ע ז ר ה

Benjemin

New member
ע ז ר ה

סיימתי בשעה טובה את העונה הרביעית של "בנות גילמור" נהניתי מאוד משני הפרקים האחרונים ! עם זאת , עכשיו אני מעוניין להוריד פרקים אחרים מהתוכנה שבזכותכן יש לי אותה, זוכרות ?! Torrent . ואני מוריד פרקים מSupernova או Torrents.co.uk אם יש לכן עוד אתרים , שלחו לי במסרים ! הקטע הוא, כשאני מתחיל להוריד פרק, אז אני בודק האם הוא הותקן כראוי בספרייה שלי, ואז נכון תמיד שהפרק הועבר למחשב (בזמן ההורדה, לאחר ההורדה ... לא חשוב מתי !) אז יש לנו סימן כלשהו ואת השם (לי אישית, היה תמיד את הסימן של Windows Media Player ולידו השם של הסדרה והפרק. עכשיו כשאני מוריד, על ההתחלה, אני רואה שיש את שם הסדרה והפרק אבל הסימן לא מופיע . מופיע לי הסימן המעצבן הזה ... ריבוע לבן שבתוכו כל מיני ריבועים קטנטנים כחולים - כאילו הסימן שאומר שאין קישור לזה . מה לעשות ?!

Benjemin

New member
אה בסדר

עליתי על הבעיה . אני צריך כל הזמן להיכנס דרך הקישור לBitTorrent-3.4.2ואז להיכנס לאחד האתרים של הBitTorrents, אז בבקשה שמישהו ישלח לי במסרים, עוד קישורים לתוכנה דרך האינטרנט .

pink slip

New member
זה לא משתנה לאחר ההורדה??

כי בזמן ההורדה זה היה לבן עם ריבועים קטנים כחולים גם אצלי נראה לי...

Benjemin

New member
זה לא משתנה בגלל ...

שלבן עם ריבועים קטנים כחולים מסמנים שלפרק המסוים שהורדת, אין לו קישור (Connection) למקור ולכן הסימן מראה לך כאילו "אין פרק" ... אני גיליתי שזה קרה לי לפרקים בגלל שנכנסתי לאינטרנט כרגיל ופשוט הורדתי פרק מאחד האתרים שקשורים לBitTorrent אבל צריך קודם כל להיכנס לקישור של הBitTorrent דרך הקישור שבו שמרת אותו באחד התיקיות שלך במחשב, ולאחר מכן להיכנס לאחד האתרים - הכניסה הראשונה אל הקישור, מקשרת את הפרק למחשב שלך .

למעלה