ע ז ר ה - קפיצת גדילה?

ע ז ר ה - קפיצת גדילה?

אני צריכה את עזרכתן ותמיכתכן לדעתי בן (בן 7 שבועות) חווה בימים אלה קפיצת גדילה מיום חמישי הוא רוצה לינוק כל הזמן וכמה שאני לא נותנת לו הוא נשאר חסר מנוחה ולא רגועה עשיתי את הטעות ונתתי לו לפני שעה 50 CC של מטרנה מה לעשות נראה לי פתאום שאין לי חלב ויש לי רגשות אשם נוראיים, אני לא רוצה להשאיר אותו רעב מצד אחד ומצד שני אני לא רוצה להפסיק להניק או לחלופין להרגיל אותו לתוספת פורמולה. אנא עזרתכן/תמיכתכן והאם יש למישהי עצה איך לעבור את היומיים האלה

קפיצת גדילה

נשמע כמו קפיצת גדילה, בהחלט. לא נורא, נתת פורמולה-נתת-אבוד. אל תתני יותר, קחי נשימה עמוקה ותיניקי מתי שהוא רוצה, גם אם לך זה נראה מוגזם וכ´ו. קפיצות הגדילה יכולות להיות אינטנסיביות מאד וקשות, אבל הן עוברות וחולפות. אם תתני פורמולה לא תייצרי יותר חלב, וזו מטרתה הבלעדית של קפיצת הגדילה- לתכנת את גופך על יצור יותר חלב. לכן חשוב שתיניקי מתי שהעולל רוצה! אבל מפעם אחת שנתת פורמולה לא נגמר החלב וגם אם לך נראה שאין לך-יש לך! אז בהצלחה ואל ייאוש.

איך יודעים שעוברים קפיצת גדילה?

אני יודעת שהסימנים הם חוסר שקט ורצון לינוק, אך קורה שבילי מאוד לא שקטה - במיוחד בלילות ואז אני לא יודעת אם לנסות להניק אותה בכל חצי שעה שהיא בוכה, או להקנות לה הרגלי שינה ולגשת רק להרגיע אותה מבלי להרימה. מצד אחד אני חוששת לפספס קפיצת גדילה (היא בת 6 שבועות) מצד שני כבר כמה ימים היא לא ישנה בלילות בכלל - רק בוכה וצורחת וכאשר מרימים אותה היא רגועה. האם למישהי יש סימנים נוספים?

נשמע יותר כמו גזים בלילות

קפיצת גדילךה לא מתרחשת רק בלילה. אבל הגזים עושים סיבובים במהלך היממה ומגיעים גם ללילות. מאד מתאים התאור,במיוחד שהיא נרגעת על הידיים. מה שאת יכולה לעשות זה לתת לה גליכל לפני ההתקף וזה יקל עליה. או לשים אותה לשכב עם הבטן עליך וזה יעזור. אל תכנסי עכשיו לעניין הרגלי שינה זה סתם יסבך לך את החיים. זה כבר יגיע בשלב יותר מאוחר ונטול גזים.

zimes

New member
סביר בהחלט שזו קפיצת גדילה.

הפתרון היחיד - להניק להניק להניק. הכי כדאי, אם יש מי שיעזור לך - להכנס עם היונק למיטה, בקבוק מים, כוס תה, וספר טוב, ופשוט - להניק ולנוח. אל תאכלי את עצמך על הבקבוק שכבר נתת, אבל עדיף, באמת, שלא תתני פורמולה בהמשך. בהצלחה!

מצטרפת להמלצות החמות שקיבלת../images/Emo104.gif

בהחלט נשמע כמו קפיצה... אין מה לעשות להניק ולהניק ובאמת לי עזרה השינה (בין לבין איכשהו) והמון מים וגם שומר אלו גורמים שעוזרים מאד בהגברת יצור החלב.... זה קצת מתיש אבל עובר... בהצלחה...

למעלה