פאדי כנס

arik87

New member
פאדי כנס

שבת שלום לכולם קודם-כל ודבר שני...פאדי מצאתי ת'מקור של השיר - atakti ואמאקאריס שר אותו שתתחבר אני ישלח לך אם תרצה

F a d i

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה מראש

אתה יודע,אתמול ממש גיליתי מחדש את הבציוע של דאלאראס ששלחתי לך ואני לא מפסיק לשמוע אותו...השילוב עם הקהל ממש יפה זהו מתחבר עכשיו לשמוע את המקור

arik87

New member
תגיד פאדי...

יש מצב למילים של השיר???
אנגלו\יוונית????? אני יביא ת'תרגום

F a d i

New member
יאללה התרגום עליך....../images/Emo13.gif

ATAKTI מילים,לחן וביצוע מקורי:מארקוס במבקאריס ITHELA NA S'ANDAMONA NA SOU'LEGA KABOSA KI AN DE SOU GIRIZA TOU NOU AKH....NA MOU'KOVAN TI GLWSSA DE SE THELW,DE SE THELW PIA DE S'AGAPW DE SE THELW KAI PARE KAI DROMO KAI TRAVA STO KALO MOU TO'PANE I MAGISSES KI OLES I KAFETZOUDES MOU TO'PE MIA AP'TIN AIGIPTO AKH...ME TIS FAEDIES PLEXOUDES DE SE THELW,DE SE THELW PIA DE S'AGAPW DE SE THELW KAI PARE KAI DROMO KAI TRAVA STO KALO KAI TI DEN EKANA YA SE YA NA SE DIORTHWSW MA ESI'SAI TOSO ATAKHTI AKH...FIGE YA NA GLITWSW DE SE THELW,DE SE THELW PIA DE S'AGAPW DE SE THELW KAI PARE KAI DROMO KAI TRAVA STO KALO (זה יכול להיות ATAKTH וגם ATAKHTI (כמו בבית השלישי) (אתאקתי/אתאכתי)) תהנה/ו

arik87

New member
התרגום.... ../images/Emo13.gif

ראיתי ת'הודעה קצת באיחור בגלל מכביייי הגדולים
"השובבה" הייתי רוצה לפגוש אותך וכמה מילים לומר לך ואם לא אצליח לשנות את דעתך הלוואי שלשוני תיחתך אינני רוצה בך, אינני רוצה בך אינני אוהב אותך יותר אייני רוצה אותך, המשיכי בדרכך ושיהיה לך כל-טוב אמרו לי זאת המכשפות כמו כן, גם כל המעשנות אמרה לי זאת גם מצרייה אחת מבלי להחסיר אף מילה אינני רוצה בך, אינני רוצה בך אינני אוהב אותך יותר אייני רוצה אותך, המשיכי בדרכך ושיהיה לך כל-טוב מה לא עשיתי למענך? ניסיתי הכל כדי לשנותך אך את שובבה כל-כך לכי, אולי כך אמצא את שלוותי אינני רוצה בך, אינני רוצה בך אינני אוהב אותך יותר אייני רוצה אותך, המשיכי בדרכך ושיהיה לך כל-טוב זהו...תהנו
וצהוב עולההה!!!!

למעלה