פאדיחה שקרה לי היום

mariana

New member
פאדיחה שקרה לי היום

קמתי בבוקר וראיתי שיש לי חמש שקל בארנק. אמרתי זה יספיק לי למונית עד לתחנת אוטובוס ושם ליד יש כספומט ואני אמשוך כסף לנסיעות וגם לארוחה עם ג´ס בצהריים. אני באה לבנק הכספומט לא נותן לי כסף. הייתי בהלם, הלכתי לכספומט אחר גם אין כסף. למה? בגלל שמשכו לי ישראכרד וניכנסתי למינוס ואין לי מסגרת(לא יכולה למשוך כשיש לי מינוס) לא ידעתי מה לעשות, בבית אין לי אף אחד, אני מתקשרץ לאריאל אבל הוא בבסיס. ובפוקס אלוהים שלח את אימי והיא הישתחחרה מוקדם מעבודה אז היא הגיע לתחנה אחרי העבודה והביאה לי כסף. איזה פאדיחההההההההההההההההההה אז ג´ס מחר את מתחילה לעבוד? כי רציתי להיפגש איתך מחר בעזריאלי. כי היום המנהל עושה לי פרצופים כי הגעתי מאוחר אז לא ניראה לי אני אצא להפסקה ארוכה. ומחר אני בטוח אוכל. אז מה את אומרת? תגידי כן תגידי כן, מקסימום תפלחי מעבודה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

jess ועוד

New member
מחר אני לא עובדת יקירתי אבל

אני בביקורת רופא אני מקווה שהוא יאריך לי את החופש ליותר מזה עד הלידה ואז אני כולי שלך

GALI02

New member
../images/Emo4.gif אז אני מבינה מזה

שלא תוכלי להגיע מחר?חבל...

mariana

New member
יופייייי

מקסימום אם מחר לא אז יום אחר, אני גם יכולה לברוח מעבודה לאיזה שעה. אני מקווה שהוא יעריך לך את החופש. בינתיים תחזיקי מעמד, אני יודעת שאת מתה לראות אותי אז מתוקה להיתאפק עוד קצת
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

GALI02

New member
היי מרין

באמת מלחיץ. אבל סוף טוב הכל טוב! את יודעת, חשבתי ונראה לי הכי טוב שניפגש בסביבות 14:00 ואז אני אספיק גם להסתובב קצת בעזריאלי אחרי שנאכל. ומחר נשמע לי אחלה. מה את אומרת? וג´סי, אני אראה גם אותך? (חסר לך שלא... עד שאני כבר מגיעה לת"א...) מחכה לתשובה ממך.

@@

New member
יפה לכן בננות שלי ../images/Emo94.gif

נפגשות לקפה של צהריים ועוד רוצות לטייל אח"כ בקניון? יפה לכן! תהנו מכל רגע, יש שמש מדהימה בחוץ, חבל לי שאני לא יכולה להיות איתכן. אוהבת ריקי

mariana

New member
נשמה שלי

את רואה חבל שאת לא גרה פה במרכז. גם את יכולה להבריז מעבודה לאיזה שעתיים. מותר לך ולא ניראה לי שיהיה לי זמן להיסתובב בקניון אחר כך המנהל שלי יסובב אותי, את יודעת לאן? לכיוון הבית. אז תספרי משהו מעניין. משעמםםםםםםםםםםםםםם לי. את יודעת מרוב שאני באקסטזה היום עבודה שיש לי ליומיים סיימתי בדיוק בחצי שעה, המנהל שלי בהלם, אמר לי יש משהו חדש ואת לא מספרת לי? את יודעת החזרה עם אריאל הוא לא יודע אחרת הוא יהרוג אותי, כי הוא שונא אותו. חולה עלייך, אם יש לך עבודה ואת לא עומדת בלחץ תשלחי לי לפה אני אעזור לך. אוהבת מרין

@@

New member
יפה שלי

נראה לך שרק שעתיים יספיקו, זה רק זמן הנסיעה, הייתי באה בכייףףףףףףףף איך באה לי לשתות איתכם קפה וארוחת בוקר / צהריים ולהנות מחברתכם. אבל מה לעשות שאני גרה בירושלים. אוהבת

mariana

New member
לא נורא

גם כך יש עוד מעט את המפגש ואז נוכל לשתות קפה כולם ביחד. ריקי תני לי הצעות מה לעשות אני מתה משעמום. אני מחכה ביי בינתיים

למעלה