פאדיחה ביזארית

פאדיחה ביזארית

קיבלתי למייל שלי הודעה על הודעה שיש לי באחד האתרים. מדובר באתר שלא ממש התייחסתי אליו, ומעולם לא פניתי מעצמי לאף אחד... פתחתי את המייל, ולתדהמתי גיליתי הודעה מאקסון (-אקס לא ממש חשוב), שתמדה על שפניתי אליו, ואם אני רוצה אפשר לחדש את הקשר...
הבדיחה היתה שההודעה הכאילו מגיבה על הודעתי, היתה אחת מתוך 7 הודעות, שכאילו שלחתי.( אחד מהם דאג לעדכן אותי שהוא אוהב שמנות, ואני מצטטת "רק למשחקי אהבה"). מה זה? איך קרה? האם זה מקרי..או שקרה גם לכם?

כי הוא קיבל ממנה

מסר שהיא לא שלחה לו קרה לי כאן לפני כמה ימים שקבלתי ממך מסרים ששלחת לי מזמן מזמן וקבלתי אותם כאילו היו חדשים קורה..

לא מבין... איך יכול להיות שהוא ישלח

לה מסר כתגובה על מסר שמעולם לא נשלח אליו? אולי היא היתה שיכורה ולא שמה לב? אולי היא היתה על כדורים? אולי זה רק חלום? אולי היא פשוט לא זוכרת ? זה לא קורה מאמי, זה יכול לקרות רק כמו שמתוקה צפונית אמרה- אם מישהו פרץ לך לתיבת המסרים. פשוט אין כזה דבר.

וואחד מענצ' אתה...

מבחינתי זו פאדיחה שאקס שהסיום שלנו, לא היה נעים במיוחד..יחשוב שניסיתי לחזור אליו.. ככה מרגיש לי. והשני, הוכיח לי את מה שלמזלי עד היום לא חשתי. למה לעזאזל אני צריכה את ההוכחה המטופשת הזאת?

יאלללללה לא נעים מת מזמן

"סורי, או שמישהו שיחק לי במחשב או שהיתה תקלה במערכת...קבל ביטול, לא היה לי כל קשר בשליחת המסר אליך" ובזה נגמר הסיפור

חחחחחח באסה

לא מנוסה דווקא באתרים כאלו אבל חוויתי מליון סוגי באגים אחרים.. לכי תדעי, אולי זה הגורל? :) (איו מצב שמישהו השתעשע על חשבונך?)

לא בעיה לברר

איזה פניה הוא קיבל? אם היה מלל ברור שמישהו כתב בשמך אם לא היה, אז יש מצב לבאג

זה מה ש"את כתבת לו"?

אז או שהאתר מנסה להיות פעיל בדרכים לא דרכים או שזו פריצה

לכי תדעי

בתור מישהי שלא מבינה במחשבים ובפיצוח קודים..לא חשבתי על סיטואציה כזו... מקווה שלחשבון הבנק שלי, קצת יותר קשה לפרוץ.

גלי 1970

New member
קרה לי

אני אף פעם לא מתחילה עם בחורים,לא באתרים ולא בכלל. יום אחד התחלתי לקבל תשובות מהודעות שכביכול שלחתי התקשרתי לקופידון\ג'יי-דייט (לא זוכרת איזה אתר היה) ושאלתי איך זה יכול להיות? אמרו לי לשנות סיסמא כי כניראה פרצו לי לכרטיס כמובן ששיניתי ומאז טפו טפו הכל בסדר

למעלה