עת פרידה

לוואנדר

New member
../images/Emo50.gifבכל אשר תפני ונמשיך להשתמע בפורום

רומיה, רציתי להודות לך בהזדמנות זו על עזרתך- ועזרת לי בזמנו מאודדד! שתצליחי בחייך הפרטיים ( הלא וירטואלים חחח) ומקווה שנקרא ונשמע מחוכמתך הרבה, בפורום. נשיקות וחיבוקים שלך לוואנדר

רומיה יקרה!

האמת? בא לי לצעוק
אל תלכייייייייייייייי!!!!!! לא רוצה שתעזבי!!!!! אבל אני לא עושה את זה כי אני יודעת מהשיחות שלנו כמה את באמת עמוסה ועסוקה.
על שנתיים נהדרות
על כל העידוד גם במסרים גם כאן וגם בטלפון
אישית ממני שעשית מאמץ ובאת לנחם אותי כשאבי נפטר.
שאת תמיד תמיד שם בשבילי ובשביל כולנו.
ואת יודעת שאני תמיד כאן

ליאל ד

New member
תודה על הכל ובהצלחה../images/Emo140.gif

מאחלת לך הרבה אושר
, אהבה
- והכי חשוב - ב..ר..י..א..ו..ת
!!!!!!!!!!!

יפתי ../images/Emo24.gif

אני ממאנת להאמין שדרכך בפורום הגיעה לקיצה אבל מכבדת את ההחלטה שקיבלת
לא להאמין שחלפו להן שלוש שנים - שנה של קומונה ועוד שנתיים של פורום בהן נפגשו דרכנו והתאחדנו סביב נושא האנדו'. אני מכירה אותך כבר חמש שנים
,הכרות שהתחילה כהכרות וירטואלית לגמרי והמשיכה כחברות
ממש לא וירטואלית
. כמה עברנו ביחד, הא? אין ספק שהפורום יראה אחרת בלעדיך, בלי הנופך המיוחד שנתת לו, שרק את יודעת לתת
אני מאחלת לך שתמיד יהיה לך טוב ושמח, שהעומס בכל תחומי חייך יפחת וגם אם יחליט להישאר לשכון אז רק מסיבות טובות ומבורכות
, שתהיי בריאה ושתמשיכי להנות מהגורנס שלך
מאמינה שעוד יבוא היום שנחבור לנו כדי לקדם את נושא האנדו' בארץ מעבר למה שהפורום עשה ועושה, כי פשוט חייבים לעשות את זה, לטובת הדורות הבאים
ותגיחי מידי פעם, הא?
אל תנטשי טוטאלית
אוהבת'ך
|פרח

arava1111

New member
תודה רבה

על כול העזרה במידע שסיפקת, זה עזר לי כל כך הרבה בזמנים שלא ידעתי כלום, אף רופא לא עידכן או הזהיר או מסביר. תודה על זמנך ועל השקעתך. אני מאחלת לך חג שמח והרבה ברכה בכול אשר תעשי.

יקרה ../images/Emo24.gif

אין מספיק מלים בכדי להודות לך על עבודת הקודש שעשית כאן בפורום, תרמת מהידע הרב שיש לך, מהניסיון והכי חשוב - היית לאוזן קשבת ותומכת ברגעים לא פשוטים. מבינה את ההחלטה לפרוש מהפורום, מקווה שתמשיכי ללוות ולתמוך גם כשאינך עוד מנהלת. מאחלת לך את הטוב ביותר, כי את כ"כ ראוייה לו. הרבה הצלחה בכל דרך שתבחרי.

../images/Emo24.gif

עת לזרוע ועת לקצור.... ויש הרבה מה לקצור ! מקומונה קטנה שבקושי האמנו שיהיו מספיק נשים כדי להחזיק אותה בחיים, הפכנו למעצמה
אני מקווה שזה שאת כבר לא גיברת מינהלת לא אומר שאת לא יכולה להישאר פה איתנו
תהני מהחופש שלך
וכמו שכתבת - רק בריאות !

ha1231

New member
זו לא פרידה את עדיין נשארת איתנו רק משנה פאזה

ובכל זאת תודה רבה על כל התמיכה ועל העזרה שהענקת לי ביפרט ולבנות הפורום בכלל. אני לא נפרדת ממך את עדיין איתנו בפורום, נכון? שולחת אליך אלף
ומלא
. בהצלחה בכל דרך שתיפני חג אורים שמח. חן

