פאדי אחי...Winamp גירסה 5.0 - יצא

Yasoo

New member
פאדי אחי...Winamp גירסה 5.0 - יצא

כשסיפרתי לך צחקת עליי אחי ואני התעקשתי שהם מדלגים ישר ל 5.0 היתרון הברור - רואה עיברית וממש דומה לגירסה 2.91 שלדעתי היתה הכי טובה והכי מוצלחת אז מי שרוצה יגש לאתר של Winamp ויוריד את התוכנה או שפשוט ילחץ כאן ===>>>הורדת גירסה 5.0 מלאה יוריד ויתקין - לא לשכוח להסיר את הגירסה הישנה לפני התקנת החדשה

Yasoo

New member
פאדי אחי ...מה אם המיקסוס ?

נראה לי שהורידו את זה נכון ?

Yasoo

New member
פאדיחה ...פליטת קולמוס...אם = עם

נוטיס 12

New member
אלי תודה

אלי (יאסו) ערב טוב עשיתי מה שהסברת ואני כרגע מאזין לתחנה החדשה . אחלה תחנה תמשיך למען יהנו כווווווווולם מהתחנה הנהדרת שלך תודה.

Yasoo

New member
ריכזתי לך קצת הסברים...

ל-winamp 5.0 יש 3 גירסאות - PRO, LITE, FULL גירסת הלייט ממש מוגבלת...אין טעם להוריד ולהתקין הגרסה המלאה תומכת בכל הפלאג אינים שתמכו גם בגירסאות 2.X תומכת בשידורי וידאו מרובים כמובן סידור ספריה נוח וממש טוב..(פעם ראשונה שעשיתי סדר עם זה ..) הכי חשוב זה אפשרות RIP (המרה) מדיסק למחשב...הבעיה מהירות 2X לא MP3.. וגם צריבה..מפלייליסט לדיסק שוב במהירות 2X רואים תגים (שמות שירים ובצעים) בעברית כמו בגירסאות 2X.... בגירסת הפרו - צריבה במהירות מכסימלית של הצורב.. ההמרה היא ל-MP3 ובמהירות גבוהה .... היתרון זה הפלאגינים, כולם עובדים ללא יוצא מהכלל - אלו שעבדו על גרסה 2X... מקווה שעניתי לך..

Yasoo

New member
well it was in Hebrew, but 4 U ../images/Emo8.gif

טוב במילים פשוטות... זאת גירסה יותר טובה מגירסה 3.0 יותר זריזה, נוחה לשימוש וכמעט ללא באגים נראים לעין אמנם יש כאלו שיחלקו על דעתי... אבל אם הם פשוט חזרו למצב שהגרסה החדשה תומכת ברוב האפשרויות שהיו קיימות בגרסה 2X זה לדעתי מסביר הכל...

למעלה