פאג'רו למכירה

פאג'רו למכירה

מכיוון שאין פה לוח,אני נאלץ לפרסם פה. מדובר בפאג'רו דיזל 2002,קצר,גיר אוטומט. יש מיגונים בכל הרכב+תוספות.מצ"ב תמונה. מי שמעוניין שישלח לי מסר ואני אתן לו את הטלפון של בעל הרכב. אולי כדאי שיהיה פה לוח.

miki69

New member
סוחר בקיצור ,הבן דוד ביקש ממני למכו

למכור ,סיפורי סבתא בקצרה , לדעתי האישית אסור בתכלית האיסןר לרכוש רכב שלא מבעליו אני שרוכש רכב שואל קודם כל הרכב שלך? אם התשובה חיובית שואל הלאה ומודיע שאני בא לראות את הרכב אני רוצה קודם כל לראות את הניירות של הרכב ואת תעודת זהות המוכר , חברים מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין לרשום מטה שכר הלימוד היה 125.000 ש"ח

lizard

New member
ולמי שחושב שזה מספיק אז זה לא

צריך לוודא שלרכב אין שיעבודים ושמי שטוען שהוא הבעלים הוא אכן הבעלים. היום לרכוש רכב מצריך עבודת הכנה מאוד מדוקדקת.

מנהל פורום יקר.אם לא נאה לך אתה

יכול למחוק את השרשור הזה.הוא סתם תופס מקום,לא? תראה כמה שטויות נכנסו לשרשור.חוץ משאלה אחת על המחיר,מתעסקים בנהות ההודעה (סוחר?לא סוחר?למה אתה מפרסם?)חשבתי שיש פה אנשים שמתעניינים ברכבי שטח,במקום זה אני רואה שמתעסקים בשטויות.

miki69

New member
היות ונאלצת לפרסם ההודעה תשאר

אולי החברים שלך שהכריחו אותך לפרסם וכפי שרשמת כי כולך סימנים כחולים אז..... כל ישראל חברים , למה שנמחוק?? אולי החברים שלך יעברו לאלימות קשה ואז בכלל תאלץ לרשום שוב את ההודעה אז מטעם זה בלבד אנו משאירים את ההודעה פיקוח נפש דוחה מחיקת הודעות

למעלה