ע-נ-ק!!!!

ע-נ-ק!!!!

היה אתמול בהופעה פשוט ג-ד-ו-ל!!! רק הם לא שרו את פאנן!! הייתם מאמינים?!?!?! שמעתי רק חלק מהשיים של מוש ולא נשארתי לכל ההופעה בגלל שהוא סתם ירד רמה עם הדיסק החדש שלו!!!!! פעם הוא היה עולה להופעות עם אנרגיה...הוא היה נותן את הנשמה! הוא נראה פשוט נורא!!! אוקי, אני מבינה שאין לו כרגע חיים קלים...הוא לא ישן בבית וכל זה (מי שלא יודע על מה שאני מדברת כנראה לא קרא את הכתבה עליו!).. בקיצור פרשתי באמצע לא בגלל שהיה מאוחר...

פ ו ס ט י

New member
פחחחחחחח... זהו..

איזה ירד רמה.. הדיסק החדש הרבה יותר טוב מהראשון!!!!!

nawa

New member
אני לא יודע אם הרבה יותר טוב...

אבל לפחות באותה רמה...ובטח שלא ירד רמה...

בשבילכם..

אני לא יגיד שהוא ירד רמה..אבל הוא פשוט...פשוט...לא יודעת..הוא לא הוציא את הנשמה והוא לא שר עם הקהל והוא השקיע בשירים כמו פעם...!

מותק...יש הבדל...

את מדברת על זה שהוא ירד רמה בהופעות שלו...לא על זה שהדיסק החדש שלו ברמה הרבה יותר נמוכה מהראשון... ובקשר להופעות אין לי מושג כי הייתי רק בהופעות של הדיסק הישן שלו.

booly16

New member
למה אתם צועקים עליה?!

זאת הדעה שלה, אם היא חושבת שהדיסק חרא, אז זאת דעתה, למה התקיפות הזאת, תגידו שלדעתכם הוא דיסק טוב. אבל אל תגידו לה שהוא מעולה ושהיא טועה כי זו דעתה וזו דעתכם, אין שום דבר מעבר. תמיד זה קורה פה ואנשים לא שמים לב... דעה זו דעה, מה כולם קופצים?! :)

אמממ הם מביעים גם הם את דעתם?

o_O כמו שהיא עשתה...:) אפחד לא נראה לי צועק ומה אתה משחק לי אותה פיס אנד לאב עכשיו הא יא יא יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אממ סתם.
איזה יום שמח לי היום איזה יום?! o_O יווו זה ממכר בחיי! הדר קחי אותו ממניייייייייי!!!!!

N0musicN0life

New member
היה ממש יפה!

השוטים היו פשוט גדולים.. חבל שלא שרו את פאנן באמת ואת משתוללים בכפר אבל השאר היה מדהים וגם הביצוע של קול גלגל שעשו דקה דומיה לפני.. מוש בן ארי היה בסדר, אבל לדעתי השירים שלו סבבה אבל אין לו כל כך שואו.. בכל מקרה הלכנו כמעט בסוף של ההופעה שלו כי נהיה קר וידידות שלי רצו כבר ללכת.. (אני מקווה שלא הפסדנו משו מיוחד עם עידן רייכל) בסה"כ היה ממש סבבה והשוטים היו מעולים :)

אנשים קצת פירגון!!!

לפי דעתי מוש לא ירד רמה והוא מפתיע כול הזמן מחדש..ולגביי ההופעה של אתמול..היה נחמד..אבל זה לא ממש עניין אותי חח..כי החלום שלי התגשם (לדבר איתו ולהצטלם איתו..הוא היה ממש חמוד לאאלה..)...אז קצת לפרגן לא יזיק במיוחד כשמישהו אוהב !!!

וואלה? לדעתך הוא ירד רמה?

מוזר דווקא לדעתי ההפך..אבל כל אחד והדעה שלו בכל מקרה הוא נתן הופעה ממש טובה לדעתי אחחח איזה קול מדהים

נכון..../images/Emo65.gif

כל אחד והדעה שלו!! יש לו שירים בסדר....אבל לא טובים כמו עד אליי! הוא לא נתם את כל מה שיש לו בהופעה וזה מה שחבל..

למעלה