פאדיחות

henney

New member
פאדיחות

תמיד חשבתי לעצמי, האם גם לכם יש פאדיחות בקשר למלחמת הכוכבים? אני לא היחידה? מכיוון שאני בין אנשים שמבינים באמת (והם גם כן מעריצים) אני מרגישה בנוח לספר על הפאדיחה שלי. זה היה קצת אחרי סדר פסח (בערך היום שבת) ודודה שלי הזמינה אותנו לארוחה. באותו שבוע של פסח היה לי מאוד מאוד משעמם, אז החלטתי לרשום על הציפורניים שלי "STAR WARS". אף אחד (חוץ מאמא שלי) לא שם לב לזה (ואני מודה לזה!). אבל איכשהו, בזמן הארוחה אצל דודים שלי, כשהשטתי את היד להביא משהו (אני לא זוכרת מה כי הדחקתי את זה) בן דוד שלי פתאום צועק "כתבת על היד שלך STAR WARS?!!?!?" (גם ככה הוא צוחק על זה כל הזמן... ולאחים שלי כבר נמאס ממני, וההורים מיואשים). כולם היו בשקט והסתכלו עלי (בשלב הזה הסמקתי בפעם הראשונה בחיים שלי! הייתי כולי אדומה). ואמרתי "אני? אהההה לא" והוא (צועק ככה שכל האיזור שומע) "כן את כן! זה כתוב כאן" ואז אח שלי הגדול ואח שלי התאום התחילו לצחוק כמו לא יודעת מה יחד עם אבא שלי. וכל השאר הסתכלו עלי כאילו אני מטורפת לחלוטין (כי ביננו, הם לא "מחבבים את זה"). חשבתי שאני עוד שנייה מתה. אחרי איזה דקה הוא אמר "זה ממש דבילי". ואז פתאום האחים שלי מסתכלים עליו ואומרים "או או, אתה לא רוצה להגיד את זה" ובאמת הוא לא רוצה להגיד! כל כך כעסתי שנתתי לו בטעות בעיטה במקום... רגיש לבנים (זה בטעות יצא שם). אחרי הארוחה רציתי להרוג אותו, הוא בא ושואל אותי "מה זה הדבר הזה? סתם נלחמים כזה.. ו I AM YOUR FATHER" אז באמת כבר הייתי עצבנית.. והתחלתי להטיף לו עד כמה זה לא מטופש! ולמה!. אולי זה נשמע לא ממש נורא... אבל זה כן כשכמעט 10 אנשים מסתכלים עלייך למשך כמה דקות וחושבים שאתה משוגע לחלוטין... זה המחיר שאתה צריך לשלם לפעמים.

coullette

New member
לפני כמה זמן

ראיתי עם ההורים שלי סרט על השואה ואמא שלי אמרה משהו על כמה שהשלטון של הנאצים היה מרושע אז פלטתי משהו בסגנון "כמו דארת' ויידר" והיא הסתכלה עליי במבט מוזר לאיזה שניה זהו.

מ א ג ר ט

New member
גם את??

וואו, חשבתיי שהייתי מקורית בקטע של הציפורניים... (נכון שזה גדול?!) והרבה אנשים ראו את זה, וחלקם חשבו שזה טיפשי. אבל ניא מזמן החלטתי שאני לא שמה ** על כל העולם. לכל אחד יש התחביבים שלו, ותכל'ס, אני חושבת שעדיף לראות סרטים כמו מלחמת הכוכבים ולהתמכר, מאשר להתמכר ל"השיר שלנו" (לא מרוע חס וללילה! פשוט זו סדרה שכולם אומרים שהיא דבילית ובכל זאת רואים). בעקרון אני גאה בהיותי חנונית, וזה מה שכל כך מגניב. מי שהופך את מה שכולם חושבים עליו לחולשה שלו (נעלב שאומרים שהוא גיק) יייתקשה להנות מזה. ואפילו יש לי חברים שונאי-מד"ב שמאוד מכבדים אותי על כך שאני גאה במה שאני ולא מנסה להסתיר את העובדות. וזה מה שחשוב.

zigmond 69

New member
כנ"ל...

