עתי וליהיא

BLOSOM2

New member
אני לא רואה אותו ככזה. הוא גרם הרבה סבל

לליהיא וגם בגד בה. והוא עשה מעשה שפל ועלוב כשהוא נכנס לתכנית. הוא לא מודה בזה אבל הוא רצה שליהיא תחזור אליו, ורצה להתפרסם. הוא חשב שאם הוא יבכה לליהיא אז היא תחזור אליו. אם היה לו כבוד עצמי והוא היה באמת מרגיש שווה, הוא לא היה עושה את מה שעשה. (אם הוא רצה להגיד את הצד שלו הוא יכל לשחרר הודעה בתקשורת, או לבקש לדבר עם ליהיא, אבל לא להיכנס לתוכנית).

BLOSOM2

New member
לא. הוא לא הסתפק בזה. הוא רצה להיכנס לתוכנית.

ובכלל מישהו אחר, אם הוא באמת נפגע, לא היה רוצה לראות אותה יותר. אבל הוא יודע שהוא לא שווה את ליהיא ובכ"ז ניסה בדרך פאתטית להשפיע עליה שתחזור אליו. אבל זה לא הלך לו (טוב שכך).

מאיפה את יודעת שהוא גרם לה לסבל?

יש לך רק את המילה של ליהיא. אני ראיתי בחור נחמד מאוד ומצחיק מאוד שנעשה לו עוול והוא נכנס לבית האח על מנת לתת את הצד שלו אחרי שליהיא השפילה אותו ואת משפחתו באופן יומיומי.

יש זן כזה של נשים,שאיפה שהן לא נמצאות שם הן

יודעות בדיוק מה קרה ומי עשה למי.... טפו על הפנים שלך,יא בלוסום.

מהפה שלך,זו מחמאה.

אחרי שראיתי כמה את אוהבת את ליהיא,הבנתי מי את. עכשיו שחררי,תקדמי הלאה,תתאיידי.

BLOSOM2

New member
אין לך מושג כמה שלא הבנת. ואיך שאתה מתבטא

אין לו מקום בפורום.

נכון, אפילו ליהיא בעצמה סיפרה כמה הוא בחור

מדהים! היא אמרה שהוא בחור טוב ושכולם בבית היו מתאהבים בו. באמת שהיא שיבחה אותו כל הזמן, עד שהיא שמעה מה שהילה אמרה לעתי וחטפה עצבים עליו (שהוא בכלל לא אמר מילה אחת רעה עליה). לא מספיק איך שהיא השפילה אותו מול כל המדינה, פתאום היא החליטה שהוא התעלל בה בכל תקופת הקשר בניהם ומלכלכת עליו בלי בושה! כאילו פאק, נפרדת ממנו דרך תוכנית טלויזיה, הזדיינת עם מישהו אחר בשידור חי מול כל המדינה, והודת בזה שאפילו לא חשבת עליו לשניה, והוא יצא הכי גבר איתך ולא הוריד לך סטירה כמו שמגיע לך, ואת עוד מלכלכת עליו?!?! איזו חוצפה יש לבחורה העלובה הזאת.

צרויה

New member
שידור מקסים ומרגש אבירם הודח

. 29/01/11 23:29 מאת: צרויה נפל הפור . טעיתי ואבירם הודח אבל....הוא נישאר אתנו לסיור בארץ להכרת הארץ ובנותיה היפות והנחמדות. ימצא אולי - בת זוג קבועה. . הוא גבוה , נאה, איש עסקים, מרשים, בעל חוש הומור. יקלטו אותו בארץ ותהיה עליה מוצלחת. אני מקוה שגם קליטה מוצלחת. הרווחנו. ובאשר לליהיא - צוחק , מי שצוחק - אחרון מתוך 9 מועמדים להדחה ביום רביעי - יודחו 2 דיירים שיבחרו על ידי כל העם - לדעתי המועמדות המתאימות - ליהיא ופרידה - אמן כן יהי רצון צרויה

למעלה