HyPeR SoNiC
New member
ע-צ-ב-י-ם!!!!!!!!!
ראיתי שכולם פה מספרים סיפורים על אנשים שדופקים אותם, אז החלטתי להצטרף אז ככה: למי שעוד לא יודע, יש לי חברה כבר 8 חודשים. לפני בסביבות 3.5-4 חודשים אני והדס יצאנו למשימה להכיר מישהי לחבר טוב שלי, מתן... (למתן לא היה ממש ניסיון עם בנות אז רצינו לעזור קצת) אז יצאנו לכמה דאבל דייטים איתו ועם כל מיני חברות של הדס, ולא הלך. ובסופו של דבר החלטנו להכיר למתן את רותם, האחות התאומה של הדס... בסופו של דבר היה ביניהם קליק והם נהיו חברים.... והם חברים עד היום
ועכשיו למידע מחוץ לסיפור..... מתן הוא חבר טוב שלי, והוא חלק מקבוצה של חברים טובים שהייתי כמעט כל הזמן יוצא איתם ומבלה איתם. וחזרה לסיפור..... רותם והדס לא ממש מסתדרות ביניהן.... וזה ככה כבר הרבה זמן..... ועד שהכרנו בין מתן לרותם היינו מסתובבים עם אותה קבוצת חברים שדיברתי עליה מקודם... ועכשיו מה שקורה זה שרותם לא רוצה את הדס בסביבה.... ואני רוצה להיות עם הדס.... ומתן יותר קשור לאותה חבורה ממני... אז החבר'ה האלה עושים כל הזמן מפגשים ביניהם, יוצאים ביחד, מבלים ביחד... ואפילו לא טורחים להזמין אותי ואת הדס!!! אני יודע שאין לי ממש זכות לכעוס עליהם כי הם מתכננים את המפגש ויש להם את הזכות המלאה לבחור את מי להזמין ואת מי לא להזמין.... אבל זה מעצבן!!! אני והדס הכרנו למתן מישהי, ובגלל זה אנחנו כבר לא חלק מהחבר'ה!!??!?! אני מרגיש שאני מאבד את החברים הכי טובים שלי... אתם קולטים!? אחות של החברה שלי! מרחיקה ממני את החברים הכי טובים שלי! אני מבין שרותם והדס לא מסתדרות והכל. אבל זה לא צריך לתת לרותם לגיטימציה לעשות לנו דבר כזה!!! בעיקרון אני והדס דיברנו על זה, והחלטנו שיחס גורר יחס, ולפיכך, הדס ואני הולכים לקבוע מפגשים חברתיים עם כל מיני אנשים (בין היתר אותה חבורה) בלי להזמין את רותם ומתן, ולהשתדל כמה שיותר להראות לה בבירור שמה שהיא עושה הוא ממש אנוכי ולא בסדר!!! בנוסף לכך, אני מתכוון לדבר עם אותם אנשים ולהגיד להם שאני מרגיש בחוץ בזמן האחרון... ולשאול מה קורה פה בעצם... אולי זה גם רצון שלהם שאני והדס נהיה בחוץ? זה מה שהחלטנו לעשות בינתיים... עצות, דעות, ביקורת, או כל דבר אחר - יתקבלו בברכה..... אני מרגיש קצת אבוד פה.....
ראיתי שכולם פה מספרים סיפורים על אנשים שדופקים אותם, אז החלטתי להצטרף אז ככה: למי שעוד לא יודע, יש לי חברה כבר 8 חודשים. לפני בסביבות 3.5-4 חודשים אני והדס יצאנו למשימה להכיר מישהי לחבר טוב שלי, מתן... (למתן לא היה ממש ניסיון עם בנות אז רצינו לעזור קצת) אז יצאנו לכמה דאבל דייטים איתו ועם כל מיני חברות של הדס, ולא הלך. ובסופו של דבר החלטנו להכיר למתן את רותם, האחות התאומה של הדס... בסופו של דבר היה ביניהם קליק והם נהיו חברים.... והם חברים עד היום