עת רצון

חן (*_*)

New member
עת רצון

דווקא עתה זה צף ועולה. הן הגעתי לחוף מבטחים מים רבים זרמו בתודעתי, סערות שרגעו מכסים. טובה השגרה המוכרת טבועה בה עמוק עד צוואר, מדשדשת במי האפסיים של שיגרה יציבה ורגועה. מה הצית בערה בליבי? טרד שלוותי המדומה? עוד לגמוע עוד פעם ודי זו אולי עת רצון אחרונה.

חן (*_*)

New member
ואם...........

עושים מאמצים כבירים לשמור על גחלת האהבה לאורך הרבה מאוד שנים אולי אפילו עד גיל מאה?

גל ים..

New member
ועכשיו זו השעה....

ועכשיו זו שעתנו כך אמרתי בחוזקה ידעתי שאולי נשמעתי מעט תקיפה זו שעתנו להיות יחד גוף לב נשמה... זו שעתנו להיות יחד לעודד אחד את השנייה.. והרי גם בחיי הדבש לא ניגר ובחייך המרור הפך לטעם מתוק מר... מביטה אל עיניך מביעה משאלה תן לי את הכח התבונה תן לי את החום ואת האהבה להעניק אותה בחוכמה... לך .... ועכשיו זו השעה זה הרגע ואולי הדקה ... שבה צועדים אנו יחדיו בדרך לא קלה צועדים וכושלים ... הולכים וחוזרים .. אך יחד נוכל נתגבר על כל הקשיים.... ועכשיו זה הרגע זו הדקה הנכונה זאת ידעתי ברגע שכף ידך נגעה בידי ולו לשנייה... צעד עימי אהובי כך לחשתי בערגה צעד עימי אהובי אל תביט אחורנית גם לא להציץ אם טעית או שכחת דבר מה.. המשך לצעוד הלאה אל השמש הגדולה... כי עכשיו זו שעתנו .... זאת ידעתי כשנשקתי לשפתך.. אוהבת אותך אל תסטה מדרכך.... המשך לצעוד אני איתך.. גל

למעלה