עת פרידה

ר ו מ י ה

New member
עת פרידה ../images/Emo24.gif

לפני למעלה משנתיים הצטרפתי לבואינג
לניהול פורום אנדומטריוזיס שהיה אז בתחילת דרכו. ניהול הפורום היה עבורי חוויה מלמדת, מאתגרת, מחכימה ומעצימה ואני מודה על ההזדמנות הנפלאה שניתנה לי. עומס רב בתחומי חיי הלא וירטואלים בכלל, אינו מאפשר לי עוד להשקיע את מלוא המשאבים ותשומת הלב הראויים לפורום שלנו, ולכן החלטתי שהגיע הזמן להיפרד מהטייטל הכחול ולפנות את מקומי . תודה ענקית לבואינג חברתי הנפלאה על הקמת הפורום שאין שני לא. יוזמתך ופעילותך תרמה ותמשיך לתרום לנשות האנדו' בישראל. אין עליך
תודה מיוחדת לזק המקורית על הרוח , החברות וההומור שהכניסה לפורום
ותודה לכן נשים קסומות, גולשות הפורום, שהפכו את הפורום לבית חם ומקור תמיכה אדיר לנשות האנדו' באשר הן
. מאחלת לכולן את כל האושר שבעולם וכמובן בריאות, בריאות ועוד בריאות. אני פה תמיד

זואילי

New member
../images/Emo23.gif רומיה יקרה

מקווה שהעומס בחיים הלא וירטואליים הינו מבורך וממלא, וכל עוד את נשארת איתנו גם בלי טייטל כחול - זה מצויין... שולחת לך
גדולה על שהארת את עיניי לגבי האופציות שעומדות מולי להפוך לאמא וכמובן שאמשיך לעדכן אותך (כשיהיה מה לעדכן..). מאחלת לך בריאות ואושר

galim29

New member
בואינג ../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif למה?

קשה להיפרד, למרות שמבינה לחלוטין... מקווה שתישארי פה תמיד בתור אורחת כבוד
תמיד תמכת, הצחקת, האמרות השנונות
והחום והאהבה הקבועות שלך
והידע שזרם תמיד בכל עת... המון
ולא אומרת שלום כי את לא ממש הולכת... נכון?

galim29

New member
חשבתי על רומיה ויצא לי בואינג../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

קרועה אמיתית אני. זה מה שקורה כשחושבים משהו אחד ויוצא משהו אחר.... זה מההודעה שלה שהיממה אותי...

galim29

New member
שימו ../images/Emo23.gif איך אני יוצאת מזה:../images/Emo8.gif

בואינג, למה? איך את נותנת לרומיה אהובתנו לפנות את מקומה.... ז'ק, איפה כח השכנוע.
טוב, זה רק כדי לצאת מהברוך שהכנסתי את עצמי כשחשבתי רומיה וכתבתי בואינג...
בואינג - שלא תקבלי רעיונות גם...

גלים-רק עכשיו שמתי לב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עדין פה
אמנם אני נמצאת פה פחות,לה בכל יום, אבל אני פה

galim29

New member
את רואה כמה אני נלחצת שגם את בדרך לפנסיה../images/Emo8.gif

הכוונה טובה.... העיקר שאת פה... לא חייבים כל יום.לדברים טובים ממתינים בסבלנות

טשומפי

New member
תודה

תודה לך על שנתיים של תמיכה כמנהלת (וכמובן על התמיכה עוד מלפני הניהול). אין ספק שהבית החם שנוצר כאן הוא כה נעים נוח ותומך תודות לך (ולבואינג וז'ק כמובן). גם אם את פחות פעילה עכשיו קשה לי לדמיין את הפורום בלעדייך ובלי איסוף הודעות ההריון והלידה שהיו יוזמה מעולה שעודדו לא מעט בימים קשים, אני מאוד מקווה שתמשיכי להגיע לבקר (או אולי יותר מביקור). תמיד אמרת את המילים הנכונות, התמיכה והעידוד במינון הנכון, מתוך חוכמה וכמובן מתוך ניסיון חיים, עם אמפתיה שאינה ברורה מאליה. אני עוד זוכרת שנכנסת לניהול, ומהרגע הראשון ידעתי איזו בחירה נכונה זו היתה, אין ספק שכל באות הבית הזה זכו מהיותך אחת ממנהלותיו. מאחלת לך שתמשיכי להיות עסוקה ועמוסה אך רק בדברים חיוביים. יישר כוח לך על השנתיים האחרונות ועל היותך מי שאת. טשומפי.

רומיה יקרה../images/Emo140.gif

מקווה שאת עוזבת את הניהול לטובת דברים חיוביים ומשמחים יותר
. יהיה מוזר לראות את הודעותיך ללא הטייטל הכחול. אבל העיקר שנמשיך לראות אותך איתנו בפורום
, כך שאת לא באמת נפרדת מאיתנו
. מייקי

תודה לך יקרתי../images/Emo24.gif

בלי קשר לכך שלא תהיי כחולה ...בשבילי את כחולה תמיד.....(בכל המובנים).
רוצה להודות לך על כל מה שעשית בשביל הפורום....והזמינות שלך לעזור לי.
רוצה להודות על התמיכה והאמון שנתתן בי לבחירתי כמנהלת נוספת....ועל העזרה בתור מנהלת ירוקה......
ואת יודעת אנחנו תמיד כאן.....

נעמי 17

New member
תודה לך יקירתנו

על כל מה שעשית הקמת תמכת ועזרת! אני עדיין מלאת הערצה איך לאחר הלידה חזרת כל כך מהר לפורום. חיבוקים ובטוחה שזו לא פרידה!

lee E

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo25.gif

מקווה שאת תהיי כאן גם בתלבושת אחרת ולא רק בכחול
.

חלי80

New member
תודה רומיה

רומיה תודה לך על הכל על היחס התשובות לשאלות ששואלים אותך אני בטוחה שתיהיה חסרה לכולם. שיהיה לך המשך חיים נפלאים ותמיד תצצי לראות מה איתנו. חלי בר

לולי72

New member
רומיה רוצה גם להגיד תודה ../images/Emo24.gif

מודה לך על זה שתמיד יש לך את התשובות החכמות והמלומדות שלך ושיהיה לך בהצלחה.

lior362

New member
בהצלחה לאן שתפני

בהצלחה בהמשך . נמשיך לראות אותך כאן עמנו כך שלא ממש נפרדות . אני שונאת פרדות .בריאות אושר ושלווה

למעלה