פאדיחות

רועי21רג

New member
פאדיחות

טוב מצ'עמם אז תריצו פאדיחות שהיה לכם בחודש האחרון. כמובן אני שובר שיאים 1. יום אחד נשארנו סד"כ מצומצם בבסיס , והיינו אמורים לחפ"ק עם האמבולנס מ5 בבוקר. אני כאחראי מרפאה לא עושה יותר חובש תורן , החובש הגדודי חיפ"ק כמנהל אירוע ואני הייתי אמור להישאר בבסיס לבד ולא הייתה ברירה אלא שאני אעשה. חייל שלי לא רצה לקום ב4:30 בבוקר בשביל זה , אז הוא עשה את הדבר הכי חכם לעשות , ישבנו ביחד ופתאום ליד כולם הוא עושה לי "חחח רועי צעיר , אחראי מרפאה עושה חובש תורן , כאילו התגייס אתמול , חחח צעיר" אני כמובן התרגזתי קצת ופתאום הוא אומר לי "חחח אני מתחפשן בחיפוק ומישהו שמשתחרר בקרוב הולך לעשות חובש תורן". איך שהוא אמר את זה אני צעקתי עליו ליד כולם "יא חתיכת מניאק! אני אעשה מה שאני רוצה יא צעיר חרא שאין לו כבוד , אין בעיה אתה חובש תורן ואני הולך לחיפוק!" למחרת הוא אמר לאחד החובשים האחרים , "ראית איך בקלות לא קמתי ב4:30" ? 2. יום שני פתחתי דלת של המקרר במטבח , פתאום הורדתי את היד ובום נפלה לי הדלת של המקרר על הפנים , ומשם הדרך למיון הייתה מהירה. 3. מלחמה עם מטאטא ובקבוק מים עם חייל שלי , נגמר בזה שקפצתי עם המטאטא ודפקתי אותו בעין שלי.

SingliT

New member
לא הייתי קוראת לזה פאדיחות...

אבל לא חשוב

אוי , זה ממש לא נעים .

לי אין זכרון של פדיחות של החודש האחרון (רק עכשיו התחיל). אבל אם יהיה אז אני אוסיף (דווקא חבל שאני לא יוצא,בימי שישי זה אחלה כר לפאדיחות). ע"ע שרשור הפדיחות של סיון (אם יש אותו בטאגליין) , אני הוספתי אחרון , כי קודם לא היה לי פאדיחה לרשום , ורק אחר כך (משהו טוב , עם דרדסאבא:) ) <אין קישור>

למעלה