פאדיייי מזל-טוב!!

arik87

New member
פאדיייי מזל-טוב!!

סתם סתם ענת לא פתחתי עוד שירשור על זה
יש לי שתי שאלות... 1) למי יש את - Ksimeronei Kai Bradiazei במקור (ביצוע של בלו) 2) למי יש את - Mpouzouki Mou Diploxordo במקור (ביצוע של ואמאקאריס) בקשה תעזרוווו

F a d i

New member
חחחח אריק...איזו מתיחה ../images/Emo3.gif

יש לי את הביצוע של בלו (אתה בטוח שזה המקור?!) את השני לא מצאתי באף דיסק של באמבקאריס שיש לי דבר איתי באיסי

פאדי אחי, השיר אכן של ומבקריס אבל

מושר בפי דאלאראס, בתקליט ששמו למטה... Dalaras Afieroma Sto Vamvakari -2 CD פרטים נוספים ניתן למצוא בקישור הבא: http://boutique.info-grece.com/product_info.php/products_id/5169

פאדי אפרופו שירים, מה השיר הזה???

Efyge pige makria, pige sthn Amerikh leei, Leei gia na spoudaksei, gia den borei gia na bosko, thn tyxh ths na allaksei. Gia auto kai egw tha balw, tha balw ypologisth, o fetos to mitato, na stelnw apo to internet, to gala to provato. Ofou thn kselogiastra, Thn wra pou tyrokomo, to gala eis to mitato, Erxete auth sthn skepsh mou, kai kamei me ano katw. Epono mou stargiasane, epono mou stargiasane, olla ta provata mou, giati thn wra tsa'rmegias se skeftomai kyra mou

arik87

New member
בלו זה המקור

אני רק לא זוכר בדיוק איך גיליתי אבל אני רק זוכר שהיה כמה דברים שהוכיחו שהיא המקור

arik87

New member
חיים

השיר של ואמאקריס מושר גם על-ידיו וזה המקור אני הגעתי לאיזה אתר יווני לא זוכר מהו והיה שם השוואה בין שיר בוזוקי עם 3 מיתרים לבין 4 אז השוו שם ואמאקריס בשיר ששאלתי עליו לחיוטיס שאני לא זוכר איזה שיר הייתי מוריד את השיר בכיף...אבל הם נתנו שם רק דקה מהשיר
אז אם למישהו יש ויוכל לשלוח אני אודה לו מאוד מאוד

למעלה