רומיה יקירתי, זאת לא פרידה ממש../images/Emo24.gif

זאת רק פרידה מתלבושת כחולה שהלמה אותך מאוד מאוד...המילים/העידוד/התרגומים
/התמיכה/הידע הרב מניסיון(לצערי
) ועוד..ועוד.. נתנו כאן המון-המון בפורום (בשיתוף מדהים עם עוד 2 מנהלות מקסימות, כמובן
). זאת רק תלבושת כחולה שהולמת אותך מאוד חייבת לציין.... אבל, הכל הולם אותך. כל היופי שבך נמצא אצלך בפנים ולא משנה באיזו צבע את נמצאת. גם אני מקווה שהעומס מקורו רק מדברים חיוביים וטובים. ו...את יודעת שזה ה
שלנו ואני יודעת שאת תבקרי כאן מידי פעם (כשרק תוכלי), נכון? גם ממני
על הכל.. מאחלת לך הרבה הצלחה
בכל דרכך..

פרישת מנהלת הפורום

אני מודים ל ר ו מ י ה על ניהולה המוצלח של הפורום, ההשקעה והמסירות גדולה. אנו מאחלים לה המון הצלחה בהמשך

אליסהב

New member
רומיה - תודה גם ממני ../images/Emo140.gif

תודה על הליווי, התמיכה, ההקשבה והתמיכה ועל ההחזקה של הבית החם הזה. מאחלת לך המון הצלחה בכל אשר תלכי.

מישמש33

New member
רומיה יקרה ../images/Emo140.gif

תודה על שהיית שותפה להקמת הבית המדהים הזה אני זוכרת את הפעם הראשונה שנכנסתי וקראתי מיליון הודעות במשך כ"כ הרבה שעות ובכיתי..... והרגשתי שהגעתי הביתה.... זה לזכותך ולזכות בואינג לעולם ועד תודה על התגובות המעודדות והמילים הנכונות תמיד מקוה שרק דברים טובים גורמים למעמסה בהצלחה וכמובן הרבה בריאות

ר ו מ י ה

New member
תודה לכן נשים קסומות ../images/Emo24.gif

כל אחת מהתגובות ריגשה אותי עד דמעות. אני עדיין איתכן, גם אם כבר לא כחולה

gui1

New member
רומיה את יותר יפה בכחול

תודה על הכל ובהצלחה בהמשך

נועהב1

New member
רומיה היקרה

אמנם לא נמצאת פה שנתיים, אבל בחצי שנה שאני פה כל הודעה שכתבת נהניתי לקרוא, נגעת לליבי מאוד עם ענייני ההריונות, ושלחת לי מסרים שתמיד עטופי אהבה... כחולה או לא כחולה- נעים ומרגש תמיד לקרוא את מה שאת כותבת כל כך יפה. מאחלת לך רק דברים טובים, שתדעי להתמקד במה שחשוב לך, ולשים בצד את מה שפחות. ושההחלטה הזו תביא לך רק מקום ליותר אושר ושמחה, בלי לשכוח אותנו. שלך, נועה

ל י א ן 2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אהובתי, מאחלת לך רק ט ו ב!!! בהצלחה בהמשך הדרך (הלא וירטואלית) תודה על הכל

liatsw1

New member
תודה רבה יקרה

בס"ד על הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טשומפי ניסחה בדיוק את הרגשתי וכל מילה מיותרת. מאחלת לך ברכה והצלחה בחייך, שתבשרי אותנו עוד בשורות נפלאות ושהשם יהיה עמך תמיד. אוהבת

shirani

New member
המון תודה גם ממני

רומיה, אמנם אני לא מאוד פעילה פה בפורום, אבל תמיד כשנכנסתי לשאול שאלה או סתם לשוטט התנוסס לו שם השם הכחול שלך. תמיד היתה שם מילה טובה
, מילת אזהרה
(אם צריך) ובעיקר --------- ים של ידע
. אז כל הכבוד לך, וגם ממני המון תודה ושנמשיך לראות אותך פה רק לא בכחול.... אני

למעלה