חראקוב
V vk3 New member 25/5/04 #30 וואי איזה יופי ../images/Emo70.gif ואני גאה בך על שאת עוברת על הנהלים !!! וזה שפתחת שירשור חדש לא נורא, כי הוא לא היה רק פירסומך בפומבי, אלא גם " קצה חוט לפתיחת דיון מעניין ופורה" בטח היה נהדר... אני מת לבקר שם איך פתאום נסעת דווקא לשם ( ואני כמו שכבר אמרו לך מחארקוב, עיר הבירה הקודמת של אוקראינה, לפני קייב )
וואי איזה יופי ../images/Emo70.gif ואני גאה בך על שאת עוברת על הנהלים !!! וזה שפתחת שירשור חדש לא נורא, כי הוא לא היה רק פירסומך בפומבי, אלא גם " קצה חוט לפתיחת דיון מעניין ופורה" בטח היה נהדר... אני מת לבקר שם איך פתאום נסעת דווקא לשם ( ואני כמו שכבר אמרו לך מחארקוב, עיר הבירה הקודמת של אוקראינה, לפני קייב )
D Dynamo1929 New member 25/5/04 #40 גם אני!! גם אני מאוקראינה ואני מת לנסוע לטיול במולדת!!! ואגב, איך בדיוק הגעת לאוקראינה?
V vk3 New member 25/5/04 #10 שלווווווווום !!!!!!!!!!! אפילו ניקדת חחחחחחחחחחחחחחח יאאאאאההההה איזה מדהים !!!!!!! אני לא מאמין שהפורום מצא אותךךך... כול כך חיכינו לךךךך . טוב די... עכשיו נעבור לדברי המנהל: שלום לך ! אנו שמחים לראותך אצלנו בפורום ומאחלים לך התאקלמות מהירה ומהנה בכדי להפוך לחברת פורום מלאה, את מוזמנת לקרוא את נהלינו ולבצע את ההוראות המפורטות בהם. וברוכה הבאהההההההה .
שלווווווווום !!!!!!!!!!! אפילו ניקדת חחחחחחחחחחחחחחח יאאאאאההההה איזה מדהים !!!!!!! אני לא מאמין שהפורום מצא אותךךך... כול כך חיכינו לךךךך . טוב די... עכשיו נעבור לדברי המנהל: שלום לך ! אנו שמחים לראותך אצלנו בפורום ומאחלים לך התאקלמות מהירה ומהנה בכדי להפוך לחברת פורום מלאה, את מוזמנת לקרוא את נהלינו ולבצע את ההוראות המפורטות בהם. וברוכה הבאהההההההה .
Z Zot ani 1 New member 25/5/04 #11 הייייייי ברוכה הבאה מאיפה את ספרי קצת על עצמך......נשמח להכירך.....
E eMiFrEaK New member 25/5/04 #31 פריבטיק!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif ברוכה הבאה חמודה!!!!!!!!!!!!!
L l1zard New member 25/5/04 #33 סלום )) ברוכה הבאה!!!!!!!! )) עברתי פה על כל השירשור ורציתי לשאול.. איך היגעת לאוקראינה בכלל? )
ה השתקפות של כאב New member 25/5/04 #34 ברוכה הבאה חמודה!../images/Emo24.gif אני קרן, אבל תרגישי חופשי לקרוא לי קרן תהני בפורום ..! מאיפה את בארצנו הקטנה?
ברוכה הבאה חמודה!../images/Emo24.gif אני קרן, אבל תרגישי חופשי לקרוא לי קרן תהני בפורום ..! מאיפה את בארצנו הקטנה?
ה השתקפות של כאב New member 25/5/04 #35 אוח יא סתומה.. התכוונתי שתרגישי חופשי לקרוא לי קטיה.. מה קורה לי?!זו כבר פעם שנייה..