פאבים בחיפה ...

haifaboy

New member
פאבים בחיפה ...

האים זה רק אני חושב ככה או שזו תופעה שעושים לך טובה שמארחים אותך ?? בשישי שעבר התארחתי בפאב בעיר התחתית והם עשו כמעט הכל כדי שאני לא אשאר שם.

זה התחיל בזה שנאמר לי בקומה הראשונה המקומות שמורים ( עם זה אין לי בעיה ) אבל לא הסכימו לפתוח עבורנו (היינו 4 חברים ) את הקומה השניה כי "מוקדם מידי" וכשיצאנו החוצה והתיישבנו על שני שולחנות ( כי בחוץ אחד זה ממש קטן ) נאמר לנו שהם מקצים שולחן אחד לכל חבורה . אני אישית רציתי לקום וללכת משם אבל חברי לא רצו לשוטט אחר מקום אחר ונשארנו, בסוף נתנו לנו 2 שולחנות אבל לקראת 10 וחצי יצאה אלינו המלצרית ואמרה לנו שהיא "תצטרך לקחת לנו שולחן" . באותו רגע הזמנו חשבון והלכנו משם .

כמה ימים אחר כך ישבתי באותו מקום עם כמה חברים אחרים ( לקחו אותי לשם בלי לשאול אותי ) והקטע היה ש 4 גברים מזמינים פלטת גבינות שכשהגיעה היתה די מאכזבת מבחינת הגודל אבל השיא היה ש ל 4 גברים היקצו בפאב לחמניה אחת מסכנה ( הם בטוח ידעו שנבקש עוד ) ועבור תוספת נדרשנו לשלם עוד כסף .

למה יש לי הרגשה שהלקוח לא ממש חשוב לבעלי המקומות ?? אני למקום הזה כנראה כבר לא אחזור יותר .

שרונהה

New member
למקומות כאלה, צריך להצביע ברגליים

אסור לחזור אליהם, וחובה לספר עליהם לכל מי שרק אפשר, כך שהבעלים של הפאב יבינו.

והם יבינו את זה רק כאשר יראו שהפאב נשאר ריק מלקוחות....

kdr

New member
פנית לפאב ?

אולי זו לא מדיניות של בעל הבאב והוא נפגע מיחסן של מלצרית זו או אחרת.
במקומך הייתי מפרסם או לפחות משוחח עם בעל המקום.
הבעיה שלנו שאין מספיק פאבים שכונתיים.
לו הייתה תחרות, היינו מגיעים למצב שאדם יכול להביא איתו את המשקה הרצוי ולהתיישב עם החברים במקום אחר (זה קרה לי בארה"ב, אחד הגיע עם בקבוק בירה ושתה אותו עם יתר החברים, הם אהבו מקום מסוים שלא הגיש את הבירה האהובה עליו, זה היה טבעי לחלוטין מצד המקום).
בכל מקום גובים מחיר של לחם על לחמניה מסכנה, גם ברשתות בתי הקפה.

haifaboy

New member
כישבנו בקפה הבנק במרכז הכרמל לארוחת בוקר

ממש לא גבו מאיתנו תוספת לחם ויותר מזה היינו 3 והזמנו ארוחת בוקר זוגית וכשביקשתי להוסיף עוד בקבוק מים מינרליים הם גבו תוספת של 3 ש"ח בלבד .. יש מקומות ויש מקומות. מעבר לכך האים זה נראה לך הגיוני שאחרי ש 4 גברים מזמינים פלטת גבינות זה הגיוני שיביוא רק לחמניה אחת ?? זה שקוף מאוד הכוונה של בעל המקום ..

kdr

New member
מה כתוב בתפריט ?

במה שאני מכיר, רשום בפרוש שמנה מגיעה עם תוספות מסוימות.
לי ברור שבגלל לחמניה של שקל בעל המקום הפסיד.
מצד שני, 4 גברים על פלטת גבינות ? גם זה מוגזם.

כשהיינו באילת, שילמנו בגן הבוטני שקל על קרטיב ושלושה על קפה, אילת ידועה במחירים הגבוהים.
בעל המקום הסביר שהקרטיב והשתיה הם שרות, הוא מתפרנס מהמקום.

haifaboy

New member
תראה ...

כשבעל הבית דורש 12 ש"ח תוספת על לחמניה שועלה לו חצי שקל זה כבר חזירות ( אכלנו ארוחת בוקר במרכז הרכמל - לא בבנק , ושם כשביקשנו תוספת נדרשנו ל 12 שח ללחמנייה !! ) . בכל מצב כשאתה רואה שיש כמה אנשים שמזמינים וגם ככה המחיר של הפלטה יקר מאוד והתמורה בדרך כלל לא אז להתחזר גם על הלחם ?. זה לא משאיר טעם וב בפה ורצון לחזור לשם .

Zמבוש

New member
חיפה בוי , יש מקומות בעולם

בהם מחיר הלחם לא כלול במחיר המנה
נכון כי 12 ש"ח זה מחיר מופקע אבל אם זה כך לא צריך לפרנס מקום אשר מפקיע מחירים

haifaboy

New member
תנסה את ונציה

הישיבה עולה , הסכו"ם עולה ... חחחח לא חסרים מקומות ..

ואין לי כוונה לפרנס את אותו מוקום שוב , אני לא אחזור לשם אם זה תלוי בי .

Zמבוש

New member
אתה מ וזמן

לנסות בכל מסעדה בצ'כיה , גם על מיים הם לוקחים כסף

למעלה