להם שדרוג תשתית ולפני חודש עוד עבודות..מכה איתם!אתמול היתה להם תקלה בערב,הכל חזר לעבוד לקראת חצות ובכל זאת התקשרתי אליהם ושאלתי אם הכל תקין אצלי ואם צפויות עוד תקלות..נציג התמיכה בדק ואמר לי שהכל תקין ולא צפויות בעיות..וכולם יודעים ת'המשך!שני שירים וחצי ו...הופ עוד נפילה של תבל!!והמעבר ל"בזק" נראה קרוב מתמיד..!! אז סליחה (למרות שזה לא היה תלוי בי ולא בידיים שלי) שיהיה לכולם יום טוב

חולפת2

New member
פאדי מו,לא נורא,שבוע הבא.בקשר לתבל

חלילה וחס אני לא רוצה להשמיץ,אבל,אנחנו עברנו לפני חודשיים לתבל,עשינו בבית רשת אלחוטית,היינו מחוברים לתבל במשך 40 יום,מתוך כל התקופה הנ"ל היה לנו אינטרנט אולי 3 ימים נטו(!!!).היו פה טכנאים כמו שבחיים לא היו.אולי כל יומיים באו טכנאים,עד שלבסוף בא המנהל בכבודו ובעצמו,ומה היה לו להגיד?"אולי תעברו לחברה אחרת".פועל יוצא:אפילו המנהל לא מאמין בחברה שהוא מייצג.אם זה לא היה עצוב,זה היה מצחיק.סופו של דבר:עזבנו את החברה בצירוף התנצלות מתבל,ואפילו שהיה לנו הסכם התחברות לשנה,לא שילמנו קנס על הפרת חוזה,ואפילו קיבלנו פיצוי שווה.מבחינת היחס-הם היו מעל ומעבר.גם השירות שלהם מקצועי,הטכנאים כולם אדיבים,מנומסים,ועומדים בלוח הזמנים.מהבחינה הזאת-רק מילים טובות.

F a d i

New member
חולפת...תעזרי לי להפרד מתבל?!

מבחינת יחס אין תלונות...(האמת איך לא יעמדו בלוח הזמנים אם הם אומרים "מחר בין השעות 13-15 יבוא טכנאי"?!) רק שבשטח הכל על הפנים (טוב לא נגזים..הרוב) ומה הקטע שהכי הצחיק אותי?נציג תמיכה אומר לי "כן,אבל אנחנו תמיד עושים עבודות כאלה בשעה אחת בלילה..!" וואלה?באמא שלך?!שעות הלילה הן השעות!!וואלה חכמים..! וכן...שבוע הבא (אם ירצו בתבל) תהיה תכנית ואני מקווה שעוד לפני זה כמובן שאעדכן אתכם אם יהיו שינויים

מנדובלה

New member
פאדי ... רציתי לציין עד משהוא בנושא

נכנסתי לתחנת רדיו כי סיפרו לי שיש יוונית בשעה כזו (למרות שהיו שירים טובים) ציפיתי לקצת יותר יוונית ... בכל אופן אני מקווה שכשאתה תשדר תקדיש לי משהוא יווני

F a d i

New member
מנדובלה,בתכנית שלי אני משדר רק

יוונית שעתיים של מוזיקה יוונית נטו אבל הרדיו הזה-להבדיל מרדיו יאסו למשל-משדר גם לקהל אחר ולא רק לאוהבי היוונית..כך שתמצאי אצלנו גם מוזיקה ישראלית,ים-תיכונית/מזרחית,טראנסים למיניהם,מוזיקה לאטינית ואייטיז,מוזיקה שקטה וכו' וכו'...אני חושב שבסך הכל כל אחד ימצא אצלנו את התכנית ואת המוזיקה שהוא אוהב וכמובן ארבע שעות שבועיות של מוזיקה יוונית (שמשדרים אני וחיים) אז מקווה ששבוע הבא לא יהיו תקלות ותשמעי מוזיקה יוונית נטו.. כל טוב

baglama3

New member
בדיוק וזה כזה מדהים המעבר

בסיום השידור בין ניחוח היווני שאתה משדר ובפתאומיות מעבר חד למקצב פופ מערבי :(

למעלה