ע=ב=ר=ת=י ! ! !

Mr Fender17

New member
ע=ב=ר=ת=י ! ! !

כן כן ...... אחרי כל הסרטים שאכלתי....... אחרי הטסטר הכי קשוח בת"אא..... אני, אנוכי, נהג חדש מהתאריך 2/4/06!!!!!!!!!! אני רוצה להגיד תודה לכולכם!!!! לnewuser4 אדם טוב אתה, טסטר שעוזר לכולם ונותן הרגשת ביטחון לכל הילדים החוששים פה שגם אני הייתי ביניהם....! וגם... לcde!! מפורום נענע שגם עזר לי ועוזר למלא ילדים! ולכל השאר שעזרו לי!!! תודהההההה!

wap mag

New member
מזל"ט,מההודעה שלך היה

נראה שעברת,לא היו שום בעיות חוץ מהמראה האמצעית שתיקנת,תתחדש

adidas88

New member
איזה כיף!

אני שמחה שטעיתי! מזל טוב
תנהג בבטיחות!!

Double A

New member
גם אני גם אני!

2.4.2006 גם אני נהג חדש! היה לי טסט על הבוקר, הוא לא אמר שום מילה ולא נגע לי בכלום. לא רציתי לפרסם פה עד שהייתי בטוח. מזל טוב לך, מזל טוב לי [: סע לאט!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo49.gif אמרתי לך שתעבור...

סתם המורה שלך הכניס אותך לסרטים

Mr Fender17

New member
המורה שלי נשמה אני אוהב אותו

פשוט בגלל הטסטר חשבתי שאני נכשל.. זה באמת הטסטר הכי הכי, המורה שלי לא אמר לו שלום אפילו שהוא נכנס לאוטו.. הייתי בטוח שרק בגללו אני יכשל לא משנה מה אני יעשה.. ובכלל אחרי שהוא אמר לי שאני לא מתייחס למראה! אבל הוא קלט שאני שפיץ עם מכוניות שאני שם רוורס כמו נהג מונית משופשף והעביר אותי כמו גדול :]

aviGODFATHER

New member
לפעמים הטסטרים הקשוחים הם הכי

הוגנים. אבל בד"כ הם סתם מניאקים.

LILOO200

New member
מזל טובבבבבבבבבבב

איך הייתה לי הרגשה שתעבור הפעם ..באמת כל הכבוד שיהיה לך בהצלחההה איזה הרגשה כיפית זאת המון המון המון מזל"ט.. סע בזהירות :)

Mr Fender17

New member
חח איזה חמודה :]

321489800 תוסיפי אם בא לך :] האיסיקיו שלי.. וההרגשה הכי כיפית בעולם... אני כבר מת לנסוע למשרד הרישוי לסיבוב :]

למעלה