ע נ ק חחחחח

בת ה י ם

New member
ע נ ק חחחחח../images/Emo6.gif

להלן משחק "הישרדות" חדש שהומצא לאחרונה: שלושה גברים נשואים ימוקמו על אי בודד, למשך שישה שבועות. לשלושתם ביחד יהיו מכונית אחת ולכל אחד מהם 3 ילדים. לכל ילד יש שני חוגי ספורט בשבוע, וכל אחד מהם בחוג נגינה או מחול או ב"צופים" פעמיים בשבוע. כל גבר אחראי לשלושת ילדיו, לשמירת נקיון הביקתה, להכנת שיעורי הבית של הילדים ותיקונם, לכביסה, לבישול ולפרוייקטים לביה"ס. לכל שלושת הגברים יש מכשיר טלויזיה אחד. אין שלט-רחוק. הגברים חייבים לגלח את רגליהם כל שלושה ימים, להסתרק כל יום ולהתאפר, אולם עליהם לבצע מטלות אלה, תוך כדי נהיגה או הכנת הסנדוויצ´ים לביה"ס. כל גבר חייב ללכת פעם בשבוע לישיבת ועד הורים של אחת הכיתות ו/או ליום הורים. באחריותם לנקות מיידית הקאות והרטבות של הילדים בשלוש לפנות בוקר, לבנות מחנה אינדיאני מ-4 קיסמי שיניים, ולדאוג שכל ילד בגילאי 4-6 יאכל מנת תרד או אפונה. בכל שבוע הילדים מצביעים על האבא שייזרק מהאי, הגבר שישרוד אחרון יוכל לזכות רק אם יהיה לו כוח לקיים יחסים אינטימיים עם בת-זוגו בכל פעם שיידרש בהתראה של 3 דקות. אם הגבר יזכה - הוא יוכל לשחק את המשחק בפעם השנייה והשלישית, וכן הלאה, למשך 18-25 שנה. לבסוף יעוטר בתואר הנכסף: "אמא"

@@

New member
ענקקקקקק ../images/Emo6.gif

סוף הדרךךךךךךך
נקרעת פה מצחוק
את תותחית

ניקולי

New member
חחחחחחחחח גדול גדול

רגע מיקי אתה לא אחד הגברברים האלו שישלח לאי בודד???[ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואוו אני מתה לראות אותך באי בודד מנקה ביקתה ולוקח שלושה ילדים לחוגים.. חחחחחח רגע.. מאחר ויש לך כרגע רק אחת אשמח לצרף לך את ילדיי חחחחחחחחחחח

מיקי 35

New member
נראה לך ?!? ../images/Emo5.gif

חוץ מזה... בנות... אתם סתם מקצינות, אתם לא עד כדי כך מסכנות... זה לא שלושה ילדים, אין לשלוש נשים יחד טלויזיה אחת... הכל חרטא ברטא והעיקר להתבכיין... נכון... קשה לכם, אני לא אומר... אבל אנא... לא להגזים !! חחחחחחחח....
ברוך שלא עשני.... אמןןןןןןן

ניקולי

New member
מיקי אתה יודע מה הכי אני

לא אוהבת אצל גברים?? אני אגיד לך ודרך אגב זה באופן כללי (חוץ מיהודה שלי) אז ככה.. אישה עובדת בחוץ משעה 08.00 בבוקר ועד 17.00 אח"כ היא באה הביתה לוקח את הילדים לחוגים, בין לבין מכבסת תולה מכבסת תולה, אח"כ היא מעבירה ניגוב בבית כדי שיהיה מסודר..ובמקרה הגרוע היא גם שוטפת יסודי כי אחרי שהיא מנקה ככה חפיף היא מבינה שזה לא מספיק. הולכת לקחת את הילדים מהחוג בחזרה הביתה, מגהצת לבעלה בגדים ליום שאחריי בשעה 19.30 בערך מכינה את ילדים לקראת שינה מקריאה להם סיפור בין לבין מקבלת טלפונים מהבעל (נו, מה עשית לארוחת ערב?) ואז היא ניזכרת בעצם שאויי מסכן בעלי עוד לא עשיתי לו אוכל, מיד מתפנה למטבח ומוציאה סטייקים כי הבעל לא אוכל אוכל חפיף, ומתחילה לבשל כי הבעל אוהב אוכל טרי. את הסלט היא מכינה שניה לפני שהוא מגיע כי הוא אוהב סלט טרי.. כשהבעל מגיע מהעבודה נכנס להתקלח או ש.. ישר מתעלק על האוכל לאחר שנתן כמובן לאישתו בוסה. אחרי שהוא אוכל ושותה הולך לסלון שם רגל על רגל פותח טלויזיה כי הוא לא ראה ולא שמע כל היום חדשות ואז.... הוא מבקש יפה את הקפה שלו וכשהאישה יושבת לידו בשעה 23.00 ואומרת לו עד כמה היא עיפה, השאלה הנשאלת ע"י הבעל..למה מה?? ממה את עיפה מה עשית כל היום??????????? אוףףףףףףףףף כמה שזה מרגיז.. אז למה שלא תנסה להיות אחד האבות ותלך לאיזה אי בודד?? אמרתי לך אם יש לך בעיה עם מס´ הילדים אני מוכנה לתת לך רק לשם הניסיון את ילדיי.. ואל תגיד ברוך שלא עשני ... כי אתה לא יודע מה תהיה בעולם הבא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת את זה שטקר???????

מיקי 35

New member
שכחת את החלק ההכי חשוב...

אחרי כל זה ובשעה 23:00, אתם גם נדרשות לתפקד כרעיות לכל דבר ועניין ולספק את סיפוקיו.... כי.... אין מה לעשות בנות...

angel151

New member
ניקולי ,מיקילה ,ריקוש, כולם .. ערב

טוב אני עוד מעט אתחיל לקרא מה עשיתם היום.. היה יום נחמד מלא עשיות בעבודה , חזרתי הביתה כמעט נרדמתי באוטובוס.. אז אני שוב איתכם

למעלה