פ´יזו 205..

פ´יזו 205..

להיכן מתחברים הרמקוליים האחוריים ברכב? בספר של הרכב כתוב ´מאחורי סבכת הכיסוי´ או משהו כזה. איפה זה?

עתיד18

New member
מאחורי הכיסוי בגב המושב..

אמורים לצאת צמד חוטים, דו גידיים, להם אתה מחבר, ואת הקצה השני שלהם תמצא בצמת החיבור בדאש בורד

ממתי

New member
5 שנים עם 205 ג´וניור

ולא ידעתי שהרכב בא עם הכנה לרמקולים אחוריים....

לא מצאתי את זה..

הורדתי את המושב, וראיתי שם שני חיבורים, כמו בננה של אוזניות, שנמצאים בפלסטיק שתופס את המושב. אולי זה זה? ד.א. - זו 205 FOREVER אם זה משנה, מה שלא נראה לי...

ran levi

New member
90% שזה זה

אני מבין שאין לך בידיוק קשר אם חוטי חשמל אז האמת שלא ממש מומלץ לך להתעסק אם זה אלא לתת למישהו מיומן יותר, אתה עלול לשרוף משהו, וזה לא כדאי

עתיד18

New member
אם זכור לי נכון (בד"כ אני לא סנילי

בערב
) אז חבר שלי משך את החיבורים החוצה, חתך את החוטים, ליפף איתם חוטים אחרים (בשביל להאריך אותם) הלחים בעזרת בדיל מוזהב (אפילו לא ידעתי שיש כזה) ושם איזוליר בנד, אבל אתה יכול לחסוך לך את כל זה, פשוט גש לטכנאי, הוא ירכיב לך, תן לו להרוויח כמה ג´ובות, ואתה תרוויח פחות נזק ברכב

הלו הלו..

אני טיפה מבין בתחום.. אבל.. יש שם בכל צד שתי בננות. שזה יותר מהדרוש. והבננות הלאה.. זה נראה כמו סתם מקום חלול בדופן, כי זה לא מחובר לשום מקום, ובטח שלא עם חוטי חשמל

עתיד18

New member
למה אתה שובר את הראש ?

תעשה השחלה חדשה וזהו, עם חוטים איכותיים, בדרך תשחיל גם חוט RCA כפול למקרה שתרצה מגבר בעתיד....וגם תשאיר שארית נאה של חוט מקדימה, כך שאם תרצה בעתיד מגבר, תוכל להשתמש בחוטים האלו להגברת הרמקולים מקדימה, וזהו צא לדרך 30 דקות עבודה ויש לך זוגיה של מצלצלים מאחורה

למעלה