ע-צ-ב-י-ם!!!!!!!!!

HyPeR SoNiC

New member
ע-צ-ב-י-ם!!!!!!!!!

ראיתי שכולם פה מספרים סיפורים על אנשים שדופקים אותם, אז החלטתי להצטרף אז ככה: למי שעוד לא יודע, יש לי חברה כבר 8 חודשים. לפני בסביבות 3.5-4 חודשים אני והדס יצאנו למשימה להכיר מישהי לחבר טוב שלי, מתן... (למתן לא היה ממש ניסיון עם בנות אז רצינו לעזור קצת) אז יצאנו לכמה דאבל דייטים איתו ועם כל מיני חברות של הדס, ולא הלך. ובסופו של דבר החלטנו להכיר למתן את רותם, האחות התאומה של הדס... בסופו של דבר היה ביניהם קליק והם נהיו חברים.... והם חברים עד היום
ועכשיו למידע מחוץ לסיפור..... מתן הוא חבר טוב שלי, והוא חלק מקבוצה של חברים טובים שהייתי כמעט כל הזמן יוצא איתם ומבלה איתם. וחזרה לסיפור..... רותם והדס לא ממש מסתדרות ביניהן.... וזה ככה כבר הרבה זמן..... ועד שהכרנו בין מתן לרותם היינו מסתובבים עם אותה קבוצת חברים שדיברתי עליה מקודם... ועכשיו מה שקורה זה שרותם לא רוצה את הדס בסביבה.... ואני רוצה להיות עם הדס.... ומתן יותר קשור לאותה חבורה ממני... אז החבר'ה האלה עושים כל הזמן מפגשים ביניהם, יוצאים ביחד, מבלים ביחד... ואפילו לא טורחים להזמין אותי ואת הדס!!! אני יודע שאין לי ממש זכות לכעוס עליהם כי הם מתכננים את המפגש ויש להם את הזכות המלאה לבחור את מי להזמין ואת מי לא להזמין.... אבל זה מעצבן!!! אני והדס הכרנו למתן מישהי, ובגלל זה אנחנו כבר לא חלק מהחבר'ה!!??!?! אני מרגיש שאני מאבד את החברים הכי טובים שלי... אתם קולטים!? אחות של החברה שלי! מרחיקה ממני את החברים הכי טובים שלי! אני מבין שרותם והדס לא מסתדרות והכל. אבל זה לא צריך לתת לרותם לגיטימציה לעשות לנו דבר כזה!!! בעיקרון אני והדס דיברנו על זה, והחלטנו שיחס גורר יחס, ולפיכך, הדס ואני הולכים לקבוע מפגשים חברתיים עם כל מיני אנשים (בין היתר אותה חבורה) בלי להזמין את רותם ומתן, ולהשתדל כמה שיותר להראות לה בבירור שמה שהיא עושה הוא ממש אנוכי ולא בסדר!!! בנוסף לכך, אני מתכוון לדבר עם אותם אנשים ולהגיד להם שאני מרגיש בחוץ בזמן האחרון... ולשאול מה קורה פה בעצם... אולי זה גם רצון שלהם שאני והדס נהיה בחוץ? זה מה שהחלטנו לעשות בינתיים... עצות, דעות, ביקורת, או כל דבר אחר - יתקבלו בברכה..... אני מרגיש קצת אבוד פה.....

pain is MY love

New member
דעתי

תדבר עם מתן ותסביר לו מה אתה מרגיש אחרי הכל חברה או לא חברה חברים ישארו שם הרבה אחרי שהוא ישכח בכלל את השם של החברה הנוכחית שלו! ולרוב בחבורה לא כולם סובלים את כולם אבל חברה שלך ואחותה יצטרכו לסבול אחת את השנייה יציאיות ומפגשים- לטובת הכלל! סך הכל הן פאקינג אחיות! הן חיות באותו בית קיבינימאט! שיסתדרו קצת! אין לה את הזכות להפריד בינך לבין חברים שלך! וכדאי מאוד שתבהיר לה את זה והרבה יותר חשוב- שתבהיר את זה לחברים שלך!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

