פאב טוב בנתניה

tHEsATLAN

New member
פאב טוב בנתניה

שלום לכולם ושבת שלום ! רק רציתי להמליץ על פאב מצויין בנתניה הפאב הוא פאב רוק, יותר נחשב בתור CULTURE PUB. האנשים העובדים שם הם אנשים אכפתיים ומשפחתיים המוזיקה תמיד טובה, המחירים מצויינים, והלקוחות מעל לכל מצויינים פשוט. נראה אתכם שם דאג אנד טוני - גד מכנס 19 נתניה נ.ב. - לרוב בימי ג' יש הופעות, ניתן להתעדכן במקום (אומנים שהיו: מאור כהן, מרסדס בנד, דן תורן, ירונה כספי, אביתר בנאי, מאיר בנאי וכו'). נראה אתכם שם. אנשי הדאג.

tHEsATLAN

New member
הסברה

זאת פרסומת למקום טוב, המלצה למקום לבלות בו במשך כל יום בערבי השבוע תהנו.

tHEsATLAN

New member
המוזיקה שם

המוזיקה שם היא רוק, מיטב הלהיטים הישנים והטובים של גאנס, מטאליקה, פינק פלויד עם מיטב הלהיטים החדשים של ניקלבק, היהודים ומיטב הלהקות. כמו כן ישנם שירים מיוחדים אשר לא נשמעים בכל מקרה. לעיתים יש ערבים אינטימיים אשר המוזיקה אינה רועשת כל כך. כמובן הכל בהתאם לקהל ולמה שהוא משדר. תבוא ותראה שווה ביקור

tHEsATLAN

New member
זה נמצא..

זה נמצא ברחוב גד מכנס מספר 19. ברחוב המלונות הגדולים ליד הכיכר. לדיוק מירבי, זה נמצא במעין סמטה בין רחוב גד מכנס לרחוב ראשון לציון בנתניה

RageMore

New member
ו...

לא מכניסים לשם מתחת ל-18, מה שנחשב לקקה גדול עבור קטינים כמוני[
], שמחפשים מקום עם מוזיקה טובה ומגן מהכפור [דיי נמאס לשחק מי יאבד תחושה מינימלית באצבעות הרגליים ראשון]. אבל כן, אלכוהול, אז ההגבלה בצדק. |מלאך|

יש עוד מקומות בילוי שתוכלו להמליץ |

כגון בתי קפה נחמדים , מועדונים, פאבים, מסעדות, דיסקוטקים, מועדוני זמר למגזר המבוגר, אני מעוניינת לארגן מסיבת הפתעה למנהל החדש שלי, ואני מחפשת מקום נחמד להתארח בו למגזר המבוגר והסולידי.

tHEsATLAN

New member
את מבלה שם ?

תבואי לבקר בבר אני דור (לא מאמין שיצא לנו להיפגש, או שהייתי שיכור מדי) בקרוב אני אעלה תמונה CYA

FaTRiX

New member
גם לאנשים שמתחת לגיל 18

יש מה לעשות שם. השומר מאוד נחמד ומארח חברה למי שאין מקום בפנים, והן לקטינים. דרך אגב, לידע כללי הברמן הוא הסולן של להקת מלאכת. (אם אני לא טועה)

למעלה