פאדי כנס פאדי תמיד ידעתי שיש לך הרבה צדדים ........... אבל על הצד הזה לא סיפרת לנו ???
N notis12 New member 10/9/04 #1 פאדי כנס ../images/Emo32.gif פאדי תמיד ידעתי שיש לך הרבה צדדים ........... אבל על הצד הזה לא סיפרת לנו ???
פאדי כנס ../images/Emo32.gif פאדי תמיד ידעתי שיש לך הרבה צדדים ........... אבל על הצד הזה לא סיפרת לנו ???
ת תמנונה New member 10/9/04 #2 נוטיס זה ענקקקקקקקקקק../images/Emo6.gif איך איך נפלת על זה????????????????
F F a d i New member 10/9/04 #3 ../images/Emo6.gif גדול נוטיס חשבתי שאוכל להסתיר את זה עוד המון זמן איך עלית על זה?! יאסו פילי מו
M merakli New member 11/9/04 #4 פאדי ילד לא מחונך מייצר ושותה../images/Emo32.gif כל מיני דברים טובים ולא מכבד את החבר"ה
N Nava5 New member 11/9/04 #6 נוטיס, אמרו לך שאתה בלש גשש ??? פאדי, איך הסתרת??? היינו אצלך ולא הראית את הצילום של זה אפילו...
F F a d i New member 11/9/04 #7 ../images/Emo13.gif ראית מה זה נאווה? והוא בכלל היה ביוון כשהייתם אצלנו נחכה לתשבותיו כשיחזור מההופעה של טאסיוס
../images/Emo13.gif ראית מה זה נאווה? והוא בכלל היה ביוון כשהייתם אצלנו נחכה לתשבותיו כשיחזור מההופעה של טאסיוס
N Nava5 New member 11/9/04 #8 ממש קולומבו!! למה לא הלכת? אני הייתי עייפה מלנהוג בלילה. אם ר' היה אוהב יוונית, הייתי סוחבת אותו לשם... קשה לי לנהוג ככה, כשעין אחת רדומה ועין אחת קורצת...
ממש קולומבו!! למה לא הלכת? אני הייתי עייפה מלנהוג בלילה. אם ר' היה אוהב יוונית, הייתי סוחבת אותו לשם... קשה לי לנהוג ככה, כשעין אחת רדומה ועין אחת קורצת...
N Nava5 New member 11/9/04 #10 לריצארד גיר כשהיה יותר צעיר... פססססטטטט... התצלום בכרטיס שלך נורא חתיך...
F F a d i New member 11/9/04 #11 ../images/Emo13.gif מה שנכון נכון... מימין:אלפתריה ארוואניטאקי משמאל:יורגוס דאלאראס
N Nava5 New member 11/9/04 #12 אתה ישן בין לבין? הלב שלי פירפר עד שאמרת לי מי הם... בום...בום...בום... לא שומעים עד הבית שלך??? איזה חתיך, הא? יש לי כמה שירים שלה, כמובןןן שגם שלו. מחר אבדוק משהו ויש לי אליך שאלה לגבי אחד משיריה.
אתה ישן בין לבין? הלב שלי פירפר עד שאמרת לי מי הם... בום...בום...בום... לא שומעים עד הבית שלך??? איזה חתיך, הא? יש לי כמה שירים שלה, כמובןןן שגם שלו. מחר אבדוק משהו ויש לי אליך שאלה לגבי אחד משיריה.