פאב אידאה

Jitter

New member
פאב אידאה ../images/Emo72.gif

בשבועות האחרונים אני מבקר באופן תדיר בפאב אידאה שבמרכז העיר. זה אחד הפאבים האהובים עלי ביותר. מקום קטן וחביב עם אוירה טובה, בלי כל התעשייתיות וההמוניות שבפאבים אחרים בעיר. בפאב יש תופעה מעניינת. כולם מכירים את כולם. כל אחד שנכנס עובר את שאר השולחנות, אומר שלום, משאיר נשיקה וחיבוק, ועובר לשולחן הבא. וככה סורק את הפאב. בתור בנאדם חדש יחסית בפאב, אני עדיין לא זוכה ליחס הזה. אבל בכל-זאת, אפילו שאני חדש, יצא לי להתקנא בחבורה שהתקבצה לה בפאב. לעיתים נדמה לי שהם כולם היו באותה הכיתה בתיכון, ועכשיו הם נפגשים מידי פעם בפאב, כדי לשמור על קשר. מה דעתכם? מכירים את הפאב? מכירים את הפמיליאריות הזאת? רוצים לספר פרטים עסיסיים על הבארמן?

../images/Emo45.gif

אכן, האידאה היא הבית השני של רבים מתושבי ראשל"צ הצעירים והצעירים פחות, וגם לתושבי ראשל"צ לשעבר. אני התחלתי לפקוד את המקום בגיל 14, בקרוב אהיה בת 22 ואף שבעיר נפתחו בינתיים הרבה מקומות חדשים וחדישים, האידאה נשארה בעיני כאטרקטיבית ביותר. הפמיליאריות שתיארת, היא זו שעושה את הפאב לראשל"צי אמיתי ולא לעוד פאב תל-אביבי טיפוסי בראשון.

Jitter

New member
יש מצב

שאני מכיר אותך בתור "דמות" בפאב? (כן, כנראה שיש מצב)

Maorah

New member
עזוב, אין מצב למצוא אותה שם....

החצופה הזו הפכה ביתית בשנה האחרונה :) ואתה צודק זה המקום הכי קסום בעיר הזו כבר 5 שנים אני פוקד אותו מספר פעמים בשבוע וזה בהחלט הבית השני שלי. צוות עובדים מדהים מוסיקה משובחת והקהל כמובן :) בלי פוזות בלי פיקאפ. פתוח מ19:30 בערב לדעתי הוא היחיד בראשון וג'אז בשישי בצהריים :)

חןשסק

New member
וואי, אתם ממש עושים לי חשק

ללכת לשם.... מפליא אותי שעברתי ליד המקום כ"כ הרבה פעמים אבל לא נכנסתי

Jitter

New member
ג'אז

הבנתי מהבארמנית שהג'אז זה רק בחורף, ושהם סיימו עם זסה לפני שבועיים. נמתין בסבלנות עד שזה יחזור... ומה אכפת לי מחוצפניות. אני יכול לקבוע איתך !

למעלה