עת הרקפות הגיעה....

בלי לדעת:

כאשר אתה רואה אוכלוסיה גדולה בה יש מגוון גדול של צבעים באותו מין של צמח כנראה שמדובר בצמחים שנזרעו שם- אפילו אם אלה צמחי בר (ראה שדה התעופה של מגידו). ישנם יוצאי דופן- למשל אירוס ירוחם, אבל כלל האצבע הוא שבאוכלוסיית בר רוב הפרטים דומים.

bel011

New member
מקסים!!! זה שדה מסחרי או בטבע?

גם אנחנו היינו בשבת בנחל קדרון (מקווה שלא טעיתי בשם)ליד נס הרים ובוצצנו בין הרקפות

bel011

New member
....ובין הכלניות,העיריות..וגם

חיננית הבתה ראיתי שם

סאקרה

New member
לעופר,בל ופרח משוגע- לגמרי מסחרי!

השדה צמוד לקבוץ גבעת השלושה מיועד לקטיף עצמי. בצמוד יש גם חלקת נרקיסים. חלקה נוספת של נוריות נמצאת בתהליכי צימוח מתקדמים. (תודה לרבקה על הטיפ!) לבל,נחל קידרון נמצא במקום אחר (מתחיל ליד חומות ירושלים ומסתיים בים המלח,)ליד נס הרים זה כנראה נחל המערה.

bel011

New member
בכוונה היתה לנחל קטלב...זכרתי משהו

ב-ק......תודה שתיקנת ולכן רצתי לבדוק

סאקרה

New member
בל,קבלי ליבלוב של קטלב

הלכתם עד לתחנת הרכבת? או סובבתם את הפסגה בשביל שוסטר?

bel011

New member
ירדנו למטה עד איזו חורבה עם מים

ומשם עלינו למגרש חנייה שבצומת

סאקרה

New member
למה עכברוש מת?

יש בקטיף עצמי פצוי על החסכים של קטיף פרחי בר. אני חושבת שיש בזה אלמנט חינוכי. מתרגלים לשלם על קטיף פרחים, אז יחשבו פעמיים לפני ששולחים יד לקטוף.

סאקרה

New member
וגם צפורני החתול והסביונים לא יחכו

חבר'ה, זה הזמן לצאת מכסוי הפלסטיק של הפוקסיות לחפש איזה אחו ולחגוג את האביב. מי שסיפר לכם שהאביב הוא באפריל-מאי חי באירופה.. אצלינו האביב בינואר-פברואר...

סאקרה

New member
בשמורת יער עדולם

בין מושב נחושה למושב צפרירים. חוץ מפרחים וירק יש שם גם יופי של חורבות עם מערות מרתקות. קבלו קישור לרשמי טיול מלפני שלושה ימים.

רוּפֵן

New member
ציפורני חתול כבר זרעתי, מזמן..

ואת הסביונים, שהציצו בשדה הפתוח, מיהר השכן לרסס ב'ראונד-אפ'... יש סדר בעולם

noyron

New member
רופ'ן זה היער שהראת לנו ליד האחוזה

של אני לא זוכר את שמו אולי לנגה? בברכה רוני

רקפות ואלונים

בשבת טיילתי ליער האלונים מול כפר גליקסון. אני מביא את התמונה של הרקפות באתר שלנו כי שם היא הרבה יותר גדולה. להנאתכם נתןשלווה 4 גננים

למעלה