ע--ב--ר--ת--י ט--ס--ט!!!!!!!!!!!!

ע--ב--ר--ת--י ט--ס--ט!!!!!!!!!!!!

אההההההההההההההההה חהחהחהחהחהחהחהחהחהחחה ויייייייייייייייייייייייפיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!חיחיחיחיחיחיחי , עברתיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ועוד עם הרב בוחן של העיר כטסטר! כולם אומרים שהוא מה זה קשוח ומפחיד, ההפך הוא היה ממש נחמד... אבל מהכפת לי בכלל עברתיייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סופסוף אני ניידת
איזה כיףףףףףףףףף!!!!!!

תודה ענקית לכולם פה על כל התמיכה!

אוהבת אותכם המון!! מוווואאאאאאהההה

SadClown

New member
יוו מתוקה!!!

אני כ-ל כ-ך שמחה בשבילך!!! את רואה שאת יכולה?
אולי זה שלקח לך הרבה זמן רק יגרום לך להיות נהגת זהירה יותר ובטוחה!!! כל הכבוד לך מאמי!!!! זה הגיע לך!!! זה רק מוכיח את מה שלימדו אותנו במיכא"ל על התמדה. שננסה שוב ושוב ולבסוף ת-מ-י-ד מצליחים! כל הכבוד לך!!! |חיבוק!

אז.. איך את משלמת על השירות??

סתם ליטל מתוקה שמח בשימחתך מזל טוב עכשיו את חייבת לי סיבוב!! נחכה עוד חודשיים שלא יהיה חייב מבוגר ונעשה סיבובים
מזל
טוב
אז את רואה שהשיטה שלי כן עובדת???

ועכשיו ברצינות

את עברת בזכות עצמך. אך ורק בזכות עצמך. אני ממש שמח שהתאפשר לי לשמוח בשמחתך ו... בקרוב אצלי

lady polegra

New member
מזל טוב ליטלוש!!!!

באמת מזל טוב.. לא היה לי צל של ספק שתעברי.. כולנו האמננו בך והעיקר אץ האמנת והצלחת.. סעי בזהירות .. כדי שנראה אותך במפגש

ChilD SouL

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo36.gif התרגשות......

ראבק
כל פעם שאני שומעת שמישהו עבר טסט אני נזכרת בי וברגע שבו המורה הודיע לי שגם אני עברתי
שוב, המון המון המון המון
לך
אני שמחה בשבילך

חלמית

New member
יייההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

תאספי אותי למפגש??

את גרה קצת אבל רק קצצצתת לא בכיוון

אבל אני בשמחה אאסוף אותך מהתחנה המרכזית או מאיפה שתרדי מהאוטובוס(:) אני אאסוף את כולללםםם, וופי דו, המכונית של אבא שלי ממש גדולה, יש לי מקום לעוד 7 אנשים חוץ ממני.. (:) מי שבא ברוך הבא..!!!!!

פסדדרר... בקטנה... את הרישיון השגתי

עכשיו זה בס"כ חודשיים, זה יעבור כמו כלום... גם לא ממש מפריע לי,

yossi iv

New member
מזל טוב ליטל..../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

עכשיו נשאר לך רק לנהוג בזהירות..פשוט כי אנחנו רוצים אותך כאן איתנו לעד, אז בבקשה ממך, לא למות על הכביש.. נשיקות

למעלה