ע. קב"ט פעם שנייה

liran H

New member
ע. קב"ט פעם שנייה

לא מתכוון לעצבן אף אחד אבל הנושא חשוב ואני לא מוצא תשובה חד משמעית בהודעות קודמות לפני כמעט חצי שנה הייתי בראיון לתפקיד ע. קב"ט בתחנת פריז ולמרות שעברתי שם הפסיכולוגית בטופסי הכשילה אותי (גילתי יותר מאוחר שזה מה שהפיל ומה בדיוק הסיבה - נסכם אותה בכנות יתר) בכל אופן אני מעוניין לדעת אם יש פרק זמן מינמלי בין פנייה לפניה בנוגע לעבודה בתחנה. התחנה בפריז חשובה לי מאוד כי אני רוצה ללמוד שם. המטרה היא לטוס במיוחד לתחנה כדי לעבור את על התהליך שוב, אבל את כולו ראיון וטופסי. אז מישהו יודע לגבי פרק זמן מינמלי? או עבודות נוספות במסגרת אל על בתחנה שאפשר לגשת להבחן בהם? תודה מראש לירן

Micker

New member
כנראה שלא יודעים לענות לך על זה..

זה לא מרוע לב שלא עונים. הכי טוב להתקשר לאלעל ולשאול אותם את הדברים האלה. חוצמזה אם נכשלת אצל הפסיכולוגית פעם אחת מה גורם לך לחשוב שלא תכשל שוב? העניין הוא לא לשקר אלא להיות אמיתי ואם אתה מתאים אז סבבה ואם לא אז לא.. חוצמזה שכנראה שיש להם תיק עלייך.

Micker

New member
אין לי מושג

אתה עשית את המיונים. אתה יכול להתקשר לכ"א שלהם.

liran H

New member
אפשר את המספר טלפון שלהם?

התחלתי את התהליך בתחנה בפריז והמשכתי בארץ לא היה לי קשר ישיר עם הכוח אדם. אז אם מישבהו יוכל לתת לי את המספר שלהם אני אודה לו לה מאוד

Micker

New member
בפעם החמישית והאחרונה

אין לי את המספר שלהם! תעשה 144 או תחפש באינטרנט.

liran H

New member
מיקר לא רק אליך התכוונתי

מצטער אם קיבלת את הרושם שיש כאן דו שיח סגור. לפני מספר חודשים כן קיבלתי את המספר בפורום הזה אבל אינני מוצא את המספר ולא את ההודעה. אתה לא חייב לענות ויותר מזה לא לכתוב כותרות שמציגות אותי כנודניק מעצבן.

Micker

New member
אז דבר ראשון אני בחורה!

ודבר שני אל תשרשר אלי ואז אני לא יניח שמדובר אלי. פשוט עניין של חוסר בתקשורת. חוצמזה פעם אחרונה שבדקתי לאלעל יש אתר אינטרנט.

uselessid

New member
זה הטלפון שלהם ...

039716223 039714576 אני יודע שרק אחרי שנה אפשר להגיש שוב מועמדות ...

אהלן לירן - תשובה מע' קב"ט

לירן שלום. קודם כל - אם נכשלת ניתן להגיש בד"כ לאחר שנה בחינה חוזרת. אם ברצונך להתגייס דרך התחנה -צור קשר עם קב"ט תחנת פריז. להערכתי לא יתנו לך לבצע מבחן טופ-שיא חו"ל אם נכשלת במכון אלא יחזירו אותך לבחינה במכון. לגבי תפקידים במסגרת תחנתית מלבד זה- אין ולא קיים. שיהיה בהצלחה !

liran H

New member
היי תודה

החלטתי להרים את הכפפה ולהתקשר לכוח אדם, למרות שעברו חמישה חודשים הם הסכימו לעשות לי מבחנים שוב, אבל בארץ. בינתיים עברתי את השלב הראשון ויש לי בקרוב מבחניפ בטופשיא. מקווה לכתוב לכם תודה עוד חודש וחצי מפריז..

למעלה