עת שקיעת החמה

• פותח הנושא cv
  • פורסם בתאריך

cv

New member
עת שקיעת החמה

לצורך חתונה, אני מחפשת לדעת את השעה המדוייקת של שקיעת השמש (יום א´ 24.3.02) לצורך עריכת החופה ביום הנכון. אודה על כל עזרה בנושא / הנחייה / הפניה תודה סיון

א77

New member
בתור דתית ומאמינה

הזהרי מהפרי אונלי, הוא שולח לינקים לאיזורים מסוכנים לדת, יהדות ואמונה. אני את הקישורים שלו למדתי כבר מזמן לא לפתוח. עניינו הוא להסית מאחרי השם אלוקינו. את השקיעה לאותו יום כבר קיבלת. רק שלא כתבת באיזה מקום אמור להיות החתונה. שקיעת החמה בירושלים אינה כמו בתל אביב. אז גם מה שקיבלת אינו סופי. בכל אופן, ממני תקבלי ברכת מזל טוב. שתזכו להקים בניין עדי עד, בורא עולם בקנין השלם זה הבניין. שאותו בית יהיה מבוסס על אדני התורה והיראה כהבטחה להמשך קיומו של העם עד ביאת כואל צדקנו. אמן

freeonly

New member
קיסריה היא בערך בקו-אורך של תל אביב

ולכן בבואך לבדוק את שעות השקיעה והזריחה באתרים העושים זאת עבור ערים שונות, "תל אביב" במקרה זה היא אופציה מדוייקת יותר מ-"ירושלים".

freeonly

New member
בנוסף...

... השעה שקיבלת ממציפי היא נכונה בעקרון (בין השעות 17:54 ל- 17:55 עבור קו האורך של תל אביב: 34 מעלות ו- 46 דקות מזרח). אבל זאת בהנחה של "שעון חורף". אני מניח שסוף מרץ זאת תקופה בה עדיין יישאר שעון החורף בתוקף. מזל טוב.

cv

New member
תודה רבה לכל המשיבים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

למעלה