עד עכשיו הם עושים רושם שהם די בסדר עם זה שאני לא שם..... הם כל הזמן קובעים מפגשים ואף אחד לא טורח להודיע לי או להזמין אותי... אפילו ביום העצמאות...... אמרתי למתן שאם הוא ורותם או החבורה עושים משהו - שידבר איתי כי גם אני והדס רוצים לבוא.... אףאחד לא דיבר איתי..... אבל כשאני והדס חזרנו מהיציאה שלנו, וישבנו אצלה, פתאום אנחנו קולטים את רותם נכנסת הביתה...... היא חזרה מהים...... ששם היא בילתה עם כל "החבר'ה החדשים שלה"..... אז יש גם להם צד מסריח פה.... כי הם נותנים לזה לקרות.... כאילו לא איכפת להם ממני בכלל.... כאילו אני אחד שסתם היה נדבק אליהם ביציאות ועכשיו יש להם סיבה להוציא אותי מהתמונה אז זה מה שהם עושים..... אוף! אני לא יודע!

pain is MY love

New member
לדברררררררר

הדרך היחידה לפתור את הבעיה לתקשר ולהגיד בידיוק מה מפריע לך!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שזה מה שאני אעשה מחר אני אכתוב מכתב לאחת מהחבורה..... שאיתה אני בעיקרון בקשר הכי טוב..... היא מבינה אותי הכי טוב.... אני אעדכן לגבי איפה הכל עומד...... אגב, בינתיים יש לי משהו קטן לספר...... אחות של מתן מתחתנת..... ואני והדס, בין היתר, מוזמנים... (תודה לאל שהוא לא שכח אותי שם)... קיצר, רותם הולכת לקנות בגדים עם בנות מאותה חבורה (החבורה שהייתה פעם גם שלי).... והדס שאלה אם היא יכולה להצתרף... אז רותם אמרה לה שאין מקום באוטו..... קיצר, יום אחרי זה, הדס החליטה לקחת את אמא שלה וללכת לחפש לה בגדים.... (היא פגשה אותי בעבודה... זה היה נחמד)... ורותם הצתרפה גם.... והדם מתכוונת ללכת גם ביום שבת כי היא לא מצאה כלום..... אז היום רותם שאלה את הדס אם היא יכולה להצתרף... אז הדס אמרה לה: "בטח! כשאני רוצה לבוא איתך לקנות בגדים אין לי מקום, אבל אל תדאגי, לך תמיד יש מקום" זה קצת השתיק אותה.... נקווה שהיא גם הסיקה מזה משהו..... אני עוד אעדכן כשיהיו עידכונים....

הרעיון שלך נחמד-

אבל לדעתי לא אפקטיבי, הייתי בחבורה שכזאת, אם למישהו היתה חברה/למישהי היה חבר אמישהו מהחבורה לא היה מסתדר עם החבר/ה- הם היו "מופרשים" עד שהיו ניפרדים מאותו בחור/אותה בחורה. כשזה קרה לי- אני אישית לא התבעסתי, טלנובלות אני ממש לא אוהב והעדפתי להשקיע גם בחברה באותה תקופה, חוץ מזה שהחברים החדשים שהצתרפו אלי מאז- הרבה יותר גורמים לי לחיוך.

HyPeR SoNiC

New member
כן אבל אצלי זה שונה

כי חברה שלי וחברה של מישהו אחר מהחבורה לא מסתדרות שתיהן בתאכל'ס לא מהחבורה..... ואני לא רואה סיבה שאני והדס נהיה "מנודים" פתאום מהחבורה.... אני נהייתי חבר של הדס הרבה לפני שמתן נהיה חבר של רותם נהיו חברים..... ולפני שמתן ורותם נהיו חברים היינו מסתובבים כל החבורה ביחד, והדס הייתה מסתובבת איתנו והכל היה נפלא.... רק עכשיו, שיש למתן חברה שלא מסתדרת עם הדס, אני והדס כאילו אויר בשבילם. אתה מבין? ועוד בהתחלה המצב היה איכשהו בסדר והיינו נפגשים כל החבורה, וגם עם הדס ורותם, והכל היה סבבה.... ואני כבר אז שמתי לב שמשום מה כולם יותר מתייחסים לרותם הרבה יותר מאשר להדס. וזה לא שהם לא אהבו את הדס!!! לפני שמתן ורותם נהיו חברים הם ממש אהבו את הדס!!! עכשיו פתאום הם כאילו אוהבים את רותם יותר אז הם מתייחסים רק אליה..... זה ממש מסריח לדעתי..... כנראה זה קשור לזה שמתן יותר קשור אליהם מאשר אני, ואז לרותם יש פתאום "מעמד יותר גבוה" אצלם.... אבל לא יודע.... בכל מקרה, לא משנה איך מסתכלים על זה, כל העסק הזה מסריח כמו אני לא יודע מה...... ואני הולך לפחות לברר מה קורה פה......