אני מקבל הרבה ירידות כאלה או אחרות על היותי גיק,אבל אני רואה בזה מחמאות,מכיוון שאני גאה בהיותי כזה. אני חושב שעיקר הפאדיחות שלי נגעו לקעקוע שעשיתי (סמל המורדים) ולמה שאנשים אמרו עליו ועלי. בכל מקרה נוהגים לצחוק עליי בהקשר של SW. חברים הרבה פעמים מתבטאים בצורת צרחת "דאאאררררקקקק ווידרררררר" (הטעות במקור) וכאלה.. די משעשע האמת.

henney

New member
חחח

אני עוד צריכה לעבוד על זה. נגיד את זה ככה שהאחים שלי לא ממש מעריצים של זה. הם ראו את זה אבל ממש מתבלבלים בדברים עד כדי כך שזה מבייש אותי (ראיתי סרט עם יואן מקרוגר ביחד עם אח שלי הגדול וחברה שלו, ושאלתי אותו "נו... הוא מוכר לך מאיפשהו?" הוא מסתכל עלי בתמיהה ואחרי כמה זמן הוא אומר "אההה זה אנאקין נכון?" אני מסתכלת במבט נורא "אהה לא! זה סקייווקר! לוק סקייווקר!" אני כבר קמה מהספה! "לא! זה זה שגידל את לוק סקייווקר!" עכשיו אני כבר ממש עצבנית ואומרת "לא יא חתיכת!!! אתה מביך אותי! זה קנובי!" ואחרי כמה רגעים שבהם שומעים את גלגלי השכל שלו עובדים "אההההה כן אובי וואן קנובי! ברור ידעתי את זה"). בגדול החברות לא ממש אוהבות את זה. כי זה לא ממש "girly" כזה... אבל כשאני מזכירה לאחת מהם עד כמה היא הייתה אובססית עם הארי פוטר (היא הייתה יותר גרועה ממני עם SW) אז היא קולטת שזה לא כל כך נורא אחרי הכל!. לכל אחד יש דברים שהם ממש אוהבים ואובססים. אולי לא כולם אוהבים את זה, אבל למי איכפת אם אתה אוהב את זה!

מ א ג ר ט

New member
זה ממש תלוי בגישה

מי ש"מתפדח" מהתחביבים שלו, אז יורדים עליו. מי שגאה במה שהוא, אז אולי קצת צוחקים עליו בהתחלה, אבל אפשר להנות מזה. אני למדתי שפשוט לא לדבר על זה ליד החברות שלי, אם זה לא מעיין אותן. אני אישית חושבת שהן עצמן לא התנסו בצפייה שמלחמת הכוכבים, למשל (ומי שכן, דווקא אהבה), בעוד אני מזלזלת בדברים שהן אוהבות וכבר התנסתי איתם (נגיד, לראות "האלופה"). הכי חשוב זה להרגיש טוב עם עצמך.

henney

New member
זה בדיוק כמוני

אבל אני דווקא ניסיתי שהם יסתכלו, אבל מישהו ממש חטפה שריטה בשכל. הראתי לה את הרביעי ואחרי שזה ניגמר היא ירדה על הבירכיים בתחנונים שאני לא אמשיך! חחחחחחח זה היה עינויים בשבילה!. והיו עוד כמה... אבל צריך להיות טיפוס מיוחד בשביל לאהוב את זה. האחרות פשוט לא סובלות את זה רק כי אני אוהבת את זה. אז בהתחלה דיברתי על זה הרבה ולקחו את זה בצורה שונה, עכשיו פחות ועדיין לוקחים את זה בצורה הזאת. אותו דבר באמת על האלופה, כשהם מדברים חצי שעה על "ליאן" הזאתי.. וואלה כמה אפשר ליסבול את זה?! והם אומרות לי שזה בדיוק אותו דבר! וזה ממש ממש לא!. למלחמת הכוכבים יש מעריצים בכל העולם! שעושים הכל... האלופה? זה סתם טלנובלה זמנית שבנות פאקצות בלי חיים רואות.

danielelsohn

New member
לי יש פאדיחה

כתבתי בעבודה על הנאצים משהו על האימפריה ושהם דומים

danielelsohn

New member
לי יש פאדיחה

כתבתי בעבודה על הנאצים משהו על האימפריה ושהם דומים

למעלה