ע-צ-ב-נ-י-ת!!!

sunny sky

New member
ע-צ-ב-נ-י-ת!!!

אז כפי שידוע לנו אנדו' דורשת לקיחת גלולות והתחלתי לפני קצת יותר מחודש לקחת פמינט....בסוף הגלולות של החודש הראשון (ואני צריכה לקחת שלושה ברצף...) התחילו לי הפרשות- שחיכיתי שיפסיקו. אחרי שבוע כשראיתי שלא פסקו, הלכתי אל הרופא שאמר לחכות עד תאריך X ואם זה לא עובר אז להפסיק שבוע ואז להמשיך... כך שבפועל הייתי עם הפרשות +מחזור עדין במשך שבועיים וחצי.... והנה עכשיו...בסוף הסט הבא של הגלולות (נשארו עוד 2) שוב הפרשות!!! אני יודעת שהפמינט הוא במינון נמוך וכו אבל לא המטרה שאני אהיה בלי מחזור???? עכשיו שוב אצטרך להיות הרבה זמן עם ההפרשות האלה??? דיי !!!!! וכל שבועיים לבקר אצל הרופא מסיבה זו או אחרת זה פשוט מתסכל.. ! אני יודעת שאין ברירה אבל דיי באמת!!! דברים לא יכולים פשוט לתפקד כמו שצריך???

זואילי

New member
מעצבן בהחלט!!

אבל לפעמים אין ברירה אלא לנסות... ואם לא עובד אז הרופא מחליף סוג גלולה. עד שמוצאים שקט ל 3 חודשים או יותר לבעלות המזל.

תחזיקי מעמד - בסוף תמצאי את הפיתרון הכי נכון לך.

kikona126

New member
אני על אותה הסירה

אבל כבר התרגלתי, אני לא הולכת לרופא כשזה קורה, לפעמים מרימה טלפון, ועקרונית אני כבר יודעת מה תהיה התגובה שלו ככה שאני כבר מבצעת מבלי לשאול אותו...
עם הגלולות העכשויות שלי אני מקבלת הרבה פעמים מחזור, לפעמים מספר פעמים בחודש. (לא הכתמות) אבל אני מעדיפה את זה על הכאבי ראש שהאחרות גורמות לי, וזאת היתה הבחירה שלי לחזור לגלולות האלו.

שימי לב שאת רק בחודש הראשון עם הגלולות שלך, ככה שתמיד המצב יכול להיות אחרת אחרי החודש השלישי... (עד שהגוף מסתגל)

sunny sky

New member
כמה פעמים בחודש?? נשמע קשה..

אני בחודש השני...
דיברתי עם הרופא והוא אמר שאם זה ממשיך שאגיע אליו להחליף גלולה...

kikona126

New member
מתרגלים

הכאב הזה עדיף על המגרנות.
ועקרונית כבר למדתי לא להתרגש שאני רואה דם על התחתון, לקחת משכך כאבים וללכת לעבודה (אני פשוט לא קמה מהכיסא ככה שלא שמים לב לרעידות ולכאב...)

jons16

New member
גם לי זה קרה

עם פמינט היו כל הזמן הכתמות/דימום
ובסוף החבילה השנייה מחזור שלא הפסיק.
קיבלתי פרוגינובה בנוסף וגם לא עזר.
עם יסמין דיממתי אבל מדי פעם (היו גם תופעות לוואי לא נעימות).
בכל זאת ביקשתי להחליף גלולות כי רציתי דיכוי ארוך (בין טיפולי IVF)
וקיבלתי גינרה.
כנראה שאצלי רק הגלולות החזקות משפיעות טוב.
אבל הפחד שלי מגלולות ברצף, הורמונים כל הזמן, תופעות לוואי....

sivic10

New member
מכירה את הנושא

שהתחלתי עם טיפול בגלולות אחרי האבחנה חשבתי שהגוף שלי התחרפן לגמרי, הייתי בסטרס, נלחצתי מכל דבר. זו היתה תקופה נוראית.
אפילו הגעתי למיון בחשד שהפמינט גרמו לי לתסחיף ריאתי (זה לא היה נכון בסופו של דבר, אל דאגה).בכל אופן, לוקח זמן עד שהגוף מתרגל לגלולות ולוקח זמן גם עד שמוצאים את הגלולות הכי מתאימות.
תחזיקי מעמד :) תזכירי לעצמך לנשום עמוק ולהרגיע את הגוף- הוא חווה קשיים שהוא לא מכיר ולוקח לו זמן להתרגל כנראה.
שולחת לך חיבוק גדול

פמינט היא גלולה חלשה

ולכן לדעתי לא מתאימה לטיפול באנדו,היא לא משיגה את המטרה של למנוע מחזור,גם לי היו דימומים עם הפמינט,אז פשוט על דעת עצמי החלפתי לגינרה ועכשיו הכל טוב.אבל בהחלט כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך להחלפה לגלולה ״חזקה״ יותר שתתאים לך. בהצלחה...:)

sunny sky

New member
היי

הייתי אצלו השבוע והוא החליף לי ליסמין..אני ממש מקווה שהיא תעשה את העבודה.. את לוקחת גינרה ברצף של כמה חודשים?

לוקחת גינרה יותר מחצי שנה רצוף

וגם בין הטיפולים תמיד גינרה ומאוד מרוצה,לגבי היסמין הוא לקח אותך לקיצוניות לצד השני,ממה שאני זוכרת מאוד ״חזקה״ שיהיה בהצלחה .....:)

למעלה