../images/Emo4.gif

אתה כל כך צודק!!! ): אוףףףףף הם שונאים אותי!!!! ולא עשיתי להם כלום זה רק בגלל האחות המפגרת שליייי ומי שאמרה שאני ואחותי צריכות ללמוד להסתדר כי אנחנו "פאקינג אחיות" את צודקת... אולי הגיל יעשה את זה מתישהו... אנחנו לא מסתדרות כבר מגיל ממש צעיר... ואמרת שהריבים המפגרים שלנו לא צריכים להפריע לכלל בבילוי או יציאה... את צודקת לגמריי!!! אבל בואי נתחיל מזה שלא מזמינים אותי ואת אורן בכלל.... בלי קשר לזה שאנחנו צריכות להסתדר... אחותי כל כך תופסת מעצמה מאז שהיא ומתן ביחד וזה פשוט בלתי נסבל! (אורן תעזור לי פה חחח ) אגב... אני בלי קשר... כל הזמן מנסה להיות בסדר ומנסה לא להתעצבן עליה בכל מיני קטעים ומנסה להתאפק... אבל היא.... בלי חשבון@!! צועקת עליי ומקללת אותי ומעליבה אותי ומשפילה אותי! אז למה שאני אשתוק? נמאס לי!!! נראה לי שקצת גלשתי לנושא אחר.. חחחח קיצור.. חמוד שלי.. אנחנו נסתדר!!!1 אנחנו נחזיר להם! אל תדאג! יום שבת אתה איתי (!!!!!!) ורותם כבר שאלה אותי מה אני עושה ואמרתי לה שאני עוד לא יודעת... כי הם-----------לאאאאאאא באים איתנו!!!! ואנחנו נהנה ויהיה לנו כייייף!!!1 אהה ושכחת את הקטע המסריח עם היומולדת שלך....

numerw

New member
תכלס כבר אמרו לכם מה אתם צריכים..

לעשות בקטע הזה וזה לדבר עם החברים ובפרט עם מתן. שיהיה לכם בהצלחה עם הסיפור הזה!:)

HyPeR SoNiC

New member
סיפור היום הולדת שלי:

אז ככה: חגגתי לא מזמן 18.... ולכבוד האירוע התקשרו אלי מכל מיני מועדונים בארץ והזמינו אותי לחגוג אצלם..... עם שתיה חינם ובלגאנים...... אז בחרתי מועדון, והתחלתי לארגן קבוצה שתצא איתי לשם.... ביניהם מתן ורותם... מתן דווקא מאוד רצה לבוא, ואני מאוד רציתי שהוא יבוא כי הוא חבר טוב שלי ואני רוצה שהוא יחגוג איתי 18.... מן הסתם..... אבל רותם לא ממש התלהבה מהרעיון כי היא לא מתה על מועדונים.... קיצר, לא יודע מה קרה שם בדיוק, אבל כנראה שרותם שכנעה את מתן לבלות איתה באותו יום במקום ללכת איתי למועדון.... וזהו בעיקרון......

HyPeR SoNiC

New member
חחחח מתוקה

אני ממש שמחתי שאת ולנה באתן..... אין לך מושג כמה הערכתי אתכן על המאמץ. תודה!!!!!!
אבל לא דיברתי על הערב הזה. התכוונתי ליום שישי באותו שבוע שיצאתי ללילינבלום.....

pain is MY love

New member
לא משנה...

כל מקום שבו אנחנו נמצאות הוא מקום יותר חשוב
סתם סתם חלאס להתלהב ובאנו בכיף הכל בשבילך!

