עתיד.

sarit231074

New member
עתיד.

קרן יקרה, אמנם השבת לי כי אינך עונה על שאלות התאמה זוגית - אם כן רק תכתבי לי מה עתידי בתחום הזוגי - מה עומד להתרחש שכן מהפוכות רבות בחיי הזוגיים ורציתי לדעת מה הכיוון הנכון ומתי יבוא השקט? שמי הפרטי - 7 או גם 2 ותאריך לידתי 23/10/74. אודה לך מאוד. האם יהיה בקרוב שינוי / זעזוע זוגי או להיפך - חיובי?

ישנם החלטות

שאת נאלצת להתמודד איתם בתחום הזוגיות בשנים האחרונות . את לקראת תקופה לא קלה שתאלץ אותך לערוך חשבון נפש עמוק בנושא ולקבל החלטות למרות הקשיים כל עוד לא תקבלי החלטות קשה לי לראות שקט , כי אני רואה לפני אדם עצבני,עם נטייה לאלימות מילולית ופיסית , תקשורת שבאה בגלים ובמלחמות ,מניפולציות רגשיות ופיתוח תלותיות . חשוב מאוד להקשיב לעצמך ולרצונות שלך ולפעול ולקבל החלטות . בברכה,קרן

sarit231074

New member
תודה על תשובתך ועוד דבר...

את רואה לפנייך אדם עצבני ואלים.... את מתכוונת אליי או שמא לבן הזוג - שכן אין לך את תאריך הלידה שלו - האם את רואה זאת דרך הפרטים שלי? דברייך נכונים וזה מאוד מעניין... רציתי לבדוק איתך אם לבחור ששמו הפרטי 5 ותאריך לידתו 16/7/73 יש מאפיינים דומים באישיותו ? תני לי קצת פרטים על תכונותיו של בחור זה - אולי הוא המזור בחיי?....המון תודה.

דיברתי על בן זוגך ולא עלייך

וכן ,אני רואה אותו דרך תאריך הלידה שלך . אינני יכולה לתת פרטים על אדם ללא רשותו ,במיוחד שאיננו נמצא בקשר ישיר איתך .

למעלה