פחחחח

אם חברות שלי היו לרגע חושבות לא להזמיין אותי לאנשהו רק בגלל חברה אחת אחרת אז הייתי מעיפה לכל אחת מהן כאפה והן לא היו שומעות ממני בחיים! זה לא חברות שלי אם ככה... חוץ מזה שאני רגילה בכלל שהחברות שלי רודפות אחרי כל הזמן ואני היא זו שלא רוצה לבוא בדרך כלל... ככה שמצב כמו שאתה מתאר הוא לא כזה משמעותי כי לא הזמנתן? סבבה! זעה לא כאילו הייתי אצה לבוא במילא P: מה גם שאני מסתובבת עם הרבה קבוצות של אנשים ולא קבוצה מרכזית אחת... לפעמים אין כוח לחבורה כזו או אחרת אז מסתובבים יותר עם השניה זה לא ביג דיל עצה שלי? קחו תמרחק שלכם מהקבוצת חברים הזו... תתחילו לצאת עם אנשים אחרים לבלות ולהנות... ופשוט תשאירו תקבוצה הזו בעבר... כי אם הם עשו לכם את זה ונידו אותכם כל כך מהר הרי שברור שהם לא חברים אמיתיים לגבי האחות? כלבה אין מה להגיד... לגבי החבר? מנייאק אין מה להגיד... מין מצא את מינו... יצרתם מפלצת P:

HyPeR SoNiC

New member
תראי....

זה ברור שיש לנו הרבה קבוצות של חברים שאנחנו יוצאים איתם..... אני לא כל הזמן נדבק לתחת של אותם אנשים..... אבל זוהי הקבוצה שביליתי איתה הכי הרבה, וזוהי הקבוצה שהכי אהבתי לבלות איתה..... אני גם לא אחד שכשפוגעים בו הוא נאטם ומתנהג כאילו זה לא מזיז לו וכלום לא קרה.... בגלל זה זה פוגע בי..... בקשר לעתיד.... זה די ברור שהמצב בינינו לא יהיה כמו פעם, ואני אתחיל לבלות יותר עם קבוצות חברים אחרות ופחות עם הקבוצה ההיא. אבל עדיין.... זה פוגע.... וזה מסריח.... ואני רוצה לדעת מה קורה פה ולמה זה קורה לפני שאני עושה את הצעד הזה.... קיצר, כמו שאמרתי לכולם בהתחלה, אני אדבר איתם ואני אעדכן אותכם

אממ האמת..

אני טיפוס מה זה נקמני רע וטמגעיל עם מגה אגו ככה שאני לא הייתי משאירה תמצב ככה... אני הייתי עושה את הדבר המתוק ביותר שנברא בעולם הזה נקמה אבל אתה נשמע בחור חביב כזה... לא נראה לי מתאים לך :/ פכל אופן... תגיד לנו מה נסגר בהצלחה.

אורן מותק.. (אנשים, כנסו כולכם..)

דבר ראשון.. שיהיה ברור לכולם שהדס היא בנאדם מקסים ומתוק וממש כיפ לדבר איתה ולמרות שהייתי איתה רק לזמן קצר (ביומו של אורן( אני יכולה לספר לכם שגם ממש נחמד להיות איתה. אז שיהיה לכם ברור שאין אפילו סיבה שלא יאהבו את הדס.. דבר שני, אורן..אתה חייב לדבר עם מתן.. ואולי אפילו עם רותם אולי אפילו שהדס תדבר עם רותם.. כי זה ממש ממש לא במקום..רותם ומתן ביחד-סבבה.. זה לא אומר שצריך להרחיק אתכם מאנשים... ואתם צריכים להבהיר להם את זה

HyPeR SoNiC

New member
תודה מתוקה. ../images/Emo13.gif

ואגב, אני והדס כנראה לא מבינים לקחים... אתמול שידכנו בין חבר שלי לחברה שלה....... פשוט הבאתי אותו למדורה...... שעשינו עם חברים של הדס.... והיא הייתה שם והתחילה לשאול עליו...... ואחרי שהוא הלך, דיברתי איתה, והיא הביאה לי את המספר שלה ואמרה לי להעביר אותו אליו....... איזו חמודה!!!!
נקווה שזה יצא לפועל ושזה לא יקלקל כלום הפעם........

למעלה